Kecskeméti Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Élelmiszer

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
sls-mentes
cukormentes
állatkísérlet mentes
vegán
pálmaolajmentes
parabénmentes
vegyszermentes
kíméletes termesztésből származó
bio
Adalékanyagmentes
Környezetbarát csomagolás
Szójamentes
Tartósítószermentes
GMO-mentes takarmányozás
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-08-09
Rendelhető 2024-08-04-ig

RL 125-ös sötét rozsliszt 8kg

A sötét rozsliszt hasznos B és E-vitamin, valamint vas, réz, cink és rostforrás. A rozs kenyérben történő felhasználása leginkább a német fekete kenyérre jellemző. Az egészséges táplálkozás követői és a savanykás ízvilág kedvelői is előszeretettel fogyasztják a rozskenyeret. Tápértéke sokkal jobb, mert egy szelet rozskenyér 2-3 szelet fehér kenyér tápértékének felel meg. Fogyasztása egészséges, nagyon gyorsan jóllakottság érzetet ad, hosszú órákon át biztosítja az energiát szervezetünk számára. Gyakori fogyasztása kedvezően befolyásolja a bélműködést, csökkenti a koleszterinszintet és segít a székrekedés, valamint aranyeres panaszok esetén is. Kenyéren kívül sütemények, kekszek, mézesek készítésére használják. Mesterséges anyagokat nem tartalmaz.

5200 Ft / db
650 Ft/kg

Rojo Brillante datolyaszilva konténeres NÖVÉNY

ROJO BRILLANTE Érési idő: október-november Gyümölcs jellemzői: középnagy, nagyméretű (20-30 dkg), kissé megnyúlt alakú, enyhén bordázott, héja vékony, fényes, sima, teljes érésben vöröses, narancssárga, húsa is narancssárga, puha, olvadó, nagyon lédús, édes, aromás, közepes csersavtartalmú, magnélküli, friss fogyasztásra és konyhai feldolgozásra is alkalmas, utóérő Termőképesség: 4-6 m magas lombhullató fa, jó minőségű talajt kíván, napos, meleg, szélvédett helyre telepítsük, fagytűrő, de fiatal korában télire takarjuk be, szellős koronát alakítsunk ki metszéssel, sarjképzésre hajlamos, azokat távolítsuk el, öntermékeny, korán termőre fordul, rendszeresen és bőven terem

12500 Ft / db
12500 Ft/db

Római mogyoró konténeres NÖVÉNY

RÓMAI MOGYORÓ Érési idő: augusztus vége-szeptember eleje Gyümölcs jellemzői: nagy (19 mm hosszú, 23 mm széles), világosbarna, gömbölyded vagy kissé lapított alakú, magbélaránya 45%, héja vékony (1,3 mm), kupacsa valamivel hosszabb, mint a makk, terméseit főként kettesével hozza Termőképesség: korán termőre fordul, bőven és biztonságosan terem, porzása más fajtákkal → Cosford, Hallei óriás

950 Ft / db
950 Ft/db

Rondom* piros ribizli konténeres NÖVÉNY

RONDOM*  Érési idő: kései, június második fele/vége Gyümölcs jellemzői: fürtje közepesen hosszú, tömött, rajta a bogyók egyenletesen helyezkednek el, világospiros, nagy, kissé megnyúlt gömbölyű bogyók, magja nagy, hosszú fürtnyele van, így kézzel jól szedhető, húsos bogyók, nagy savtartalma van, nem igazán ízletes, mélyhűtésre és konzervipari célra kiváló Termőképesség: nagy, erőteljes növekedésű bokor, öntermékeny, későn virágzik, a fagy nem károsítja, egyenletesen kötődik, nagy termésbiztonságú, nagyon bőtermő, inkább kézi szedésre javasolt

2950 Ft / db
2950 Ft/db

Rozs kenyér (kovászos) 500 g/850g SZERDA 18 ÓRÁIG

Hosszú érlelésű kovásszal, vegyszermentes lisztből készült kézműves pékáru. A kovász etetése miatt csak szerda 18 óráig tudom fogadni a rendeléseket. Kérek mindenkit, hogy az ekkor megrendelt termékeket már ne vegye ki a kosarából. A kovászban található tejsavnak rengeteg pozitív élettani hatása van. Jóval lassabban kel, mint az élesztős változat. A hosszú érlelés során a tejsav elkezdi lebontani a tésztában található, normál esetben az emberi szervezet számára nehezen emészthető glutént. A glutént már módosított formában tartalmazza, könnyebben emészthető, magasabb tápértékű és alacsonyabb glikémiás indexű, összességében minden szempontból egészségesebb, mint az ipari pékáru. 

1250 Ft / db
2500 Ft/kg

Rózsás krémméz 250g

A tripla rózsás krémméz nyugtató hatású, "esti" méz. Az enyhén lúgos kémhatású repceméz önmagában is kiváló gyomorbántalmak esetén, a rózsával együtt még hatásosabb lehet például reflux esetén. A rózsa több textúrában kerül a mézkülönlegességünkbe: finomra őrölt piros rózsaszirmokból nyeri a színét, rózsavízből az illatát, és csipkebogyó-őrleményből, vagy homoktövis .mag-héj őrleményből a legerősebb gyógyhatását.

1560 Ft1250 Ft / üveg
5000 Ft/kg

Sajtkrém (200g)

Kenhető natúr sajtkrém. 

920 Ft / db
4600 Ft/kg

Sajtos rudak (100 g) CSOMAGOLÁSMENTESEN, HOZOTT EDÉNYBE

Összetevők: búzaliszt, tojás, só, zsír, sajt Az ár súlymérés után válik véglegessé!

500 Ft / csomag
5000 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-08-02
Rendelhető 2024-07-31-ig

Sajttál Kicsi

A sajttálainkon vegyesen találhatóak a sajtjaink. Mindenből igyekszünk egy kicsit rakni.  Gomolya sajtokból találhatók rajta snidlinges, natúr, füstölt, fokhagymás, chilis, lilahagymás, diós és borsos.  Parenyicából natúr, snidlinges vagy chilis.  Töltött parenyicából sonkás, kolbászos, körözöttes, sajtkrémes, ordás-lekváros.  Érlelt sajtból pedig trappista, ementáli és borban érlelt sajt. A sajttál 0,5 kg mennyiségű vegyes sajtot tartalmaz. 

4300 Ft / db
4300 Ft/db

Sajttál magyaros

Ha a hétvégi összejövetelre szeretnél egy sajt tálat rendeld meg péntekre. A sajttál kb 1 kg súlyú. Különféle gyúrt sajtokat, ízesített tekercseket, érlelt sajt kockákat tartalmaz. A díszítés miatt magyaros mivel erős zöldpaprika, paradicsom, lilahagyma kerül rá. 

9200 Ft / db
9200 Ft/db
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-08-02
Rendelhető 2024-07-31-ig

Sajttál nagy

A sajttálainkon vegyesen találhatóak a sajtjaink. Mindenből igyekszünk egy kicsit rakni.  Gomolya sajtokból találhatók rajta snidlinges, natúr, füstölt, fokhagymás, chilis, lilahagymás, diós és borsos.  Parenyicából natúr, snidlinges vagy chilis.  Töltött parenyicából sonkás, kolbászos, körözöttes, sajtkrémes, ordás-lekváros.  Érlelt sajtból pedig trappista, ementáli és borban érlelt sajt. A sajttál 1 kg mennyiségű vegyes sajtot tartalmaz. 

7300 Ft / db
7300 Ft/db