




A szerda 6 óra után leadott rendeléseket sajnos nem biztos hogy maradéktalanul tudom teljesíteni mindig, mert ekkorra már adott a beetetett kovász mennyisége. Lassú, vadkovászolt, édes kalács tésztába fonódott vajas, csokoládés töltelék. A hozzávalók 70%-át csomagolásmentesen szerzem be, illetve a kiszállítás során is igyekszem újra hasznosított csomagolást használni. Összetevők: cukor, tej, búzaliszt, tojás, citromhéj, só, kovász, vanília, kakaópor (22%-os), vaj, sütő rum.
Összetevők: liszt, gabonatej, kovász, cukor, hidegen sajtolt napraforgóolaj, mogyorókrém, csoki csepp




"Szeretnénk megidézni a falusi konyhát. Tésztánk tiszta, gazdag, telt ízű, csak "kapirgálós" friss tyúk tojásból és lisztből készül. Fontosnak érezzük, hogy hagyományainkat kövessük: szabadban tartjuk tyúkjainkat, odafigyeléssel, törődéssel, szeretettel." Tésztáinkról: A szabadtartású tyúkjaink tojásából nyolctojásos száraz tészta is készül, olyan falusi tészta üzemekben, ahol még kis adagokban kézműves jelleggel állítják elő a tésztákat. Tésztáinkat rövid főzési idő jellemzi. Több mint 20 formában elérhető, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Milyen tojást használunk a tésztáinkhoz? A Heppenheimer tojásokat a természetes szín és a gazdag íz teszik egyedivé. A tyúkok tartási körülménye és az etetett takarmány alapvetően befolyásolja a tojás minőségét. Az állatok jóléte kulcsfontosságú, amihez olyan stressz mentes környezetet biztosítanak, ahol egész nap jól érzik magukat: így nyugodtak és emberi kézhez szokottak. A természetes környezet zöld növényeket és rovarokat is biztosít, gyümölcsfáink pedig májustól novemberig teremnek, a lehulló gyümölcsöket a tyúkok szívesen fogyasztják. Takarmányukban a kukorica, búza és napraforgó a meghatározó, de emellett található benne len és kendermag is - 100 % növényi eredetű, szója-,GMO- és színezék mentes.





A lekvár Elena szilvából készül, ez egy besztercei szilva típus, magas cukortartalommal, szeptember végén szedjük és kemencében sütjük.




Hosszú érlelésű kovásszal készült kézműves pékáru. A dán rozskenyér csakis egészségés alapanyagokból készül. Semmi más nem kell hozzá csak az általunk összeállított magkeverék ami legalább 3-4 magból áll, liszt, víz, só és melasz vagy árpa maláta szirup…Nagyon tömör és nehéz kenyér. Dániában kedvenc kenyérféle, legtöbbször alapja a híres Dán szendvicseknek. A kovászban található tejsavnak rengeteg pozitív élettani hatása van. Jóval lassabban kel, mint az élesztős változat. A hosszú érlelés során a tejsav elkezdi lebontani a tésztában található, normál esetben az emberi szervezet számára nehezen emészthető glutént. A glutént már módosított formában tartalmazza, könnyebben emészthető, magasabb tápértékű és alacsonyabb glikémiás indexű, összességében minden szempontból egészségesebb, mint az ipari pékáru.
Sertésköröm, ha egy jó kis körömpörköltre vágysz, a legjobb helyen kapod meg nálunk. Körülbelül 1 kilogrammos kiszerelés, súlymérés szükséges.
DEBRECENI BŐTERMŐ Érési idő: június vége-július eleje Gyümölcs jellemzői: középnagy vagy nagy (5-6 g, 22-23 mm), színe sötét kárminpiros, megnyúlt gömb alakú, felülről és oldalról kicsit nyomott, húsa sötétbordó, középkemény, inkább puha, finoman rostos, bőlevű, közepesen festőlevű, íze kellemesen édes-savas, harmonikus. Géppel betakarítható, gyümölcse a kocsánytól szárazon elválik. Friss fogyasztásra, befőttnek, konzervipari célra és gyorsfogyasztásra egyaránt alkalmas. Termőképesség: középerős növekedésű, sűrű, sátorozó koronát nevel, korán termőre fordul, terméshozama közepes, felkopaszodásra hajlamos, monilíniára fogékony Porzása: öntermékeny





Természetes hozzávalókból készült, teljes mértékben adalékanyag mentes bio mangalica-sertés debreceni kolbász juhbélben. Összetevők: Combhús, szalonna, koriander, szerecsendió, só bors A végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.


Dió Akácmézben Supe®dogHome ökológiai kertje a Free Garden. Gazdaságunk madárbarát kertünk telis tele gyógy-fűszer, festőnövényekkel, gyümölcsfákkal, minden egyéb díszítő értékkel megáldott és megannyi minden mentes finomságokkal és az imádott diófáinkkal. Több diófa lát el bennünket az egészséges csemegével. Közülük a legidősebb diófánk az udvarunk közepén áll, madárkáinknak védelmet, otthont ád. Téli időszak legfőbb teendője nálunk a diótörés. Így válogatott első osztályú, vitaminban gazdag diónkat hazai hungarikum akácmézünkben egész évben jószívvel kínáljuk. Útravalónak, ajándékba, mindennapi egészséges csemegének a munkatársak a család és a gyerekek legnagyobb örömére.Fogyasszák egészséggel! Kiszerelés: 106 ml