Vadkovászos kalács tészta, friss Szamóca, házi fehér csokis krém és egy kis szamóca lekvár a nyakába öntve. Kellemes kombináció.
Fitt Tej A pasztörizàlt tejet egy szeparàtor segìtsègèvel fölözzük. Ez a tej ìgy kevesebb tejzsírt tartalmaz. Zsìrtartma 1,9 % Eltarthatósàga 7 nap.
Florentina: futórózsa Növekedés: 2 m Jellemzője: Színe élénk piros. A virágok átmérője 8-10 cm. Szirmai nagyon tömöttek, gömb alakot formáznak. Többször virágzik. Kúszó habitusú, robusztus. A betegségekkel szemben rezisztens, kiváló fagytűrő. 1 db ültethető m2-ként
"Szeretnénk megidézni a falusi konyhát. Tésztánk tiszta, gazdag, telt ízű, csak "kapirgálós" friss tyúk tojásból és lisztből készül. Fontosnak érezzük, hogy hagyományainkat kövessük: szabadban tartjuk tyúkjainkat, odafigyeléssel, törődéssel, szeretettel." Tésztáinkról: A szabadtartású tyúkjaink tojásából nyolctojásos száraz tészta is készül, olyan falusi tészta üzemekben, ahol még kis adagokban kézműves jelleggel állítják elő a tésztákat. Tésztáinkat rövid főzési idő jellemzi. Több mint 20 formában elérhető, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Milyen tojást használunk a tésztáinkhoz? A Heppenheimer tojásokat a természetes szín és a gazdag íz teszik egyedivé. A tyúkok tartási körülménye és az etetett takarmány alapvetően befolyásolja a tojás minőségét. Az állatok jóléte kulcsfontosságú, amihez olyan stressz mentes környezetet biztosítanak, ahol egész nap jól érzik magukat: így nyugodtak és emberi kézhez szokottak. A természetes környezet zöld növényeket és rovarokat is biztosít, gyümölcsfáink pedig májustól novemberig teremnek, a lehulló gyümölcsöket a tyúkok szívesen fogyasztják. Takarmányukban a kukorica, búza és napraforgó a meghatározó, de emellett található benne len és kendermag is - 100 % növényi eredetű, szója-,GMO- és színezék mentes.
"Szeretnénk megidézni a falusi konyhát. Tésztánk tiszta, gazdag, telt ízű, csak "kapirgálós" friss tyúk tojásból és lisztből készül. Fontosnak érezzük, hogy hagyományainkat kövessük: szabadban tartjuk tyúkjainkat, odafigyeléssel, törődéssel, szeretettel." Tésztáinkról: A szabadtartású tyúkjaink tojásából nyolctojásos száraz tészta is készül, olyan falusi tészta üzemekben, ahol még kis adagokban kézműves jelleggel állítják elő a tésztákat. Tésztáinkat rövid főzési idő jellemzi. Több mint 20 formában elérhető, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Milyen tojást használunk a tésztáinkhoz? A Heppenheimer tojásokat a természetes szín és a gazdag íz teszik egyedivé. A tyúkok tartási körülménye és az etetett takarmány alapvetően befolyásolja a tojás minőségét. Az állatok jóléte kulcsfontosságú, amihez olyan stressz mentes környezetet biztosítanak, ahol egész nap jól érzik magukat: így nyugodtak és emberi kézhez szokottak. A természetes környezet zöld növényeket és rovarokat is biztosít, gyümölcsfáink pedig májustól novemberig teremnek, a lehulló gyümölcsöket a tyúkok szívesen fogyasztják. Takarmányukban a kukorica, búza és napraforgó a meghatározó, de emellett található benne len és kendermag is - 100 % növényi eredetű, szója-,GMO- és színezék mentes.
Fűtetlen fólia alatt termesztett, firss, zöldvágott fokhagyma. Vegyszermentes!
A válogatott friss fokhagymát gerezdekre bontjuk, tisztítjuk majd szeleteljük. Ezután történik a kíméletes szárítás, majd miután elérte a kívánt szárazsági fokot, megfelelő pihentetés után, újabb ellenőrzés, válogatás történik, hogy csak a tökéletes minőségű szeletek kerüljenek az üvegbe. A fokhagyma chips íze sokkal erőteljesebb, mint a friss társáé. Tűzdelt húsételek elkészítésénél nélkülözhetetlen, de saláták, levesek, főzelékek, szószok készítéséhez is kiválóan felhasználható. Más alapanyaggal érintkezve visszanyeri nedvességét, ezért alkalmas például tejtermékek ízesítésére is (fokhagymás sajt). A szárítással történt tartósítás miatt évszaktól függetlenül elérhető ugyanaz a zamatos fokhagyma, mint amit frissen megszokhattunk. Fél teáskanálnyi mennyiség egy közepes méretű friss fokhagyma gerezdnek felel meg. Adalékanyagot, ízfokozót nem tartalmaz!