Bivaly gomolya sajt – a természet erejével A bivaly gomolya sajt tisztán 100% bivalytejből készül, amely gazdagabb, krémesebb és telt ízű, mint a hagyományos tehéntej. Lágy, rugalmas állaga és friss, enyhén édeskés-tejszínes aromája igazi különlegessé teszi. A bivalytej magasabb zsírtartalmának köszönhetően a sajt rendkívül krémes, mégis kellemesen lágyan omló, természetes íze pedig hűen tükrözi a tej tisztaságát és a hagyományos sajtkészítés esszenciáját. Kitűnően illik friss kenyérhez, zöldségekhez, salátákhoz, vagy akár magában, egy finom bor mellé is.
BLANKA Érési idő: kései, július második fele Gyümölcs jellemzői: fürtje hosszú, sok, közepes méretű bogyóból áll, sárgásfehér színű, teljes érésben nagyon kellemes ízű, fürtkocsánya hosszú, ezért kézzel könnyen szedhető, bogyója jó húsállományú, a szállítást jól bírja Termőképesség: nagyon erős kezdeti növekedésű, szétterülő alkatú, rendszeres metszésre van szükség, öntermékeny, nagyon bőtermő, termőképessége 5-10 kg/bokor





A bodza bogyókat préseljük, a levet sprahelten kevergetve sűrítjük, félidőben hozzátesszük a reszelt birsalmát, majd készre főzzük.Darabos állagú. A bodza már a superfoodok közé sorolt alapanyag,nagyon magas flavonoid, vas és C vitamin tartalommal rendelkezink. A mai kutatások alapján nagyon erős virusölő hatóanyag található benne. Az általunk termelt bodza tanúsított bio! Kisérletező kedvőeknek javaslom Zserbóba tölteni, 1 réteg meggy lekvár 1 réteg bodza szilva-rendkivül különleges ízvilág, de hagyományosan fonott kaláccsal is kiváló!





A bodza bogyókat préseljük, a levet sprahelten kevergetve sűrítjük, félidőben hozzátesszük a darabolt szilvát, majd készre főzzük.Darabos állagú. A bodza már a superfoodok közé sorolt alapanyag,nagyon magas flavonoid, vas és C vitamin tartalommal rendelkezink. A mai kutatások alapján nagyon erős virusölő hatóanyag található benne. Az általunk termelt bodza tanúsított bio! Kisérletező kedvőeknek javaslom Zserbóba tölteni, 1 réteg meggy lekvár 1 réteg bodza szilva-rendkivül különleges ízvilág, de hagyományosan fonott kaláccsal is kiváló!




Legértékesebb szörpünk, hiszen a préselt bio bodzalevet csak 80C hőmérsékletig melegítjük, így minden érték benne marad. 2018-ban Nemzeti szörpversenyen aranyérmet és különdíjjat kaptunk a szörpünkre. Inyenceknek való ízvilág, nagyon karakteres, javaslom őt is fele szóda-fele vízzel hígítani és sok narancsot beledarabolni. Gyerekeknek töményen, vaspótlásra is kiváló!


Hagyományos eljárással, természetes alapanyagok felhasználásával készült gyümölcs, fűszernövény és virágszörpök, hozzáadott színezék és mesterséges aroma nélkül.





Mindenki legnagyobb kedvence, bio alapanyagból készül, hideg erjesztéses technikával. A hevítés során 80C maximális hőmérsékletig melegítjük, majd üvegbe kerül, így minden fontos hatóanyag, beltartalom benne marad. Minden szörpnél a legjobb ízhatás akor érhető el, ha fele-fele arányban hígitjuk, szódával és vízzel, frisen darabolt citrom karikával.
BOLLWILLERI CSODA Érési idő: szeptember közepe Gyümölcs jellemzői: nagy (20 mm hosszú, 18 mm széles), világosbarna, kúp alakú, kupacsa kissé hosszabb, mint a makk és kétszeresen, mélyen hasogatott, magbélaránya 50%, héja kemény (1,7 mm vastag), erős, durva rostú, nehezen húzható le a magról. Termőképesség: korán termőre fordul, termőképessége jó, termését nagyrészt egyesével és kettesével hozza, porzása más fajtákkal → Cosford K.2
Elsőosztályú, bio borsómaggal dolgozunk, és vegyszermentes termesztési eljárást alkalmazunk!



Sulphoraphane-t tartalmaz, ami megakadályozza a rosszindulatú sejtburjánzást.