KOREAN BIG Érési idő: augusztus végétől az ősz folyamán Gyümölcs jellemzői: narancssárga, kissé megnyúlt, hengeres formájú, magas vitamin-és antioxidáns tartalma van, elsősorban aszalványként használható fel, de friss fogyasztásra is ajánlott Termőképesség: erőteljes növekedésű, lehajló ágrendszerű cserje, 3-4 m magasra nő, öntermékeny, kedveli a jó minőségű talajt és a nedvességet, de gyengébb minőségű talajon is termeszthető, tavasszal érdemes ritkító metszést végezni és a gyökérsarjakat eltávolítani
Hagyományos körözött kecsketúróból, krémesebb, lágyabb állag jellemzi.
Összetevők: Körte, cukor, friss citromlé Felbontás után hűtőben tárolandó Felbontás után 2 hétig fogyasztható Felbontás nélkül 1 évig eltartható Készítette: Révész Diána kistermelő 6050 Lajosmizse, Bene tanya 160/B Rsz: 02 T 2816 Tel: +36 70 941 0823
KOSMOS ágyásrózsa Növekedése: 0,5-0,7 m Jellemzője: színe krém fehér, erős tömött, nosztalgikus virág szirmokkal rendelkezik, 7-8 cm virágátmérővel. Gyakran nyíló, rezisztens a betegségekkel szemben, jó fagytűrő. 4 db ültethető m2-ként.
A kóstoló csomag tartalma 1l pasztörizált tej, 0,5l joghurt és 1 doboz sajtválogatás.
Összetevők: tehéntej, kultúra, természetes tejoltó, só, ízesítésként megjelölt zöldség / fűszer. Tartósítószert nem tartalmaz! Ajánljuk: Húsok ( Pl.: rántott hús megtöltéséhez), pogácsa, egyéb sós sütemény tésztájához keverve, megtöltésére, szendvicskrémnek.
Sajtkrém A sajtkrémünk egy markánsabb ízű kultúrával készül. A kicsöpögtetett sajtkrémet sóval és különböző fűszerekkel ízesítjük és keverjük lágyra. Egy doboz sajtkrém 200gramm.
Hosszú érlelésű kovásszal készült kézműves pékáru. A kovász etetése miatt csak szerda 18 óráig tudom fogadni a rendeléseket. Kérek mindenkit, hogy az ekkor megrendelt termékeket már ne vegye ki a kosarából. Tejmentes szezámos sós kalács. Kiválóan passzol a sonkához, de az állaga kalácsos. A kiszerelés a legürdülő sávban választható. A kovászban található tejsavnak rengeteg pozitív élettani hatása van. Jóval lassabban kel, mint az élesztős változat. A hosszú érlelés során a tejsav elkezdi lebontani a tésztában található, normál esetben az emberi szervezet számára nehezen emészthető glutént. A glutént már módosított formában tartalmazza, könnyebben emészthető, magasabb tápértékű és alacsonyabb glikémiás indexű, összességében minden szempontból egészségesebb, mint az ipari pékáru.
Összetevők: liszt, gabonatej, kovász, cukor, hidegen sajtolt napraforgóolaj, aszalt szilva, dió, csoki csepp
Meggy Natúrlé: A Homokhátság napsütötte buckái között terem a vitamokban és ásványi anyagokban gazdag meggy, melynek legjavából készülnek termékeink. A kizárólag saját termelésű, vegyszermentes gyümölcsökből előállított ízletes ivólé tartósítószert nem tartalmaz, így gyermekek és tartósítószer érzékenyek is fogyaszthatják. Kóstolja meg és fedezze fel benne a nagymama által készített feledhetetlen ízeket! Tartalom: 50% meggyvelő, 42 % víz, 8% cukor Hőkezeléssel tartósítva! Felbontás után hűtőben tárolandó!
Meggylekvár: A Homokhátság napsütötte buckái között terem a vitamokban és ásványi anyagokban gazdag meggy, melynek legjavából készülnek termékeink. A kizárólag saját termelésű, vegyszermentes gyümölcsökből előállított ízletes lekvár tartósítószert nem tartalmaz, így gyermekek és tartósítószer érzékenyek is fogyaszthatják. Kóstolja meg és fedezze fel benne a nagymama által készített feledhetetlen ízeket! Tartalom: 100% meggy, 10% cukor Hőkezeléssel tartósítva! Felbontás után hűtőben tárolandó!