Kecskeméti Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Élelmiszer

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
sls-mentes
cukormentes
állatkísérlet mentes
vegán
pálmaolajmentes
parabénmentes
vegyszermentes
kíméletes termesztésből származó
bio
Adalékanyagmentes
Környezetbarát csomagolás
Szójamentes
Tartósítószermentes
GMO-mentes takarmányozás
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Feketeribizli pálinka 40% 0,35 l

A ribizli bokor a savanyú, tápanyagban gazdag, nem meszes talajt kedveli, hűvösebb éghajlaton és vízzel gazdagon ellátott területen érzi igazán jól magát. Ez alapján hazánk a termőterületének déli határát jelenti, mégis a magas talajvízállású helyeken előfordulása gyakoribb lehet. A belőle készült pálinka nagyon karakteres, erőteljes, össze nem téveszthető illatú, ami egyéni ízléstől függően lehet kellemes vagy éppen taszító hatású is. Pálinka alapanyagként az egyik legmegosztóbb gyümölcs. Az édes, lekváros jelleg mellett ízében, illatában jelen van fűszeres fanyarsága, és az érett gyümölcsre jellemző egyfajta kesernye, ami nem hiba, hanem a növény tulajdonsága. 

10190 Ft / palack
29114.29 Ft/l
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2025-10-31

Fenyőméz 1000 g

3600 Ft / üveg
3600 Ft/kg

Fenyőrügy Zsályaszörp

A téli betegségek gyógyszere, torokfájásra és köhögés csillapításra kiváló, ráadásul különleges íz élményt ad!

2200 Ft / üveg
2933.33 Ft/l
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2025-10-31
Rendelhető 2025-10-29-ig

Fitt Tej 1l (pasztörizált, kb 1,9%)

Fitt Tej A pasztörizàlt tejet egy szeparàtor segìtsègèvel fölözzük. Ez a tej ìgy kevesebb tejzsírt tartalmaz. Zsìrtartma 1,9 % Eltarthatósàga 7 nap. 

430 Ft / l
430 Ft/l

Florentina KORDES rózsa konténeres NÖVÉNY

Florentina: futórózsa Növekedés: 2 m Jellemzője: Színe élénk piros. A virágok átmérője 8-10 cm. Szirmai nagyon tömöttek, gömb alakot formáznak. Többször virágzik. Kúszó habitusú, robusztus. A betegségekkel szemben rezisztens, kiváló fagytűrő. 1 db ültethető m2-ként

4650 Ft / db
4650 Ft/db

Fodros kel kb. 250g

A kelkáposztára emlékeztet. Hosszú szárán fodros, jellegzetes leveleket hoz. Sokoldalúan felhasználható a főzésben, bár többnyire főzelék vagy levesféle készül belőle, rakott kelnek is jó. Dekoratív külleme miatt dísznövényként is termesztik. A végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.

400 Ft / csomó
1600 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!

Fodros kocka 400 g

"Szeretnénk megidézni a falusi konyhát. Tésztánk tiszta, gazdag, telt ízű, csak "kapirgálós" friss tyúk tojásból és lisztből készül.  Fontosnak érezzük, hogy hagyományainkat kövessük: szabadban tartjuk tyúkjainkat, odafigyeléssel, törődéssel, szeretettel."   Tésztáinkról: A szabadtartású tyúkjaink tojásából nyolctojásos száraz tészta is készül, olyan falusi tészta üzemekben, ahol még kis adagokban kézműves jelleggel állítják elő a tésztákat. Tésztáinkat rövid főzési idő jellemzi. Több mint 20 formában elérhető, hogy mindenki megtalálja a kedvencét.   Milyen tojást használunk a tésztáinkhoz? A Heppenheimer tojásokat a természetes szín és a gazdag íz teszik egyedivé. A tyúkok tartási körülménye és az etetett takarmány alapvetően befolyásolja a tojás minőségét. Az állatok jóléte kulcsfontosságú, amihez olyan stressz mentes környezetet biztosítanak, ahol egész nap jól érzik magukat: így nyugodtak és emberi kézhez szokottak. A természetes környezet zöld növényeket és rovarokat is biztosít, gyümölcsfáink pedig májustól novemberig teremnek, a lehulló gyümölcsöket a tyúkok szívesen fogyasztják. Takarmányukban a kukorica, búza és napraforgó a meghatározó, de emellett található benne len és kendermag is - 100 % növényi eredetű, szója-,GMO- és színezék mentes.

