Kecskeméti Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Élelmiszer

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
sls-mentes
cukormentes
állatkísérlet mentes
vegán
pálmaolajmentes
parabénmentes
vegyszermentes
kíméletes termesztésből származó
bio
Adalékanyagmentes
Környezetbarát csomagolás
Szójamentes
Tartósítószermentes
GMO-mentes takarmányozás
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint
...

Szendvicskrém 200 g

Bio cukkini, bio paradicsom és bio paprika felhasználásával készült, kézzel passzírozott, héj és magmentes krém.  Összetevők: Bio cukkini Bio paradicsom Bio paprika Bio fokhagyma Bio borsikafű kukoricakeményítő, oolívaolaj, parajdi só Felhasználható kenyérfeltétnek, melegszendvicshez, tésztafeltétnek, húsoknak, zöldségeknek készített mártásokhoz. A termék hőkezelt, tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó!

930 Ft / db
4650 Ft/kg

Szendvicskrém 500 g

Bio cukkini, bio paradicsom és bio paprika felhasználásával készült, kézzel passzírozott, héj és magmentes krém.  Összetevők: Bio cukkini Bio paradicsom Bio paprika Bio fokhagyma Parajdi só, borsikafű, kukoricakeményítő, olívaolaj. Felhasználható kenyérfeltétnek, melegszendvicshez, tésztafeltétnek, húsoknak, zöldségeknek készített mártásokhoz. A termék hőkezelt, tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó!

1900 Ft / db
3800 Ft/kg

Szentesi rózsa naspolya konténeres GYÜMÖLCSFA

SZENTESI RÓZSA Érési idő: korai, október végén már szedhető Gyümölcs jellemzői: mutatós, szabályos körte alakú, a csészeüreg közelében a legszélesebb, onnan hosszan keskenyedik el, hossza (40-45 mm), tömege 22-30 g, a héj halványzöld vagy sárgásbarna színű, érett állapotban szürkésbarna, enyhén molyhos, a csészelevelek között nem reped be, húsa éretten világos szürkésbarna, a hazai fajták közül a legízletesebb, zamatos, leves, magvai kicsik, megynyúltak Termőképesség: laza, szétnyíló, középerős növekedésű, lombhullása kései, az egyik legértékesebb hazai fajta Porzása: öntermékeny

5150 Ft / db
5150 Ft/db
...

Szilva chutney 210 ml

Aki szereti a különleges ízeket és bátran kiséletezik az indiai izek világában, ez teli találat. Ajánlom kacsához, szűzpecsenyéhez,sertés húsból készült ételekhez, de érdemes nyers zöldségmártogatónak is kiprobálni. 14 féle fűszer van benne édes-csipős és savanyú is egyben, fő fűszere a rozmaring és a chili

1000 Ft / üveg
4761.9 Ft/l

Szilvás parenyica tekercs (140-160g)

Parenyica sajt, ordakrémmel és aszalt szilvával töltve. 

950 Ft / db
6333.33 Ft/kg

Színes bio mángold 40 dkg

A csomag piros, narancssárga és fehér levélnyelű bio mángoldot tartalmaz. A mángold a spenóthoz hasonlóan használható zöldségféle. Kálium, kalcium, vastartalma magas, ezen kívül pl. sok C, E és K vitamint, béta-karotint és a piros mángold antociánokat tartalmaz. Mángoldos pite Hozzávalók: Pizzatészta 750 g mángold 250 g túró 2-3 tojás 10 dkg parmezán Szerecsendió, só, bors, fokhagyma Trappista sajt ízlés szerint A mángoldot forrásvan lévő, sós vízben megpuhítjuk, majd hozzákeverjük a tojással elkevert, ízesített túrót és belereszeljük a parmezánt. A keveréket az 5 percig elősütött pizzatésztára simítjuk, melynek az oldalát körben visszahajtjuk a keverékre. A tetejére trappistasajtot reszelünk és készre sütjük. Jó étvágyat hozzá! Recept 2 Paradicsomos mángold galuskával  0.5 kg mángoldot sós vízben pár perc alatt blansírozzuk. 3 csomó metélőfokhagymát összeaprítunk, olajon kicsit megfonnyasztjuk. Mindkettőt paradicsompüréhez( 3-4 dl) keverjük. Én sóval, kókuszcukorral, kurkumával és kicsi borsikafűvel ízesítettem. Lehet szerecsendióval is pl. Nokedlivel, vagy galuskával isteni!

1000 Ft / csomag
2500 Ft/kg

Színes bio paradicsom 1kg

A doboz tartalmazhat: bolgár rózsaszín, csűcsös rózsaszín, piros san marzano, piros fürtös, sárga banánparadicsom, sárga körtealakú koktél, lila koktél, piros koktél, melyek ökológiai gazdálkodásban nevelkedtek.

1400 Ft / kg
1400 Ft/kg

Tarkabab bio 1 kg_HÉTFŐ ÉJFÉLIG RENDELHETŐ

Kérek mindenkit, hogy a KOSARÁBA TETT TERMÉKEKET HÉTFŐ ÉJFÉL UTÁN LEHETŐSÉG SZERINT MÁR NE TÖRÖLJE, mert az áru összekészítése a rendelőfelületen lévő többi terméktől eltérően már kedden megtörténik, így a kosárba tett termék mindenféleképpen leszállításra kerül. A törölt termékek így a bevásárlóközösség kasszáját terhelik. Köszönöm szépen a megértést!

2600 Ft / kg
2600 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-08-02
Rendelhető 2024-07-31-ig

Tejföl 0.2 l

A tejföl nálunk teljes tejből készül. Kultúrát adunk a tejhez, majd egy napig szobahőmérsékleten hagyjuk, hogy megaludjon. Egy éjszakát hűtőbe rakjuk, hogy karakteresebb ízt eléjük, ezután pedig hagyjuk egy pelenka anyagba a savót kicsöpögni. Ha ez is kész krémesre keverjük és már ehetjük is. 

700 Ft / db
3500 Ft/l
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-08-02
Rendelhető 2024-07-31-ig

Tejföl 0.5 l

A tejföl nálunk teljes tejből készül. Kultúrát adunk a tejhez, majd egy napig szobahőmérsékleten hagyjuk, hogy megaludjon. Egy éjszakát hűtőbe rakjuk, hogy karakteresebb ízt eléjük, ezután pedig hagyjuk egy pelenka anyagba a savót kicsöpögni. Ha ez is kész krémesre keverjük és már ehetjük is.   

1400 Ft / db
2800 Ft/l

Tejföl 500 g

1150 Ft / db
2300 Ft/kg
...

Téli varázs Birsalma szirup 750 ml

Nem véletlen téli varázs az elnevezése, hiszen a birsalma szirupba beletettük a tél összes fűszerét (fahéj, kardamon, csillagánizs, narancs, gyömbér) Kiváló forralt borba, teába, de hidegen borral vegyítve martiniként is fogyasztható! 4l borhoz ajánlott egy egész üveg!

1800 Ft / üveg
2400 Ft/l