Kecskeméti Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Befőttek, lekvárok, savanyúságok

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
sls-mentes
cukormentes
állatkísérlet mentes
vegán
pálmaolajmentes
parabénmentes
vegyszermentes
kíméletes termesztésből származó
bio
Adalékanyagmentes
Környezetbarát csomagolás
Szójamentes
Tartósítószermentes
GMO-mentes takarmányozás
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Kujáni Tanya Sárgabaracklekvár 720ml 2022

Sárgabaracklekvár: A Homokhátság napsütötte buckái között terem a vitamokban és ásványi anyagokban gazdag sárgabarack, melynek legjavából készülnek termékeink. A kizárólag saját termelésű, vegyszermentes gyümölcsökből előállított ízletes lekvár tartósítószert nem tartalmaz, így gyermekek és tartósítószer érzékenyek is fogyaszthatják. Kóstolja meg és fedezze fel benne a nagymama által készített feledhetetlen ízeket! Tartalom: 100% sárgabarack, 10% cukor Hőkezeléssel tartósítva! Felbontás után hűtőben tárolandó!

1600 Ft / üveg
2222.22 Ft/l

Mákos mazsolás sárgabarack lekvár 370g

Friss kenyérre kenve, mintha süteményt enne az ember :-) Összetevők: sárgabarack, cukor, mák, mazsola, almapektin

1000 Ft / üveg
2702.7 Ft/kg

Meggy Lekvár 310 ml

Erdibőtermő meggyből készítjük, pürésített sprarhelten főzött

900 Ft / üveg
2903.23 Ft/l
...

Nektarin chutney 210 ml

Húsok mellé javasolt fűszeres nektarin szósz, darabos (édes, savanyú, erős). Nagyon jól harmonizál kacsával, szűzpecsennyével és grillezett húsokkal.

1000 Ft / üveg
4761.9 Ft/l

Pekmez (mustméz) 200 ml

A szőlő hosszas forralásával nyert, sűrű, melaszos balzsam. Az íze “érdekesen édes”, egyúttal egy kicsit savanykás is. Saláták, öntetek, levesek ízesítésére kiváló, bizonyos helyeken vízzel hígítva, jéggel fogyasztják. Sajttálak mellé is kíváló tunkoló. A pekmez nem csak finom csemege, de rendszeres fogyasztása rendkívül egészséges is. Vitamin, ásványi anyag és szerves sav tartalma minden korosztály számára ideális. Magas vastartalma miatt vérszegénységben szenvedőknek ajánlják, ráadásul a vas a szervezet számára könnyen hasznosítható formában van jelen. Jelentős kalciumtartalma hozzájárul a csontok egészségéhez, ezért fogyasztása különösen javallott gyermekeknek és időseknek, várandósoknak és szoptató anyáknak, mindenkinek, akinek plusz kalciumbevitelre van szüksége. A vason és kalciumon túl fontos kálium, magnézium, króm és magnézium forrás és még hosszasan lehetne sorolni, hogy a különböző fajtái milyen egyéb áldásos hatásokkal bírnak.

1100 Ft / üveg
5.5 Ft/ml
...

Rebarbara chutney 210 ml

Aki szereti a különleges ízeket és bátran kiséletezik az indiai izek világában, ez teli találat. Ajánlom grillezett csirke,zöldség és hal ételekhez, de érdemes nyers zöldségmártogatónak is kiprobálni. 14 féle fűszer van benne édes-csipős és savanyú is egyben.

1000 Ft / üveg
4.76 Ft/ml

Sárgabarack lekvár 370g

Összetevők: sárgabarack, cukor, almapektin

1000 Ft / üveg
2702.7 Ft/kg
...

Szilva chutney 210 ml

Aki szereti a különleges ízeket és bátran kiséletezik az indiai izek világában, ez teli találat. Ajánlom kacsához, szűzpecsenyéhez,sertés húsból készült ételekhez, de érdemes nyers zöldségmártogatónak is kiprobálni. 14 féle fűszer van benne édes-csipős és savanyú is egyben, fő fűszere a rozmaring és a chili

1000 Ft / üveg
4761.9 Ft/l

Szilvabefőtt magozott 720 ml

Magozott, felezett Összetevők: szilva, cukor, víz

1000 Ft / üveg
1388.89 Ft/l

Szilvalekvár 370 ml

Aromás szilvából készült kevés cukor hozzáadásával.

1000 Ft / üveg
2702.7 Ft/l

Zöldbab 680 ml

Sárgahüvelyű bab vízzel és sóval pasztőrizálva. Főzést már nem igényel, illetve jelenlegi állapota roppanós, ha valaki puhább állagot kedvel, akkor még 10-20 percig főzhető. Leves vagy főzelék alapja lehet, de egy salátában is ízletes lehet. Leve erősen sós!

900 Ft / üveg
1323.53 Ft/l