A csomag piros, narancssárga és fehér levélnyelű bio mángoldot tartalmaz. A mángold a spenóthoz hasonlóan használható zöldségféle. Kálium, kalcium, vastartalma magas, ezen kívül pl. sok C, E és K vitamint, béta-karotint és a piros mángold antociánokat tartalmaz. Mángoldos pite Hozzávalók: Pizzatészta 750 g mángold 250 g túró 2-3 tojás 10 dkg parmezán Szerecsendió, só, bors, fokhagyma Trappista sajt ízlés szerint A mángoldot forrásvan lévő, sós vízben megpuhítjuk, majd hozzákeverjük a tojással elkevert, ízesített túrót és belereszeljük a parmezánt. A keveréket az 5 percig elősütött pizzatésztára simítjuk, melynek az oldalát körben visszahajtjuk a keverékre. A tetejére trappistasajtot reszelünk és készre sütjük. Jó étvágyat hozzá! Recept 2 Paradicsomos mángold galuskával 0.5 kg mángoldot sós vízben pár perc alatt blansírozzuk. 3 csomó metélőfokhagymát összeaprítunk, olajon kicsit megfonnyasztjuk. Mindkettőt paradicsompüréhez( 3-4 dl) keverjük. Én sóval, kókuszcukorral, kurkumával és kicsi borsikafűvel ízesítettem. Lehet szerecsendióval is pl. Nokedlivel, vagy galuskával isteni!