Kecskeméti Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Élelmiszer

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
sls-mentes
cukormentes
állatkísérlet mentes
vegán
pálmaolajmentes
parabénmentes
vegyszermentes
kíméletes termesztésből származó
bio
Adalékanyagmentes
Környezetbarát csomagolás
Szójamentes
Tartósítószermentes
GMO-mentes takarmányozás
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Zöld spárga 1 kg

A spárga termesztése kb. 3000 éves múltra tekint vissza. Gyógyhatásai miatt figyeltek fel rá már azokban az időkben! Mára az egyik legértékesebb zöldségünk. A zöldségek királynője elnevezéssel méltán illetik. Zsenge hajtását, az ún. sípokat fogyasztjuk. Ásványianyag tartalma (kálium, kálcium, vas, foszfor, cink) és magas emészthető rosttartalma miatt, valamint  a benne rejlő C, E, B1, B2, B6 vitaminok miatt ajánljuk mindenkinek. Gazdaságunkban termésnövelő anyagok nélkül termeljük, bátran ajánljuk, nekünk az íz a fontos nem a mennyiség.

2220 Ft / kg
2220 Ft/kg

Zöldbab 680 ml

Sárgahüvelyű bab vízzel és sóval pasztőrizálva. Főzést már nem igényel, illetve jelenlegi állapota roppanós, ha valaki puhább állagot kedvel, akkor még 10-20 percig főzhető. Leves vagy főzelék alapja lehet, de egy salátában is ízletes lehet. Leve erősen sós!

900 Ft / üveg
1323.53 Ft/l
...

Zöldfűszeres padlizsànkrém (200 g)

A klasszikus szendviszkrém egy csokor friss zöldfűszerrel bolondítva. Tejföllel vagy mascarponéval keverve még finomabb.  Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, tartósítószert és cukrot. Glutén és laktóz mentes. vegán termék Összetevők; padlizsán, hagyma, bazsalikom, petrezselyem, fokhagyma, só, olívaolaj  Csípősségmentes Felbontás után kb 7 napig hűtve tárolható 

1300 Ft / üveg
6500 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-05-10
Rendelhető 2024-05-06-ig

Zöldhagyma 1 szál_HÉTFŐ ÉJFÉLIG RENDELHETŐ_NE TÖRÖLD UTÁNA

bIO zöldhagyma Kérek mindenkit, hogy a KOSARÁBA TETT TERMÉKEKET HÉTFŐ ÉJFÉL UTÁN LEHETŐSÉG SZERINT MÁR NE TÖRÖLJE, mert az áru összekészítése a rendelőfelületen lévő többi terméktől eltérően már kedden megtörténik, így a kosárba tett termék mindenféleképpen leszállításra kerül. A törölt termékek így a bevásárlóközösség kasszáját terhelik. Köszönöm szépen a megértést!

100 Ft / szál
100 Ft/szál
...

Zöldséges laskagomba pástétom 100 g

A bazsalikom, a pertrezselyem, a pritaminpaprika és a laskagomba megbolondítva kis citrusos ízvilággal. Illata és íze is rendkívül intenzív és tavaszias. Vega, Vegán, Gluténmentes. Magas fehérje és magas élelmi rost tartalma alkalmassá teszi diétás étrend beillesztésébe. Fontos kiemelni, hogy a termék pálmazsír hozzáadása nélkül készül. Naptól és fagytól védett száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtve tárolandó. Összetevők:Laskagomba, hidegen préselt napraforgó étolaj, vöröshagyma, víz, pritamin paprika. 2%-nál kisebb mennyiségű összetevők: kukorica keményítő, őrölt lenmag, só, petrezselyem levél, bazsalikom levél, citromlé, fűszerek, aszkorbinsav.

680 Ft / db
6800 Ft/kg

Zsályás fodormentás krémméz 345 g

Különlegesen fanyar, élénkítő „zöld” ízvilágát keleti és afrikai fűszerek (ánizs, koriander) ellenpontozzák. Alapvetően az emésztésre hat, illetve a zsírbontásban segít. A menta illóolaja antibakteriális, illetve légzéskönnyítő.

1530 Ft / üveg
4434.78 Ft/kg

Zserbó (0,5kg) CSOMAGOLÁSMENTESEN, HOZOTT EDÉNYBE

Összetevők: búzaliszt, tej, tojás, margarin, dió, baracklekvár

2500 Ft / csomag
5000 Ft/kg