Kecskeméti Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Tündi Biokertje

Tündi Biokertje

Némethné Szabó Tünde vagyok, agrármérnök, jelenleg kertész.
10 éve tanulom és gyakorlom az ökológiai gazdálkodást a családom segítségével létrehozott és fenntartott Tündi Biokertjében.
Kertészetem Izsákon, az Agárdy telepen, a palackozó üzemmel szemben található, ahol vegyes zöldségféléket és fűszerpaprikát termelünk. Egy fákkal, gyeppel és ökológiai szőlőültetvénnyel határolt területen folyik a gazdálkodás, amely a biológiai egyensúly fenntartása miatt kiemelkedően segítő környezet. A növények felnevelése és ápolása során nem használunk műtrágyát, s csak olyan készítményeket juttatok ki, amely a lehető legkisebb mértékben avatkozik bele a kialakult ökológiai rendszerbe. Ezekkel a természetben is fellelhető anyagokkal ott segítek be, ahol a legkisebb változtatással tudom a leghatékonyabban visszabillenteni a rendszert az egyensúlyi állapotba. Ez a folyamat időnként nagy teherbírást, elszántságot és kitartást igényel, hiszen sokkal többször és megfontoltan szükséges kezelni a növényeket és a talajt, hogy eredményesek legyünk, mint a szokványos gazdálkodásban. Miután a fentiek pedig rendelkezésemre állnak  nagy hálával teszem ezt nap, mint nap, az eredmény pedig lenyűgöző tud lenni. Az elszántság, a kitartás és a hála ugyanis létrehoz egy más energiájú teret, amiben a növények élnek, s láss csodát; ez az ízükben is megjelenik! Mivel nincs szükségük a testük méregtelenítésére, azzal foglalatoskodhatnak minden nap, hogy ők táplálóak és egészséget hozóak legyenek.
Én ezt várom tőlük szeretettel! 

 

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
sls-mentes
cukormentes
állatkísérlet mentes
vegán
pálmaolajmentes
parabénmentes
vegyszermentes
kíméletes termesztésből származó
bio
Adalékanyagmentes
Környezetbarát csomagolás
Szójamentes
Tartósítószermentes
GMO-mentes takarmányozás
Előrendelhető
Ár szerint

Bio Lestyánlevél 60 g

A  lestyánlevél levesek fűszere, ételízesítők erőteljes aromájú összetevője. Fagyasztható és szárítható is. Bio termesztésből frissen szedve kerül a kosaradba.

400 Ft / csomó
66.67 Ft/dkg

Bio spenót 40 dkg

1200 Ft / csomag
3000 Ft/kg

Petrezselyemzöld bio 6 dkg

Friss, zamatos levélpetrezselyem fólia alatti ökológiai termesztésből.

400 Ft / csomó
6666.67 Ft/kg

Sóska bio 40 dkg

Friss Pallagi nagylevelű sóska ökológiai termesztésből.

1200 Ft / csomag
3000 Ft/kg

Zellerzöld

400 Ft / csomó
5000 Ft/kg