A birsalmát megfőzzük, majd részleges pürésítés után sparhelten besűrítjük. Családunkban, és a hozzánk látógató vendégeknek a birsalma lekvárral töltött kovászolt croissant a kedvence!
A bodza bogyókat préseljük, a levet sprahelten kevergetve sűrítjük, félidőben hozzátesszük a reszelt birsalmát, majd készre főzzük.Darabos állagú. A bodza már a superfoodok közé sorolt alapanyag,nagyon magas flavonoid, vas és C vitamin tartalommal rendelkezink. A mai kutatások alapján nagyon erős virusölő hatóanyag található benne. Az általunk termelt bodza tanúsított bio! Kisérletező kedvőeknek javaslom Zserbóba tölteni, 1 réteg meggy lekvár 1 réteg bodza szilva-rendkivül különleges ízvilág, de hagyományosan fonott kaláccsal is kiváló!
A bodza bogyókat préseljük, a levet sprahelten kevergetve sűrítjük, félidőben hozzátesszük a darabolt szilvát, majd készre főzzük.Darabos állagú. A bodza már a superfoodok közé sorolt alapanyag,nagyon magas flavonoid, vas és C vitamin tartalommal rendelkezink. A mai kutatások alapján nagyon erős virusölő hatóanyag található benne. Az általunk termelt bodza tanúsított bio! Kisérletező kedvőeknek javaslom Zserbóba tölteni, 1 réteg meggy lekvár 1 réteg bodza szilva-rendkivül különleges ízvilág, de hagyományosan fonott kaláccsal is kiváló!
Összetevők: Cékla, friss narancslé, 80%-os étcsokoládé, cukor Felbontás után hűtőben tárolandó Felbontás után 2 hétig fogyasztható Felbontás nélkül 1 évig eltartható Készítette: Révész Diána kistermelő 6050 Lajosmizse, Bene tanya 160/B Rsz: 02 T 2816 Tel: +36 70 941 0823
Minőségi étcsokoládé (52%-os) felhasználásával és Stroh 40 Rum hozzáadásával készült ez a szederlekvár; készítése során az alkohol teljesen el lett forralva belőle, csak az íze maradt a háttérben. Összetevők: szeder, cukor, 52%-os étcsokoládé (szóját, földimogyorót, glutént, tejet és dióféléket tartalmazhat), rum
A lekvár Elena szilvából készül, ez egy besztercei szilva típus, magas cukortartalommal, szeptember végén szedjük és kemencében sütjük.
Saját, vegyszermentesen termesztett szamócából készített selymes lekvár. Összetevők: eper, cukor, citromsav, pektin
A tavasz első "gyümölcse", savanykás, fahéjjas, darabos lekvár. Nekem az egyik kedvenc, nagyon finom kaláccsal és pitébe rakva sem utolsó
Összetevők: Körte, cukor, friss citromlé Felbontás után hűtőben tárolandó Felbontás után 2 hétig fogyasztható Felbontás nélkül 1 évig eltartható Készítette: Révész Diána kistermelő 6050 Lajosmizse, Bene tanya 160/B Rsz: 02 T 2816 Tel: +36 70 941 0823
Összetevők: Sárgarépa, ivóvíz, cukor, friss narancslé, friss citromlé, fahéj, gyömbér, friss narancshéj, friss citromhéj Felbontás után hűtőben tárolandó Felbontás után 2 hétig fogyasztható Felbontás nélkül 1 évig eltartható Készítette: Révész Diána kistermelő 6050 Lajosmizse, Bene tanya 160/B Rsz: 02 T 2816 Tel: +36 70 941 0823
Aki szereti a különleges ízeket és bátran kiséletezik az indiai izek világában, ez teli találat. Ajánlom grillezett csirke,zöldség és hal ételekhez, de érdemes nyers zöldségmártogatónak is kiprobálni. 14 féle fűszer van benne édes-csipős és savanyú is egyben.