Saját vegyszermentes termesztésből származó málna, lassúprésen átengedve (azaz mag nélküli), kevés cukor hozzáadásával és kevés almapektinnel besűrítve.
Éjszakai "bűnözés" - amikor hosszúra nyúlik az este és megéhezel, kinyitod hűtő ajtót, hmmmm... Összetevők: körte, cukor, kávé, friss citromlé Felbontás után hűtőben tárolandó Felbontás után 2 hétig fogyasztható Felbontás nélkül 1 évig eltartható Készítette: Révész Diána kistermelő 6050 Lajosmizse, Bene tanya 160/B Rsz: 02 T 2816 Tel: +36 70 941 0823
Összetevők: Sárgarépa, ivóvíz, cukor, friss narancslé, friss citromlé, fahéj, gyömbér, friss narancshéj, friss citromhéj Felbontás után hűtőben tárolandó Felbontás után 2 hétig fogyasztható Felbontás nélkül 1 évig eltartható Készítette: Révész Diána kistermelő 6050 Lajosmizse, Bene tanya 160/B Rsz: 02 T 2816 Tel: +36 70 941 0823
Húsok mellé javasolt fűszeres nektarin szósz, darabos (édes, savanyú, erős). Nagyon jól harmonizál kacsával, szűzpecsennyével és grillezett húsokkal.
Összetevők: sütőtök, körte, cukor Felbontás után 2 hétig fogyasztható Felbontás nélkül 6 hónapig eltartható Készítette: Révész Diána kistermelő 6050 Lajosmizse, Bene tanya 160/B Rsz: 02 T 2816 Tel: +36 70 941 0823
Saját kertünkben termett, vegyszermentes őszibarackból, tartósítószermentesen eltéve. Összetevők: őszibarack, cukor, víz
Mini-patisszonok savanyítva - különleges, roppanós, addiktív :-) Többféle színű és formájú kis patisszonból készül; sajnos hőkezelés során elvesztik színüket, a végeredmény egységes. Összetevők: patisszon, víz, babérlevél, fokhagyma, csili, kapor, torma, cukor, ecet, bors, mustármag, só
Aki szereti a különleges ízeket és bátran kiséletezik az indiai izek világában, ez teli találat. Ajánlom grillezett csirke,zöldség és hal ételekhez, de érdemes nyers zöldségmártogatónak is kiprobálni. 14 féle fűszer van benne édes-csipős és savanyú is egyben.
Passzírozott (mag nélküli) szeder és sütőben sülve karamellizált szilva hozzáadásával készül ez a csodás ízvilágú lekvár. Összetevők: szeder, szilva, cukor
Különleges fűszerezésű savanyúság, mely egyszerre édes és savanyú. Saját termesztésű (vegyszermentes) szeletelt uborkából, hagymásan készül. Összetevők: uborka, hagyma, ecet, cukor, só, mustármag
Aki szereti a különleges ízeket és bátran kiséletezik az indiai izek világában, ez teli találat. Ajánlom kacsához, szűzpecsenyéhez,sertés húsból készült ételekhez, de érdemes nyers zöldségmártogatónak is kiprobálni. 14 féle fűszer van benne édes-csipős és savanyú is egyben, fő fűszere a rozmaring és a chili