Extra Tejszínes Brie Sajt – selymes kényeztetés tehéntejből Az Extra Tejszínes Brie a klasszikus francia brie sajt különösen lágy, gazdagon tejszínes változata. Tehéntejből készül, amelyet extra tejszínnel nemesítenek, így a sajt krémessége és lágysága még inkább előtérbe kerül. Hófehér, bársonyos penészkérge alatt vajpuha, selymes belső rejlik, amely lágyan olvad a szájban. Ízvilága kerek, enyhén édeskés-tejszínes, elegáns és harmonikus – tökéletes választás azoknak, akik a finom, lágy sajtokat kedvelik. Kiváló friss péksüteményekhez, gyümölcsökhöz, borok mellé, vagy akár egy ünnepi sajttál különleges darabjaként. Az extra tejszínes brie minden falatban igazi luxusérzetet nyújt: lágy, krémes, ellenállhatatlanul finom.





Bio zweigelt szőlőből készült fűszeres szörp, amit a fahéj és a gyömbér tesz még zamatosabbá. Fele szóda-fele víz arányban hígítani, narancs darabokkal bolondítani!





A tavasz első "gyümölcse", savanykás, fahéjjas, darabos lekvár. Nekem az egyik kedvenc, nagyon finom kaláccsal és pitébe rakva sem utolsó




Top&Hit fajtából készült szörp, fahéjjal és narancskarikával főzve. Érdekessége, hogy hidegen és melegen is készítheted! Fele szóda-fele víz arányban hígítani, narancs darabokkal bolondítani!





Összetétel: 100% marhahús és marhafaggyú (kb 28-30% arányban van a faggyú), tengeri sóval és minőségi borssal füszerezve. Méret: átmérő: 100mm, vastagsága kb: 250mm, súlya nagyjából: 150g Tárolás: 1-3 celsius fokon. Ha jó a vakumm és hűtőben tartod ezen a hőfokon, akkor a gyártás napjától 3 hétig is eltarthatod. Tipp: Ha felbontottad a vakuum zacskót vagy véletlen magától elegendet a vakuum, akkor tedd egy tánnyérra és még 1-2 napig eláll, vagy le is fagyaszthatod. 1 csomagban 4db 150g-os húspogácsa van. Hidd el nekem, hogy ez egy vadállat! Ha egyszer megkóstolod, azt fogod mondani, hogy soha életedben nem ettél még ilyen jót. Az izmok közé kígyószerűen bekúszó faggyú olyan ízvilágot képez a gazda szervezetnek, amitől ülve maradunk és degeszre tömött hassal is azt kell hogy mondjuk, kérünk még egyet.





Összetétel: 100% marhahús és marhafaggyú (kb 28-30% arányban van a faggyú), tengeri sóval és minőségi borssal füszerezve. Méret: átmérő: 100mm, vastagsága kb: 250mm, súlya nagyjából: 150g Tárolás: 1-3 celsius fokon. Ha jó a vakumm és hűtőben tartod ezen a hőfokon, akkor a gyártás napjától 3 hétig is eltarthatod. Tipp: Ha felbontottad a vakuum zacskót vagy véletlen magától elegendet a vakuum, akkor tedd egy tánnyérra és még 1-2 napig eláll, vagy le is fagyaszthatod. 1 csomagban 4db 150g-os húspogácsa van. Hidd el nekem, hogy ez egy igazi ízbomba! Ha egyszer megkóstolod, azt fogod mondani, hogy soha életedben nem ettél még ilyen jót.
Az egyik legkülönlegesebb mézünk. A színe ugyanolyan megosztó, mint az íze, hiszen az emberek egy része rajong a medvecukorért, a bocskorszíjért, vagy a negróért, a másik része viszont maximum erős torokfájás esetén hajlandó a fekete mézhez folyamodni. Ánizsos - eukalpituszos ízei mögött rengeteg más, hasznos gyógynövény is rejlik: a szibériai fenyőkivonattol elkezdve a gyömbéren át a szegfűszegig bezárólag. És ugye az ezerdolláros kérdés: mitől fekete? A széntől, kérem szépen, amit folyékony formában keverünk hozzá.
A ribizli bokor a savanyú, tápanyagban gazdag, nem meszes talajt kedveli, hűvösebb éghajlaton és vízzel gazdagon ellátott területen érzi igazán jól magát. Ez alapján hazánk a termőterületének déli határát jelenti, mégis a magas talajvízállású helyeken előfordulása gyakoribb lehet. A belőle készült pálinka nagyon karakteres, erőteljes, össze nem téveszthető illatú, ami egyéni ízléstől függően lehet kellemes vagy éppen taszító hatású is. Pálinka alapanyagként az egyik legmegosztóbb gyümölcs. Az édes, lekváros jelleg mellett ízében, illatában jelen van fűszeres fanyarsága, és az érett gyümölcsre jellemző egyfajta kesernye, ami nem hiba, hanem a növény tulajdonsága.
A téli betegségek gyógyszere, torokfájásra és köhögés csillapításra kiváló, ráadásul különleges íz élményt ad!



Fermentált savanyúkáposzta Terézia kertjében termelt vegyszermentes káposztából, hagyományos fermentálással elkészítve. Nincs benne se adalék, sem tartósítószer. Összetétel: káposzta, adalék mentes parajdi só, egész szemes bors, babérlevél, szemes köménymag. Kiszerelése: 1 kg savanyúkáposzta van egy pattintós tetejű kis műanyag vödörkében.
Ez az ital tele van élettel, buborékkal és jókedvvel: egy kis baktérium, egy kis élesztő, egy kis "mágia" - és már kész is a természet probiotikus koktélja. A vizikefír alapja a SCOBY, vagyis egy barátságos kis " kultura-csapat", akik együtt dolgoznak azon, hogy *lebontsák a cukrokat *szerves savakat és probiotikumokat alkossanak *és gyönyörű, frissítő és szénsavas italt varázsoljanak nekünk A vizikefír támogatja az emésztést, a bélflórát, és egyszerűen nagyon finom.