TOKAJI BOROS LASKAGOMBA PÁSTÉTOM. A laskagomba és a Szomorodni házassága kellemesen boros, fanyar harmóniát eredményez. Különleges alkalmak méltó kísérője. A készítés technológiájából adódóan nem tartalmaz alkoholt. Vega, Vegán, Gluténmentes. Magas fehérje és magas élelmi rost tartalma alkalmassá teszi diétás étrend beillesztésébe. Fontos kiemelni, hogy a termék pálmazsír hozzáadása nélkül készül. Naptól és fagytól védett száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtve tárolandó. Összetevők:Laskagomba 48%, hidegen sajtolt napraforgó étolaj, vöröshagyma, vízfehérbor 5,5% 2%-nál kisebb mennyiségű összetevők: kukorica keményítő, őrölt lenmag, tengeri só, fűszerek, cukor, antioxidáns: aszkorbinsav
A parenyica sajt egy gyúrt sajt. Ennél a sajtnál először csinálunk egy alap sajtot, amit szobahőmérsékleten pontosan 5.2 pH-ig savanyítunk. Ekkor tudjuk a legszebben nyújtani és formázni a sajtot. Kinyújtjuk a parenyica sajtot, majd megtöltjük az általunk készített körözöttel vagy sajtkrémmel. A sonkával vagy kolbásszal töltött parenyicákhoz a hentes árut egy családi gazdaságból hozzuk. A szilva lekváros ordakrémmel töltött parenyica egy igen különleges ízvilágot hoz el nekünk. Ezzel töltjük meg a parenyica alapot majd tekerjük fel. Hozzávetőlegesen 200gramm egy darab parenyica. Az ár a súlyméres után változhat!
A parenyica sajt egy gyúrt sajt. Ennél a sajtnál először csinálunk egy alap sajtot, amit szobahőmérsékleten pontosan 5.2 pH-ig savanyítunk. Ekkor tudjuk a legszebben nyújtani és formázni a sajtot. Kinyújtjuk a parenyica sajtot, majd megtöltjük az általunk készített körözöttel vagy sajtkrémmel. A sonkával vagy kolbásszal töltött parenyicákhoz a hentes árut egy családi gazdaságból hozzuk. A szilva lekváros ordakrémmel töltött parenyica egy igen különleges ízvilágot hoz el nekünk. Ezzel töltjük meg a parenyica alapot majd tekerjük fel. Hozzávetőlegesen 200gramm egy darab parenyica. Az ár a súlyméres után változhat!
A parenyica sajt egy gyúrt sajt. Ennél a sajtnál először csinálunk egy alap sajtot, amit szobahőmérsékleten pontosan 5.2 pH-ig savanyítunk. Ekkor tudjuk a legszebben nyújtani és formázni a sajtot. Kinyújtjuk a parenyica sajtot, majd megtöltjük az általunk készített körözöttel vagy sajtkrémmel. A sonkával vagy kolbásszal töltött parenyicákhoz a hentes árut egy családi gazdaságból hozzuk. A szilva lekváros ordakrémmel töltött parenyica egy igen különleges ízvilágot hoz el nekünk. Ezzel töltjük meg a parenyica alapot majd tekerjük fel. Hozzávetőlegesen 200gramm egy darab parenyica. Az ár a súlyméres után változhat!
TOMURI (PORZÓ) Nem hoz termést, porzós kiwi fajta, akár 10 m magasra is megnő, vesszői vöröses színűek, a levelek és a vesszők is enyhén szőrösek. Nélkülözhetetlen a termős példányok megporzására, 5-10 növényt képes beporozni. Széltől védett, meleg, napos helyet kedveli. A fiatal növények fagyérzékenyek, télire érdemes betakarni a tövét. Kúszónövény, támrendszert igényel.
TOPEND PLUS® Érési idő: kései, október eleje-közepe Gyümölcs jellemzői: termésenagy méretű, átlagsúlya 66 g, alakja megnyúlt, hosszúkás. Héja kék színű, hamvas. Húsa világossárga, kellemesen édes-savas ízű. Magvaváló. A szedést követően 4-6 hétig tárolható. Friss fogyasztásra és feldolgozásra egyaránt felhasználható. Termőképesség: középerős növekedésű, korán termőre fordul, rendszeresen és bőven terem. A szilvahimlővel és a gombabetegségekkel szemben ellenálló fajta. Porzása: öntermékeny
TOPHIT® Érési idő: szeptember eleje Gyümölcs jellemzői: igen nagy (50-60 g, 38-45 mm), héja hamvas kék színű, hosszúkás tojásdad alakú, húsa világossárga, kemény, lédús, magvaváló, kiváló ízű. Sütésre, lekvárnak is alkalmas. Szállítást jól tűri. Termőképesség: középerős növekedésű, erős tengelydominancia jellemzi, jól alakítható a korona, rendszeresen és bőven terem, érdemes gyümölcsritkítást végezni, szilvahimlő vírusra toleráns, monilínia és rozsda kevésbé károsítja Porzása: részben öntermékeny
TRITON* Érési idő: július elején érik Gyümölcs jellemzői: fürtje hosszú, bogyói nagyok (1 g), feketék, gömbölyűek, lazán állnak a fürtben, héjuk fényes, vékony, húsuk kemény, lédús, kellemes ízű, harmonikusan édes-savanykás, jellegzetes aromájú, nem hajlamos a pergésre, friss fogyasztásra, konyhai feldolgozásra és mélyhűtésre is alkalmas Termőképesség: közepesen erős növekedésű, 1,2-1,5 m magas, felfelé törő alkatú, rendszeresen és bőven terem, részben öntermékeny, terméshozama 2 kg/bokor, pollenadói ’Aranka’, ’Fertődi 1’, ’Titania’
A túrónk a hagyományos módon készítjük. Kultúra segítségével megaltatjuk a tejet, majd alacsony hőfokon kifőzzük a túrót. Az alvadékot hagyjuk kicsöpögni. Nem mossuk ki a savót a túróból.
Bio piros húsú burgonya, sütni, főzni. Ellenálló faja, minimális növényvédelmet igényel, még a bioból is! Kérek mindenkit, hogy a KOSARÁBA TETT TERMÉKEKET HÉTFŐ ÉJFÉL UTÁN LEHETŐSÉG SZERINT MÁR NE TÖRÖLJE, mert az áru összekészítése a rendelőfelületen lévő többi terméktől eltérően már kedden megtörténik, így a kosárba tett termék mindenféleképpen leszállításra kerül. A törölt termékek így a bevásárlóközösség kasszáját terhelik. Köszönöm szépen a megértést!