Bio paradicsomlevünk, nem finomra szürt, található benne kevés mag, husi és kifejezetten lé állagú (nem sűrített), teljesen natur A különlegessége, hogy nagyon sok fajtából készül.
100% szilva, réz üstben készült a hagyományoknak megfelelően. Hozzáadott cukrot, vizet, zselésítő anyagot, tartósítószert nem tartalmaz. Hagyományoknak megfelelően addig főzzük, „míg a kanálon meg nem áll a lekvár”. Húsok és sajtok mellett, de palacsintába tekerve, vagy joghurtba keverve is megállja a helyét. Önmagában is fogyasztható 1 kg lekvár körülbelül 4 kg szilvából készül.
A birsalmát megfőzzük, majd részleges pürésítés után sparhelten besűrítjük. Családunkban, és a hozzánk látógató vendégeknek a birsalma lekvárral töltött kovászolt croissant a kedvence!
A bodza bogyókat préseljük, a levet sprahelten kevergetve sűrítjük, félidőben hozzátesszük a reszelt birsalmát, majd készre főzzük.Darabos állagú. A bodza már a superfoodok közé sorolt alapanyag,nagyon magas flavonoid, vas és C vitamin tartalommal rendelkezink. A mai kutatások alapján nagyon erős virusölő hatóanyag található benne. Az általunk termelt bodza tanúsított bio! Kisérletező kedvőeknek javaslom Zserbóba tölteni, 1 réteg meggy lekvár 1 réteg bodza szilva-rendkivül különleges ízvilág, de hagyományosan fonott kaláccsal is kiváló!
A bodza bogyókat préseljük, a levet sprahelten kevergetve sűrítjük, félidőben hozzátesszük a darabolt szilvát, majd készre főzzük.Darabos állagú. A bodza már a superfoodok közé sorolt alapanyag,nagyon magas flavonoid, vas és C vitamin tartalommal rendelkezink. A mai kutatások alapján nagyon erős virusölő hatóanyag található benne. Az általunk termelt bodza tanúsított bio! Kisérletező kedvőeknek javaslom Zserbóba tölteni, 1 réteg meggy lekvár 1 réteg bodza szilva-rendkivül különleges ízvilág, de hagyományosan fonott kaláccsal is kiváló!
Összetevők: Sárgabarack, cukor, chili, friss citromlé Felbontás után hűtőben tárolandó Felbontás után 2 hétig fogyasztható Felbontás nélkül 1 évig eltartható Készítette: Révész Diána kistermelő 6050 Lajosmizse, Bene tanya 160/B Rsz: 02 T 2816 Tel: +36 70 941 0823
Összetevők: Cseresznye, cukor, citromfű Felbontás után hűtőben tárolandó Felbontás után 2 hétig fogyasztható Felbontás nélkül 6 hónapig eltartható Készítette: Révész Diána kistermelő 6050 Lajosmizse, Bene tanya 160/B Rsz: 02 T 2816 Tel: +36 70 941 0823
Vegyes méretű csemege uborka, vegyszermentesen termesztve saját kertünkből, tartósítószer nélkül eltéve.
Ebben az évben is elkészült natur termékeim mellé egy igazi valódi prémium szuperélelmiszer. Nagy tisztaságú környezetben gyűjtött by Andi's 100% natúr Csipkebogyóhús lekvárom. Immunerősítő, magas rosttartalom, öregedésgátló, érfal erősítő, ízületi fájdalom, légúti megbetegedések ellen, vérképző hatású, májvédő és méregtelenítő hatásai mellett számtalan jótékony hatással bír. Fogyasztható önmagában, süteményekbe, piskótába, palacsintába, kenyérre kenve, lábadozás nátha esetén vagy csak úgy akár gyerekeknek is kiskanállal eszegetve. Összetevője kizárólag 100% tömény gyümölcshúspüré, kevés cukor hozzáadásával, befőzőautomatában készítve így ténylegesen minden hatóanyag benne is marad! Nem tartalmaz hozzáadott vizet, semmilyen zselésítő anyagot, ízfokozót, tartósítószert, színező anyagot. 314ml/üveg
Összetevők: Cékla, friss narancslé, 80%-os étcsokoládé, cukor Felbontás után hűtőben tárolandó Felbontás után 2 hétig fogyasztható Felbontás nélkül 1 évig eltartható Készítette: Révész Diána kistermelő 6050 Lajosmizse, Bene tanya 160/B Rsz: 02 T 2816 Tel: +36 70 941 0823