1300 Ft / db
3.25 Ft/g
Előrendelést felveszünk!

Fodros metélt 250 g

"Szeretnénk megidézni a falusi konyhát. Tésztánk tiszta, gazdag, telt ízű, csak "kapirgálós" friss tyúk tojásból és lisztből készül.  Fontosnak érezzük, hogy hagyományainkat kövessük: szabadban tartjuk tyúkjainkat, odafigyeléssel, törődéssel, szeretettel."   Tésztáinkról: A szabadtartású tyúkjaink tojásából nyolctojásos száraz tészta is készül, olyan falusi tészta üzemekben, ahol még kis adagokban kézműves jelleggel állítják elő a tésztákat. Tésztáinkat rövid főzési idő jellemzi. Több mint 20 formában elérhető, hogy mindenki megtalálja a kedvencét.   Milyen tojást használunk a tésztáinkhoz? A Heppenheimer tojásokat a természetes szín és a gazdag íz teszik egyedivé. A tyúkok tartási körülménye és az etetett takarmány alapvetően befolyásolja a tojás minőségét. Az állatok jóléte kulcsfontosságú, amihez olyan stressz mentes környezetet biztosítanak, ahol egész nap jól érzik magukat: így nyugodtak és emberi kézhez szokottak. A természetes környezet zöld növényeket és rovarokat is biztosít, gyümölcsfáink pedig májustól novemberig teremnek, a lehulló gyümölcsöket a tyúkok szívesen fogyasztják. Takarmányukban a kukorica, búza és napraforgó a meghatározó, de emellett található benne len és kendermag is - 100 % növényi eredetű, szója-,GMO- és színezék mentes.

825 Ft / db
3.3 Ft/g

Fokhagyma 250 g

750 Ft / csomag
3000 Ft/kg

Fokhagyma chips 70 g

A válogatott friss fokhagymát gerezdekre bontjuk, tisztítjuk majd szeleteljük. Ezután történik a kíméletes szárítás, majd miután elérte a kívánt szárazsági fokot, megfelelő pihentetés után, újabb ellenőrzés, válogatás történik, hogy csak a tökéletes minőségű szeletek kerüljenek az üvegbe. A fokhagyma chips íze sokkal erőteljesebb, mint a friss társáé. Tűzdelt húsételek elkészítésénél nélkülözhetetlen, de saláták, levesek, főzelékek, szószok készítéséhez is kiválóan felhasználható. Más alapanyaggal érintkezve visszanyeri nedvességét, ezért alkalmas például tejtermékek ízesítésére is (fokhagymás sajt). A szárítással történt tartósítás miatt évszaktól függetlenül elérhető ugyanaz a zamatos fokhagyma, mint amit frissen megszokhattunk. Fél teáskanálnyi mennyiség egy közepes méretű friss fokhagyma gerezdnek felel meg. Adalékanyagot, ízfokozót nem tartalmaz!

1190 Ft / db
17 Ft/g

Fonott kalács (500g) (kovászos)

A szerda 6 óra után leadott rendeléseket sajnos nem biztos hogy maradéktalanul tudom teljesíteni mindig, mert ekkorra már adott a beetetett kovász mennyisége.  Lassú, vadkovászolt, édes fonott kalács. Máglya rakás recept, avagy hogyan csináljak a finom kalácsból íz orgiát /Elnézést az elfogultságért, ez a kedvencem :) / Hozzávalók /Világbajnok Borbás Marcsi recept/: Az alaphoz: 6 db kifli (Kaláccsal klasszisokkal jobb) 6-8 ek vörösbarack-lekvár (sima is jó természetesen) 4 ek darált dió 4 tojássárgája 2 dkg porcukor Az öntözéshez: 2,5 dl zsíros tej 2,5 dl tejszín 1 citrom lereszelt héja 1 narancs lereszelt héja Az almához: 40 dkg kemény húsú alma 2 ek barna nádcukor 2 dkg vaj 1 kk őrölt fahéj A fehérjehabhoz: 4 tojásfehérje 4 ek kristálycukor plusz 2 ek baracklekvár Részletesebben itt olvasható: https://egy.hu/gasztro/klasszikus-maglyarakas-109303# Összetevők, allergének: cukor, tej, glutén, tojás és ezen túl még citromhéj, só, kovász és vanília paszta. /Tej és cukor mentesen is meg tudom csinálni a kalácsot, de ezt csak egy minimális rendelési mennyiség felett, külön egyeztetve tudom megcsinálni./ 

1850 Ft / db
3700 Ft/kg