Balatoni Rózsa burgonya, vegyszermentes gazdaságból! „Amit eszel, azzá leszel!” Sütve- főzve jól felhasználható. Nem használunk gyomirtó szereket, kézzel kapálunk, ahogy az Őseink is tették! Nem használunk rovarölő szert és gombaölő szereket! Tápanyag utánpótlást csak szerves trágyával pótoljuk! ( Műtrágyákat nem használunk!) 100%-ban vegyszermentes terméket állítunk elő!
Balatoni Rózsa burgonya, Vegyszermentes gazdaságból! „Amit eszel, azzá leszel!” Sütve- főzve jól felhasználható. Nem használunk gyomirtó szereket, kézzel kapálunk ahogy az Őseink is tették! Nem használunk rovarölő szert és gombaölő szereket! Tápanyag utánpótlást csak szerves trágyával pótoljuk! ( Műtrágyákat nem használunk!) 100%-ban vegyszermentes terméket állítunk elő!
Balatoni Rózsa burgonya, vegyszermentes gazdaságból! „ Amit eszel, azzá leszel!” Sütve- főzve jól felhasználható. Nem használunk gyomirtó szereket, kézzel kapálunk ahogy az Őseink is tették! Nem használunk rovarölő szert és gombaölő szereket! Tápanyag utánpótlást csak szerves trágyával pótoljuk! ( Műtrágyákat nem használunk!) 100%-ban vegyszermentes terméket állítunk elő!
Balatoni Rózsa burgonya, vegyszermentes gazdaságból! „ Amit eszel, azzá leszel!” Sütve- főzve jól felhasználható. Nem használunk gyomirtó szereket, kézzel kapálunk, ahogy az Őseink is tették! Nem használunk rovarölő szert és gombaölő szereket! Tápanyag utánpótlást csak szerves trágyával pótoljuk! ( Műtrágyákat nem használunk!) 100%-ban vegyszermentes terméket állítunk elő!
Balatoni Rózsa burgonya, vegyszermentes gazdaságból! „ Amit eszel, azzá leszel!” Sütve- főzve jól felhasználható. Nem használunk gyomirtó szereket, kézzel kapálunk, ahogy az Őseink is tették! Nem használunk rovarölő szert és gombaölő szereket! Tápanyag utánpótlást csak szerves trágyával pótoljuk! ( Műtrágyákat nem használunk!) 100%-ban vegyszermentes terméket állítunk elő!

Kíméletesen termelt: permetezve mindössze egyszer volt a növény. A tápanyagutánpótlás alapvetően szerves trágyával működik, melyet egy alkalommal egészítettünk ki műtrágyával. Egyes burgonyákban barnás folt található, mely a csapadékmentes termőidőszak miatt nehezebben felszívódó kálcium miatt képződött.

Fehér héjú, fehér húsú batáta, vékonyabb, apróbb, mint a sárga. Ez a fajta áll legközelebb a hagyományos burgonyához, íze kevésbé édes, mint színes társai.

Vegyszermentes II. osztályú édes sárgarépa, kisebb méret.