




A lekvár Elena szilvából készül, ez egy besztercei szilva típus, magas cukortartalommal, szeptember végén szedjük és kemencében sütjük.




Hosszú érlelésű kovásszal készült kézműves pékáru. A dán rozskenyér csakis egészségés alapanyagokból készül. Semmi más nem kell hozzá csak az általunk összeállított magkeverék ami legalább 3-4 magból áll, liszt, víz, só és melasz vagy árpa maláta szirup…Nagyon tömör és nehéz kenyér. Dániában kedvenc kenyérféle, legtöbbször alapja a híres Dán szendvicseknek. A kovászban található tejsavnak rengeteg pozitív élettani hatása van. Jóval lassabban kel, mint az élesztős változat. A hosszú érlelés során a tejsav elkezdi lebontani a tésztában található, normál esetben az emberi szervezet számára nehezen emészthető glutént. A glutént már módosított formában tartalmazza, könnyebben emészthető, magasabb tápértékű és alacsonyabb glikémiás indexű, összességében minden szempontból egészségesebb, mint az ipari pékáru.
Sertésköröm, ha egy jó kis körömpörköltre vágysz, a legjobb helyen kapod meg nálunk. Körülbelül 1 kilogrammos kiszerelés, súlymérés szükséges.





Összetevők: datolya, étcsokoládé 20% (kakaómassza, kakaóvaj, édesítőszer:eritritol, kakaópor, napraforgólecitin, természetes vanília aroma), kókuszliszt, kókuszolaj, kakaópor 5%, glicerin, citromolaj. Kakaó szárazasnyagtartalom 52%. Tápanyagtartalom 100g termékben: energia 1786KJ/428kcal, zsír 22g, szénhidrát 45,2g, rost 8g, fehérje 6g, só 0,1g. Nettó tömeg 250g
DEBRECENI BŐTERMŐ Érési idő: június vége-július eleje Gyümölcs jellemzői: középnagy vagy nagy (5-6 g, 22-23 mm), színe sötét kárminpiros, megnyúlt gömb alakú, felülről és oldalról kicsit nyomott, húsa sötétbordó, középkemény, inkább puha, finoman rostos, bőlevű, közepesen festőlevű, íze kellemesen édes-savas, harmonikus. Géppel betakarítható, gyümölcse a kocsánytól szárazon elválik. Friss fogyasztásra, befőttnek, konzervipari célra és gyorsfogyasztásra egyaránt alkalmas. Termőképesség: középerős növekedésű, sűrű, sátorozó koronát nevel, korán termőre fordul, terméshozama közepes, felkopaszodásra hajlamos, monilíniára fogékony Porzása: öntermékeny





Természetes hozzávalókból készült, teljes mértékben adalékanyag mentes bio mangalica-sertés debreceni kolbász juhbélben. Összetevők: Combhús, szalonna, koriander, szerecsendió, só bors A végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.


Dió Akácmézben Supe®dogHome ökológiai kertje a Free Garden. Gazdaságunk madárbarát kertünk telis tele gyógy-fűszer, festőnövényekkel, gyümölcsfákkal, minden egyéb díszítő értékkel megáldott és megannyi minden mentes finomságokkal és az imádott diófáinkkal. Több diófa lát el bennünket az egészséges csemegével. Közülük a legidősebb diófánk az udvarunk közepén áll, madárkáinknak védelmet, otthont ád. Téli időszak legfőbb teendője nálunk a diótörés. Így válogatott első osztályú, vitaminban gazdag diónkat hazai hungarikum akácmézünkben egész évben jószívvel kínáljuk. Útravalónak, ajándékba, mindennapi egészséges csemegének a munkatársak a család és a gyerekek legnagyobb örömére.Fogyasszák egészséggel! Kiszerelés: 106 ml





Hosszú érlelésű kovásszal, vegyszermentes lisztből készült kézműves pékáru. A kovászban található tejsavnak rengeteg pozitív élettani hatása van. Jóval lassabban kel, mint az élesztős változat. A hosszú érlelés során a tejsav elkezdi lebontani a tésztában található, normál esetben az emberi szervezet számára nehezen emészthető glutént. A glutént már módosított formában tartalmazza, könnyebben emészthető, magasabb tápértékű és alacsonyabb glikémiás indexű, összességében minden szempontból egészségesebb, mint az ipari pékáru. Összetevők: liszt, tej, tojás, cukor, kovász, vaj, zsír,adalékmentes só töltelék: dió, baracklekvár, cukor, reszelt citromhéj