A szerda 6 óra után leadott rendeléseket sajnos nem biztos hogy maradéktalanul tudom teljesíteni mindig, mert ekkorra már adott a beetetett kovász mennyisége. Lassú, vadkovászolt, édes kalács tésztába fonódott házilag kandírozott bio narancs és étcsoki darabok alkotják ezt az igencsak fincsire sikeredett kovászos kis pajtást. Összetevők: cukor, tej, búzaliszt, tojás, bio citromhéj, só, kovász, vanília, bio narancs, étcsokoládé
Könnyen grillezhető, nem folyik szét. Rrissen grillezve ajánlott fogyasztani. Natúr izesitèsben rendelhető. 25-30 dkg-os kiszerelésben kapható. Az ára súlymérés után változhat!
A joghurt teljes tejből készül előflòrás kultúra hozzáadásával. Az élőflórás joghurt segít az emésztést és regenerálja a bélflórát. A joghurtot fél literes vagy egy literes kiszerelésben lehet megvásárolni, melyet a vásárlónak kell kiválasztania.
Probiotikus natúr joghurt cukor és adalék anyag mentesen. Csavaros tetejű üvegben. A feltüntetett ár a termék ára. A csomagolás vagyis az üveg ajándék hozzá. Ha szükséged van rá megtartod ha nincs szükséged rá és visszahozod nekünk azt megköszönjük.
A hajdina lisztes íze nélküli finom ropogós kekszféleség, mely áztatott-szárított dióból, mandulából, alacsony glikémiás indexű datolyából, finom fűszerekkel készül. A csíráztatott hajdina fontos összetevője a nyers étrendnek. Ebben a termékben egy "édes" keksz alapanyagaként van jelen, áztatott dióval és mandulával együtt. Az édes hozzávalót az alacsony glikémiás indexú datolya biztosítja, mely nem löki meg a vércukorszintet, hanem 3-4 órás lassú felszívódást biztosít. A hajdina magas rosttartalma jó hatással van az emésztőrendszerre, többféle B–vitamin is található benne nagy mennyiségben, de nincs híján E- és C-vitaminnak sem. Megtalálható benne a cink, a réz, a mangán, a kalcium, a magnézium. Kíméletes, 42 fokon történő 6-8 órás aszalással készül. Glutén-, cukor-, tej-, tojás-, szójamentes termék Összetevők: hajdina (37%), dió, mandula, datolya, fahéj, kardamom, só Tömeg: 100g Átlagos tápérték: Energi: 2907 kJ / 504 kcal Zsír: 33 g , - amelyből telített zsírsavak: 5,9 g, Szénhidrát: 33,6 g, - amelyből cukrok: 1,7 g Rost: 10,2g Fehérje: 13,5 g Só: 0,01 g
Húsok mellé javasolt fűszeres nektarin szósz, darabos (édes, savanyú, erős). Nagyon jól harmonizál kacsával, szűzpecsennyével és grillezett húsokkal.
20dkg kiszerelésben Az Okra nagyon egészséges zöldségféle.Magas a rosttartalma,segíti az emésztést.C vitamin tartalmával erősíti az immunrendszert.Cukorbetegség megelőzésére is használják.A zsenge terméseket vajban sütve, főzve, savanyúságnak, nyersen pedig salátákba is használják.
Olaszos fűszerezésű paradicsomos krém. Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, tartósítószert és cukrot. Vegán termék! Glutén és laktóz mentes. Csípősségmentes Összetevők: paradicsom, hagyma, fokhagyma, bazsalikom, oregàno, kakukkfű, só, bors, olívaolaj Felbontás után kb 7 napig hűtve tárolható
Az Oreganó (Szurokfű) egy évelő, intenzív aromájú növény. Frissen és szárítva is használják fűszerként és tea-alapanyagként egyaránt. Méhlegelő. Az évelő félcserje gyökérzete kúszó, fokozatosan fásodó, a gyökértörzsszerű tarackokon sűrű, járulékos gyökerek fejlődnek. 4-5 év alatt fokozatosan „elvándorol” kúszó tarackjaival. Felszín alatt közvetlenül dúsan elágazó gyökérzete miatt sekély termőrétegen, köves, vízszegény helyeken is megmarad. Nagy fényigénye jó szárazságtűrő képességgel párosul. Hazánk bármelyik területén akár öntözés nélkül is termeszthető. Természetes szelekciója során hozzászokott a kopár domboldalakon való élethez, így a vízhiányhoz is. Valamennyi talajtípuson, még akár a szélsőségeseken is sikerrel próbálkozhatunk a szurokfű termesztésével. A domboldalak köves, sekély termőrétegű, nehezen hasznosítható részeire is ültethetjük. Egyike a legigénytelenebb növényeinknek, tehát a kedvezőtlen fekvésű, rossz talajú kertek egyik szép dísze lehet.
"Szeretnénk megidézni a falusi konyhát. Tésztánk tiszta, gazdag, telt ízű, csak "kapirgálós" friss tyúk tojásból és lisztből készül. Fontosnak érezzük, hogy hagyományainkat kövessük: szabadban tartjuk tyúkjainkat, odafigyeléssel, törődéssel, szeretettel." Tésztáinkról: A szabadtartású tyúkjaink tojásából nyolctojásos száraz tészta is készül, olyan falusi tészta üzemekben, ahol még kis adagokban kézműves jelleggel állítják elő a tésztákat. Tésztáinkat rövid főzési idő jellemzi. Több mint 20 formában elérhető, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Milyen tojást használunk a tésztáinkhoz? A Heppenheimer tojásokat a természetes szín és a gazdag íz teszik egyedivé. A tyúkok tartási körülménye és az etetett takarmány alapvetően befolyásolja a tojás minőségét. Az állatok jóléte kulcsfontosságú, amihez olyan stressz mentes környezetet biztosítanak, ahol egész nap jól érzik magukat: így nyugodtak és emberi kézhez szokottak. A természetes környezet zöld növényeket és rovarokat is biztosít, gyümölcsfáink pedig májustól novemberig teremnek, a lehulló gyümölcsöket a tyúkok szívesen fogyasztják. Takarmányukban a kukorica, búza és napraforgó a meghatározó, de emellett található benne len és kendermag is - 100 % növényi eredetű, szója-,GMO- és színezék mentes.