Ökológiai termesztésben nevelt mézédes zöldhúsú sárgadinnye palánta. A csomag 10 növényt tartalmaz.
A lekvár Elena szilvából készül, ez egy besztercei szilva típus, magas cukortartalommal, szeptember végén szedjük és kemencében sütjük.
Hosszú érlelésű kovásszal készült kézműves pékáru. A dán rozskenyér csakis egészségés alapanyagokból készül. Semmi más nem kell hozzá csak az általunk összeállított magkeverék ami legalább 3-4 magból áll, liszt, víz, só és melasz vagy árpa maláta szirup…Nagyon tömör és nehéz kenyér. Dániában kedvenc kenyérféle, legtöbbször alapja a híres Dán szendvicseknek. A kovászban található tejsavnak rengeteg pozitív élettani hatása van. Jóval lassabban kel, mint az élesztős változat. A hosszú érlelés során a tejsav elkezdi lebontani a tésztában található, normál esetben az emberi szervezet számára nehezen emészthető glutént. A glutént már módosított formában tartalmazza, könnyebben emészthető, magasabb tápértékű és alacsonyabb glikémiás indexű, összességében minden szempontból egészségesebb, mint az ipari pékáru.
Sertésköröm, ha egy jó kis körömpörköltre vágysz, a legjobb helyen kapod meg nálunk. Körülbelül 1 kilogrammos kiszerelés, súlymérés szükséges.
DEBRECENI BŐTERMŐ Érési idő: június vége-július eleje Gyümölcs jellemzői: középnagy vagy nagy (5-6 g, 22-23 mm), színe sötét kárminpiros, megnyúlt gömb alakú, felülről és oldalról kicsit nyomott, húsa sötétbordó, középkemény, inkább puha, finoman rostos, bőlevű, közepesen festőlevű, íze kellemesen édes-savas, harmonikus. Géppel betakarítható, gyümölcse a kocsánytól szárazon elválik. Friss fogyasztásra, befőttnek, konzervipari célra és gyorsfogyasztásra egyaránt alkalmas. Termőképesség: középerős növekedésű, sűrű, sátorozó koronát nevel, korán termőre fordul, terméshozama közepes, felkopaszodásra hajlamos, monilíniára fogékony Porzása: öntermékeny
Természetes hozzávalókból készült, teljes mértékben adalékanyag mentes bio mangalica-sertés debreceni kolbász juhbélben. Összetevők: Combhús, szalonna, koriander, szerecsendió, só bors A végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.
Dió Akácmézben Supe®dogHome ökológiai kertje a Free Garden. Gazdaságunk madárbarát kertünk telis tele gyógy-fűszer, festőnövényekkel, gyümölcsfákkal, minden egyéb díszítő értékkel megáldott és megannyi minden mentes finomságokkal és az imádott diófáinkkal. Több diófa lát el bennünket az egészséges csemegével. Közülük a legidősebb diófánk az udvarunk közepén áll, madárkáinknak védelmet, otthont ád. Téli időszak legfőbb teendője nálunk a diótörés. Így válogatott első osztályú, vitaminban gazdag diónkat hazai hungarikum akácmézünkben egész évben jószívvel kínáljuk. Útravalónak, ajándékba, mindennapi egészséges csemegének a munkatársak a család és a gyerekek legnagyobb örömére.Fogyasszák egészséggel! Kiszerelés: 106 ml
"Szeretnénk megidézni a falusi konyhát. Tésztánk tiszta, gazdag, telt ízű, csak "kapirgálós" friss tyúk tojásból és lisztből készül. Fontosnak érezzük, hogy hagyományainkat kövessük: szabadban tartjuk tyúkjainkat, odafigyeléssel, törődéssel, szeretettel." Tésztáinkról: A szabadtartású tyúkjaink tojásából nyolctojásos száraz tészta is készül, olyan falusi tészta üzemekben, ahol még kis adagokban kézműves jelleggel állítják elő a tésztákat. Tésztáinkat rövid főzési idő jellemzi. Több mint 20 formában elérhető, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Milyen tojást használunk a tésztáinkhoz? A Heppenheimer tojásokat a természetes szín és a gazdag íz teszik egyedivé. A tyúkok tartási körülménye és az etetett takarmány alapvetően befolyásolja a tojás minőségét. Az állatok jóléte kulcsfontosságú, amihez olyan stressz mentes környezetet biztosítanak, ahol egész nap jól érzik magukat: így nyugodtak és emberi kézhez szokottak. A természetes környezet zöld növényeket és rovarokat is biztosít, gyümölcsfáink pedig májustól novemberig teremnek, a lehulló gyümölcsöket a tyúkok szívesen fogyasztják. Takarmányukban a kukorica, búza és napraforgó a meghatározó, de emellett található benne len és kendermag is - 100 % növényi eredetű, szója-,GMO- és színezék mentes.
DOTTATO Érési idő: elhúzódó érés, július vége és október között Gyümölcs jellemzői: középnagy, nagyméretű, átlagsúlya 60-65 g, körte alakú, héja vastag, sárgászöld színű, éretten aranysárga, bordázott, húsa sárga vagy enyhén rózsaszínes, lédús, édes, aromás, kevés magja van, friss fogyasztásra és konyhai feldolgozásra egyaránt alkalmas, aszalásra az egyik legjobb fajta Termőképesség: 3-4 m magas, közepes növekedési erélyű, kompakt cserje, korán termőre fordul, rendszeresen és bőven terem, bőven terem, nagy fény-és hőigényű, szélvédett helyre ültessük, hidegtűrő fajta, erős teleken elfagyhat, de tőről megújul, a szárazságot viszonylag jól tűri