Kecskeméti Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Ballószögben élünk három gyermekünkkel. 2002 óta méhészkedünk. 3 méhcsaláddal kezdtük nagy lelkesedéssel, azóta 200-250 családra fejlesztettük fel az állományunkat. Rakodó rendszerü kaptárakkal méhészkedünk, a munkálatok jelentős részét alapvetően ketten végezzük, de már a gyermekeink is besegítenek ... (tovább)
Az AGRO CO-ORG Kft. Kecskeméten, Talfája tanyán egy 10 hektáros majorban található. A AGRO CO-ORG Kft. már közel 30 éve azon dolgozik, hogy minőségi, friss laskagombával lássa el a fogyasztókat. Ma már a friss laskagomba mellett gombapástétomokat és készítünk 6 féle ízben, amelyek immár elérhetőek a ... (tovább)
Sziasztok, Laczi Bence és Balog Nikolett vagyunk ebből adódóan lett a nevünk BeNi Húskuckó. Már gyerek korom óta mindeneim az állatok,de mindig közbe szólt az élet, fiatalság, jobb megélhetés, külföldi munka, de végül mégis visszahúzott a szívem Magyarországra. Megtaláltam a megfelelő partnert Nikit ... (tovább)
Szentkirályon található területen, kíméletes módon termelek, ugyanis fontos számomra, hogy jószívvel adhassam terményeim a család minden tagjának.
NAGY ERVINNÉ ZSUZSA VAGYOK, A 100%-BAN BIO HOMOKTÖVIS TERMÉKEK ELSŐ MAGYARORSZÁGI GYÁRTÓJA Főbb tevékenységeim: bio homoktövis termesztése valamint termékek gyártása kis- és nagykereskedelem 1991 óta orosz gyógyítókkal dolgoztam együtt és tőlük hallottam először a homoktövis gyógyító hatásairó ... (tovább)
Sziasztok, Baunhakl- Forgács Barbara vagyok a Borbolya megálmodója. 6 éve foglalkozom zöldségkérmek készítésével. Először hobbiból kezdtem el a különböző ízvilágokat kitalálni, majd a kislányom születésével megváltoztak ezek a dolgok. Akkor elkezdtem még jobban az egészséges életmódra fókuszálni. A ... (tovább)
Tiszaalpáron a Holtág partján igyekszünk a természettel összhangban élni, és ökologikus módon zöldségeket és gyümölcsöt termelni. A szezon elején leveles zöldségekkel készülünk, aztán jön majd a sokféle színű és formájú ízletes szabadföldi paradicsom, cukkini, zöldbab, miegymás, ősszel pedig a nálun ... (tovább)
Mi a Cleanne? A CLEANNE tisztítószercsalád (www.cleanne.hu) nem egyszerűen csak egy öko tisztítószer, hanem annál sokkal több. Hatékonyságban számos alkalommal jobban teljesít, mint a vegyszeres társak, nem kell kesztyű a használatához, nincs ismert káros hatása, nincsenek figyelmeztetések vagy figy ... (tovább)
Mezőgazdasággal foglalkozó családba születtem, az anyaföld szeretetével nőttem fel és tanulmányaimat is ezirányban folytattam, majd egész életem a mezőgazdaságban telt. Felgyői gazdaságomban a kezdetektől fogva törekedtem a vegyszerhasználat kerülésére, majd az országban az elsők között szereztem bi ... (tovább)
Alig 1,5 éve költöztünk férjemmel Ballószögre egy 3,5 ha-os tanyára. Évekig terveztük a "kivonulást" a fővárosból, egy csendes, félreeső helyre, azonban álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ekkora fába vágjuk a fejszénket. Szerelem volt első látásra, ebben a tanyában láttuk a lehetőséget jó adottsága ... (tovább)
A Hamucipókaságról és ami mögötte van Volt már olyanban részed, hogy megkóstoltál valamit és majdnem elsírtad magad annyira finom volt? Nekem volt és én pont ezt akarom elérni az általam készített sütikkel és tortákkal is. Egy aprócska műhelyben készítek rendelésre sütiket és tortákat már több éve ... (tovább)
Hajtatott csemegeszőlőt és szőlő szaporítóanyagot termesztünk. Kertészetünk biominősítéssel rendelkezik, melyet a Biogarancia Kft ellenőriz.
Homokhátság buckái között megbúvó nap sárga tanya várja a fáradt vándorokat már évtizedek óta a Kecskemétet és Lajosmizsét összekötő só hordó út mentén. Balról a Talfája csatornában csordogáló víz, jobbról pedig akácos erdő határolta a régi kúriát. Az épület a helyi kis tanyák központja volt, azaz a ... (tovább)
Egyszer volt hol nem volt…Kukutyinban a Maros partján éldegélt két legény, akik úgy döntöttek váltanak, és elkezdenek földet művelni, állatokat tartani. Van itten már sok minden, tönkölybúza, fokhagyma, krumpli, kecske, disznó… Nem utolsósorban két asszony is munkához látott, az egyik a sajtot készí ... (tovább)
Lajos Ákos kisteleki őstermelő vagyok. 2019 óta foglalkozom az országban egyedülállóan korai édesburgonya fóliás termesztésével. Kínálatomban előfordul a hagyományos sárga húsú édesburgonya három különböző változata. Ezen felül vannak fehér és lila batátám is, ami igazi különlegességnek számít ma Ma ... (tovább)
Lakó András vagyok, második generációs méhész. Egy Kecskemét közeli tanyán élek feleségemmel és két fiammal, ahol saját gazdaságunkban „polgári” foglalkozásunk mellett méhészkedünk kizárólag VEGYSZERMENTES méhtartással. Egész évben kb 30 méhcsaláddal dolgozunk, vándorméhészkedéssel is bővítettük a ... (tovább)
Gyümölcskertész mesterségem szüleimtől és a nagyszüleimtől örököltem. 1995-től, kertészeti diplomám megszerzése után a gyümölcstermesztésben - az akkor még ritkaságszáma menő - természetes módszereket választottam. Talfáján lévő gyümölcsösünkben azóta is ebben a szellemben gondozzuk a fáinkat. Szezo ... (tovább)
Kedves Vásárlóim! Megérkezett az új kemencém, először kipróbálom és jövő héttől már lehet rendelni a kenyereimből.   Elöljáróban annyit, miért Lievito? Régóta álmom egy műhely. A lányom is tudta. Anyák napjára kaptam egy logót és ezt a nevet. Jelentése kovász. A legősibb kelesztőanyag, egy élő any ... (tovább)
A Műkertben élünk, a tyúkjaink a kertben kapirgálnak és a szilvafák is mérgek nélkül teremnek finom, nagy szemű szilvákat.
