Az októberi fagyok előtt szedve, gondos fűrtválogatás után 2-3 celsius fokon tárolva. A szükséges nyári növényvédelmi kezelések óta nem kapott semmilyen vegyszert A Moldova fajta magas antioxidáns tartalma miatt javasolt a rendszeres fogyasztása a téli hónapokban
Ezt a késői fajta szőlőt az októberi fagyok előtt gondos fürtvalogatva szedtük, igy kerűlt be a 2celsius fokos hűtőkamrába.A szükséges nyári növényvédelem óta nem kezeltük semmivel! Hüvös helyen a csomagolásában sokáig tartható. a MOLDOVA Fajta magas antioxidáns tartalmú , ajánljuk rendszeres fogyasztését a téli honapokban! Moldova fajtából készítettem MUSTOT, MURCIT / kb.3% alk./ és MÁSLÁST/ majdnem kierjedt bor maradék cukrot és kb 7% alk.t tartalmaz/ Mindhárom változat hőkezeléssel tartósított Bag in Box.- ban felbontás után hónapokig is eláll.
A Moldova fajtát az oktoberi fagyok előtt szedtük gondos fürtvalogatással, azóta 2celsius fokon tartjuk. A szukséges nyári növényvédelmen kívül nem kapott semmilyen vegyszert. Ez a fajta kiemelkedően magas antioxidáns tartalmú, javasolt rendszeres fogyasztása a téli hónapokban.