Bio cukkini duó, ökológiai gazdálkodásban termett. A csomag 7-10 cm-es, pàr napos cukkiniket tartalmaz. Salátának, párolva és rántottába is nagyon finomak!
Bio zöldségkosár szezonális, ökológiai gazdálkodásban termelt zöldségekkel. Jelenleg a ládába kerülhet: - sárgarépa 0,7 kg - bébi cukkini zöld és sárga maximum 10 cm- esek 1 kg - színes paradicsom 1 kg ( piros koktél, sárga koktél, lila koktél, citromsárga banánparadicsom, bolgár rózsaszín paradicsom) -zöldhüvelyű szálkamentes zöldbab 50 dkg - paprika vegyes 5 db ( fehér, csípős kecskeszarv, kápia, vagy bocskor) - cékla 2 db - petrezselyemzöld, zellerzöld ajándék
Kizárólag édes fűszerpaprikából készített, héj és magmentes krém. Párolás és kézi passzírozás után krémesítettem. Összetevők: Fűszerpaprika 90% Só 7% Kukoricakeményítő 3% Felhasználható levesek, pörköltek ízesítésére, sűrítésére és kenyérfeltétként használt zöldsékrémek, tejtermékek ízesítésére. A termék hőkezelve van, tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtve tárolandó!
Bio cukkini, bio paradicsom és bio paprika felhasználásával készült, kézzel passzírozott, héj és magmentes krém. Összetevők: Bio cukkini Bio paradicsom Bio paprika Bio fokhagyma Bio lilahagyma Bio borsikafű kukoricakeményítő, olívaolaj. Felhasználható kenyérfeltétnek, melegszendvicshez, tésztafeltétnek, húsoknak, zöldségeknek készített mártásokhoz. A termék hőkezelt, tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó!
A csomag piros, narancssárga és fehér levélnyelű bio mángoldot tartalmaz. A mángold a spenóthoz hasonlóan használható zöldségféle. Kálium, kalcium, vastartalma magas, ezen kívül pl. sok C, E és K vitamint, béta-karotint és a piros mángold antociánokat tartalmaz. Mángoldos pite Hozzávalók: Pizzatészta 750 g mángold 250 g túró 2-3 tojás 10 dkg parmezán Szerecsendió, só, bors, fokhagyma Trappista sajt ízlés szerint A mángoldot forrásvan lévő, sós vízben megpuhítjuk, majd hozzákeverjük a tojással elkevert, ízesített túrót és belereszeljük a parmezánt. A keveréket az 5 percig elősütött pizzatésztára simítjuk, melynek az oldalát körben visszahajtjuk a keverékre. A tetejére trappistasajtot reszelünk és készre sütjük. Jó étvágyat hozzá! Recept 2 Paradicsomos mángold galuskával 0.5 kg mángoldot sós vízben pár perc alatt blansírozzuk. 3 csomó metélőfokhagymát összeaprítunk, olajon kicsit megfonnyasztjuk. Mindkettőt paradicsompüréhez( 3-4 dl) keverjük. Én sóval, kókuszcukorral, kurkumával és kicsi borsikafűvel ízesítettem. Lehet szerecsendióval is pl. Nokedlivel, vagy galuskával isteni!
A doboz tartalmazhat: bolgár rózsaszín, piros san marzano, piros fürtös, sárga banánparadicsom, sárga körtealakú koktél, lila koktél, piros koktél, melyek ökológiai gazdálkodásban nevelkedtek.
Roppanós, szálkamentes zöldbab ökológiai gazdálkodásból. Levesnek, főzeléknek, vagy párolva is nagyon finom!