Kérek mindenkit, hogy a KOSARÁBA TETT TERMÉKEKET HÉTFŐ ÉJFÉL UTÁN LEHETŐSÉG SZERINT MÁR NE TÖRÖLJE, mert az áru összekészítése a rendelőfelületen lévő többi terméktől eltérően már kedden megtörténik, így a kosárba tett termék mindenféleképpen leszállításra kerül. A törölt termékek így a bevásárlóközösség kasszáját terhelik. Köszönöm szépen a megértést! A száraz vidékek értékes abraktakarmánya, amely emberi fogyasztásra alkalmas és szépséges dísznövény is egyben. A középkorban népeledel volt, készíthető belőle leves, főzelék, egytálétel, püré, köret. Ízében leginkább a csicseriborsó és a bab jellegét idézi. *Érdemes felhasználás előtt 1 órát előfőzni (előfőzésnél semmivel ne ízesítsük a főzővizet, a sótól megkeményedik, ahelyett, hogy puhulna). Ha az előfőzés felhasználás előtti napon történik, akkor a főzővízzel együtt, fedővel lezárva tartsuk hűtőben a főzésig.
Kérek mindenkit, hogy a KOSARÁBA TETT TERMÉKEKET HÉTFŐ ÉJFÉL UTÁN LEHETŐSÉG SZERINT MÁR NE TÖRÖLJE, mert az áru összekészítése a rendelőfelületen lévő többi terméktől eltérően már kedden megtörténik, így a kosárba tett termék mindenféleképpen leszállításra kerül. A törölt termékek így a bevásárlóközösség kasszáját terhelik. Köszönöm szépen a megértést!