Mézkülönlegességeink friss és liofilizált gyümölcsöket és fűszernövényeket, illetve organikus illóolajokat tartalmaznak. A receptúrák megalkotásánál arra törekedtünk, hogy a hatóanyagok kombinálásával minél magasabb gyógyhatást, azaz egyfajta szinergiát tudjunk elérni. Fogyaszthatóak önmagukban is, ... (tovább)
Tanyasi körülmények között nevelt és saját feldolgozású tradicionális magyar ételeket készítünk bio minőségben. Hagyományos tartás, hagyományos feldolgozás, hagyományos ízek, mindenféle adalékanyag és tartósítószer nélkül. Pont úgy, mint 50-100 évvel ezelőtt.
Akkor egy kicsit rólunk.  A végzettségem állattenyésztő mérnök. Én azt szoktam mondani, hogy elfajzottam mert a családban senki még csak a közelében sincs az állattenyésztésnek. Már az egyetem alatt is tartottunk apával állatokat, birkákat. Az egyetem után először tejelő birkáink voltak, majd megism ... (tovább)
A Pearli - Mosható Megoldások Mindenkinek, a környezettudatosság jegyében született, különböző mindennapi használatban levő eldobható termékek megfelelőjét hivatott kiváltani, kényelmes, megbízható és költséghatékony formában a legjobb minőségű és funkciójú alapanyagokból! Találsz nálam mindent 0-12 ... (tovább)
Grónai Petra vagyok, kistermelőként tevékenykedő ifjú pék lány, mindössze 24 éve koptatom földünk életető talaját. Gyerek korom óta sütök-főzök, illetve agrármérnökként kézenfekvő és egyértelmű lépés volt, hogy kistermelőként fogok bele a kovászolt pékáruk készítésébe. A saját lisztünk felhasználásá ... (tovább)
20 hektáron gazdálkodunk bio módon közel a Körös parthoz, ezáltal a területeink öntözhetőek. Próbálok törekedni, hogy diverzebben termeljünk és mindig kísérletezek új fajtákkal, ezentúl pedig saját vetőmag előállítással is foglalkozom. 
Méhészkedek-kertészkedek Mottóm: Úgy és annyit vegyszerezek csak, hogy az unokáim a fáról ehessék a gyümölcsöt.
Termékeink 100 % natur környezettudatos szemléletünk és életmódunk köré épültek. Nagy tisztaságú növényi zsírokból olajokból készülnek. Színezéket illatanyagokat egyéb káros anyagokat nem használunk. Hagyományos főzött eljárással, a lehető legkevesebb összetevőből, készülnek kozmetikumaink. Terméke ... (tovább)
2013 óta élünk Szarkási tanyánkon párommal és a fiunkal. 4 éve tejelő Jersey tehenek tartásával foglalkozunk és az ő tejükből készítünk tejtermékeket. Termékeink adalékanyag mentesek, hagyományos technikával készült kézműves termékek.
Üdvözlök mindenkit! Dobozi Tamás vagyok Ceglédről, 3-4 éve foglalkozom vegyszermentes zöldségtermesztéssel. Azért kezdtem el gazdálkodni, hogy a családom minél egészségesebb élelmiszert fogyasszon. Gyerekkoromban erre nem mindig volt lehetőség, a zöldségeket főként boltban vásároltuk és semmi ízük n ... (tovább)
A Dél-alföldi kistelepülésen, Maroslelén 2012-ben épült meg az az olajsajtoló kisüzem, amelyben a MALEA termékek készülnek. Termékpalettánk: - Hidegen sajtolt olajok - Maglisztek - Őrlemények - Fűszeres olajok - Magkrémek A gyártás legfontosabb kritériumai közé tartozik, hogy törekszünk arra vegysze ... (tovább)
Újrajó - Méhviaszos élelmiszer csomagoló kendő A kendő tökéletesen alkalmazható élelmiszerek tárolására, és azok frissen tartására, mivel a méhviasz egy 100%-ban természetes, vízlepergető és baktériumölő hatású anyag. Egy igazi hulladékmentes megoldás, teljes egészében természetes. Lebomló alternat ... (tovább)
Venyige tanya Családi gazdaság, Orgoványon található, melynek az az egyik különlegessége, hogy dédnagyapám hozta létre.1918-ban épült a tanya első épülete és pár éven belül a többi épület, melyeket igyekszünk eredeti állapotban őrizni. A tanya körül található a birtok, összesen 26 ha, melyből 22 ha ... (tovább)