STARKING NM.251 Érési idő: szeptember vége-október eleje Gyümölcs jellemzői: középnagy (150-170 g), színe sötétbordóba átmenő vérpiros, alakja megnyúlt, kúpos, a kocsánynál vállas, a csészénél bordázott. Húsa krémfehér, puha, később lisztesedő, közepesen leves, édeskés, jellegzetes zamatú, fűszeres illatú, héja vastag, viaszos, dörzsölve fénylő. Termőképesség: kezdetben erős, termőkorban mérsékelt növekedési erélyű, ágrendszere mereven felfelé törő, nagy koronát nevel. Későn fordul termőre, de azt követően rendszeresen és bőven terem, alternanciára kis mértékben hajlamos. Porzása: részben öntermékeny, más fajtákkal→Jonathan, Golden Delicious
Fogyaszthatjátok melegszendvicsre, pirítósra kenve, húsok mellé, grillezéshez, tésztára vagy akár krémleves alapként is. Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, tartósítószert és cukrot. Vegán termék! Glutén és laktóz mentes. Összetevők: kàpia paprika, hagyma, fokhagyma, só, bors Csípősségmentes Felbontás után kb 7 napig hűtve tárolható
Természetes hozzávalókból készült, teljes mértékben adalékanyag mentes rizses-májas hurka mangalica húsból. A szálak hozzávetőleg 25 dkg-osak, a végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.
Természetes hozzávalókból készült, teljes mértékben adalékanyag mentes zsemlés-véres hurka mangalica húsból. A szálak hozzávetőleg 25 dkg-osak, a végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.
Természetes hozzávalókból készült, teljes mértékben adalékanyag mentes, sertés kolbász. A szálak hozzávetőleg 25 dkg-osak, a végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.
Probiotikus natúr joghurt cukor és adalék anyag mentesen. Prémium szamócalekvárral ízesítve. Csavaros tetejű üvegben. Az üveget megköszönjük ha visszahozod.
Kérek mindenkit, hogy a KOSARÁBA TETT TERMÉKEKET HÉTFŐ ÉJFÉL UTÁN LEHETŐSÉG SZERINT MÁR NE TÖRÖLJE, mert az áru összekészítése a rendelőfelületen lévő többi terméktől eltérően már kedden megtörténik, így a kosárba tett termék mindenféleképpen leszállításra kerül. A törölt termékek így a bevásárlóközösség kasszáját terhelik. Köszönöm szépen a megértést! A száraz vidékek értékes abraktakarmánya, amely emberi fogyasztásra alkalmas és szépséges dísznövény is egyben. A középkorban népeledel volt, készíthető belőle leves, főzelék, egytálétel, püré, köret. Ízében leginkább a csicseriborsó és a bab jellegét idézi. *Érdemes felhasználás előtt 1 órát előfőzni (előfőzésnél semmivel ne ízesítsük a főzővizet, a sótól megkeményedik, ahelyett, hogy puhulna). Ha az előfőzés felhasználás előtti napon történik, akkor a főzővízzel együtt, fedővel lezárva tartsuk hűtőben a főzésig.