Kézzel szüreteljük és dolgozzuk fel a céklát. Csak a legfinomabb gumók kerülnek az üvegbe. A cékla Észak-Afrika középső régiójából származik, és a rómaiak hozták be Közép-Európába. A növény a cukorrépával rokon és vadrépából származik. A cékla az egyik legszínesebb zöldség, és általában télen fogyasztják. Céklánk pácolt és egész évben kapható. Levesek vagy saláták, carpaccio, rizottó vagy sült zöldségek készítéséhez ideális. Összetevők: szeletelt cékla, víz, cukor, ecet, só, kömény Súly: 580g Nettó mennyiség lecsepegtetés után: 450 g
Egy termék, amely egy csipetnyi autentikus fűszert visz a konyhájába! Bio környezetben gonddal és szenvedéllyel termesztett jalapenónk tökéletes választás azok számára, akik egy extra természetes ízt szeretnének hozzáadni ételeikhez. Biotermesztés, ellenőrzött környezetben Nincsenek peszticidek vagy vegyszerek Extra ízt ad az ételéhez Összetevők: szeletelt jalapeno paprika 47,5%, víz 40%, ecet 8,33%, cukor 2,19%, só 1,98% Súly: 200g Nettó mennyiség lecsepegtetés után : 95g
Ropogós, fűszeres szeletelt savanyúság hagymával, ízfokozók nélkül. Vékonyra szeleteltek, fűszeresek, ízesek és alacsony cukortartalmúak. Csak saját termésből válogatott uborkát használunk. Fűszerezéshez csak a legjobb aromás fűszernövényeket használjuk, mint például a kapor és a mustármag. A savanyúság és forrázata sok ásványi anyagot, elektrolitot és vitamint visz szervezetünkbe, például C-vitamint és E-vitamint. Emiatt nagyon jótékony hatással van az egészségünkre. Összetevők: uborka* 64,4%, víz 16,9%, ecet* 7,5%, hagyma* 6,4%, cukor* 2,45%, só 2%, mustármag* 0,2%, kapor* 0,15% * Ellenőrzött biogazdálkodásból Súly: 565g Nettó mennyiség lecsepegtetés után: 400 g





Bio céklából készült, koriander, babér levél, mustármag hozzáadásával. A tanyánkon termett cékla sajátossága, hogy nincs földíze, édes. A mi otthonunkban pörköltek és keménytarhonya mellé, csak ez jöhet számításba




Mini-patisszonok savanyítva - különleges, roppanós, addiktív :-) Többféle színű és formájú kis patisszonból készül; sajnos hőkezelés során elvesztik színüket, a végeredmény egységes. Összetevők: patisszon, víz, babérlevél, fokhagyma, csili, kapor, torma, cukor, ecet, bors, mustármag, só




Különleges fűszerezésű savanyúság, mely egyszerre édes és savanyú. Saját termesztésű (vegyszermentes) szeletelt uborkából, hagymásan készül. Összetevők: uborka, hagyma, ecet, cukor, só, mustármag