Kecskeméti Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Élelmiszer

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
sls-mentes
cukormentes
állatkísérlet mentes
vegán
pálmaolajmentes
parabénmentes
vegyszermentes
kíméletes termesztésből származó
bio
Adalékanyagmentes
Környezetbarát csomagolás
Szójamentes
Tartósítószermentes
GMO-mentes takarmányozás
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Pirított hagymás kenyér (kovászos) 500/850g SZERDA 18 ÓRÁIG

Hosszú érlelésű kovásszal készült kézműves pékáru. A kovász etetése miatt csak szerda 18 óráig tudom fogadni a rendeléseket. Kérek mindenkit, hogy az ekkor megrendelt termékeket már ne vegye ki a kosarából. A kovászban található tejsavnak rengeteg pozitív élettani hatása van. Jóval lassabban kel, mint az élesztős változat. A hosszú érlelés során a tejsav elkezdi lebontani a tésztában található, normál esetben az emberi szervezet számára nehezen emészthető glutént. A glutént már módosított formában tartalmazza, könnyebben emészthető, magasabb tápértékű és alacsonyabb glikémiás indexű, összességében minden szempontból egészségesebb, mint az ipari pékáru. 

1200 Ft / db
2400 Ft/kg

Polana* málna konténeres NÖVÉNY

POLANA* Érési idő: június közepétől július végéig, majd augusztus második felétől a fagyokig Gyümölcs jellemzői: közepes vagy nagyméretű (5 g), kúp alakú, élénkpiros, fényes, a vacokról könnyen leválik, a résztermések összetartása jó, nem rothad, húsa kemény, lédús, igen ízletes, közepesen aromás, jól szállítható, friss fogyasztásra, konyhai feldolgozásra és fagyasztásra is alkalmas Termőképesség: erőteljes növekedésű, sarjképzése vastag, bőven terem, termőképessége 4-5 kg/bokor, folytontermő/kétszertermő, már a telepítés évében terem

2950 Ft / db
2950 Ft/db

Pollmix homoktövis konténeres NÖVÉNY PORZÓ (termő is kell!)

POLLMIX (PORZÓ) Sűrű bozótot alkotó, sarjtelepes, ágas-bogas, tövises lombhullató cserje vagy kis fa. Levelei 4-6 cm hosszúak, a hajtások ezüstösek, gyakran tövisben végződik. Talajban nem válogat, fagytűrő. 1 porzós fa 6-8 termős növényt tud megporozni. A porzós virágok szirom nélküliek és barna színűek, a termős virágok pedig sárga színűek és a másodéves vesszőkön fejlődnek.

2350 Ft / db
2350 Ft/db

Pomponella KORDES rózsa konténeres NÖVÉNY

Pomponella: floribunda rózsa Növekedés: 1 m Jellemzője: Színe sötétrózsaszín. A virágok átmérője 5-6 cm. A szirmok tömöttek, gömb vagy pompon alakot formáznak. Többször virágzik. Felálló hajtásrendszerű, robusztus bokrot nevel. Cserépben is nevelhető. A betegségekkel szemben rezisztens. 4 db ültethető m2-ként

4650 Ft / db
4650 Ft/db

Rebarbara BIO

Frissen szedett bio rebarbara szár.  

650 Ft / kg
650 Ft/kg
...

Rebarbara chutney 210 ml

Aki szereti a különleges ízeket és bátran kiséletezik az indiai izek világában, ez teli találat. Ajánlom grillezett csirke,zöldség és hal ételekhez, de érdemes nyers zöldségmártogatónak is kiprobálni. 14 féle fűszer van benne édes-csipős és savanyú is egyben.

1000 Ft / üveg
4.76 Ft/ml
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-06-14

Reggeliző csomag

A csomag tartalma: vékony csemege kolbász és füstölt toka szalonna Súly: 300g

1500 Ft / db
5000 Ft/kg

Relevant* szeder konténeres NÖVÉNY

RELEVANT* Érési idő: július közepétől Gyümölcs jellemzői: nagy méretű, átlagsúlya 10 g, fényes, fekete színűek, ovális alakúak, ízük édes-savas, enyhén fanyar, húsa szilárd,  Termőképesség: középerős növekedésű, félig felálló, kúszó habitusú, támrendszer mellett javasolt a telepítése, tüskétlen, bőtermő, vesszői nem fagyérzékenyek, betegségekkel szemben toleráns, tápanyagdús talajt és öntözést igényel

2950 Ft / db
2950 Ft/db

Repce méz 1000g

2800 Ft / üveg
2800 Ft/kg

Rétes HOZOTT EDÉNYBE (minimum rendelési mennyiség 3db)

Összetevők: búzaliszt, disznózsír, cukor, tojás, ecet, a túrós és tarka rétes tejterméket is tartalmaz. A süteményeket átvételkor kérheted saját dobozva is, ez esetben hozz magaddal valamit. Ha nem hozol, a műanyag dobozt betétdíj ellenében tudjuk adni 100Ft-os áron!  

500 Ft / db
500 Ft/db
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-08-02
Rendelhető 2024-07-31-ig

Ricotta

A sajt gyártás során keletkező savó további melegítése soràn kinyerhetjük a ricottàt. Ezt ízesítve és pici vanília pudinggal megbolondítva készítjük ezt a krémtùròhoz hasonló terméket. Meggy lekvárral és étcsokoládé forgáccsal tettük még ellenállhatatlanabbá.  Tartósítószert természetesen nem tartalmaz.  150gramm található egy dobozban. 

275 Ft / db
275 Ft/db