Kecskeméti Szatyor

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

közgyűlés

E-mail Nyomtatás PDF

       2013. május 22. Kecskeméti Szatyor Egyesület éves közgyűlése

      (Nem a hivatalos beszámoló, a jegyzőkönyvet nem én készítettem.)

 Ezen a délutánon nem a már jól megszokott vidám arcok találkoztak. (Nem, nem az arcokkal volt a gond.)   A kezdeti viccelődések hamar elhaltak, a nevetések egyre rövidebbekké váltak, míg lassan mindenki elcsöndesedett és a levegő várakozással lett tele. A megszokott napirendi pontok megtárgyalása nem okozott volna ilyen felfordulást, annak ellenére, hogy az Egyesület komoly kihívásokkal szembesül, amelyekre a megoldást önmagunknak, önmagunkra támaszkodva kell megtalálni. Olyan önkéntes emberek elkötelezett csoportja vagyunk, akik egymással szövetkezve, egymást segítve és kiegészítve próbáljuk megvalósítani közös álmainkat. Ezért is volt annyira sokkoló az Egyesület elnökének lemondása. Mindannyian tudjuk, hogy társaságunk egyik legerősebb motorja Bérces Dóri, ezen a napon megvált elnöki tisztségétől. Dóri döntését -bár nem örülünk neki- tiszteletben tarjuk, miszerint  nem tud már eleget  tenni feladatainak olyan minőségben, mint ő szeretné. Amit eddig tett, arról nem  írok sokat, mindannyian tudjuk mennyi energiával és lelkesedéssel dolgozott közösségünk építésén, hatalmas erőket mozgatva meg, sokszor erején felül. Ebből nekünk is tanulnunk kell, hiszen itt van egy kimondatlan üzenet: a terheket egyenlőbben kell "hordani", megosztva, ésszerűen felmérve azokat. Ez egy hosszú tanulási folyamat, amiben közösen haladunk előre. Minden ami történik a mi fejlődésünket segíti.

Köszönjük eddigi munkádat Dóri!!! Nagyon számítunk rád ezután is, hiszen  szerencsére lemondásod nem jelenti távozásodat!  

Megválasztottuk új elnökünket Rátkai Editet, aki a Szatyor Közösség egyik legaktívabb tagja. Edit megszavazása egyöntetű volt. Eddigi vállalásait mindig maximálisan teljesítette, és tudjuk, hogy a bevásárló közösségünk  sikeres működtetésében oroszlánrészt vállal magára. Bátran írhatom, ahol tudunk segítünk Neked!

Oláh Edit és Kovács Bence  új alelnökeink is egyhangú támogatással lettek megválasztva. Mindketten elkötelezett és aktív tagjai az Egyesületnek.

Köszönjük vállalásaitokat!!

A gyűlés végére a kezdeti feszült hangulat kissé feloldódott és a napirendi pontok lassan elfogytak. Szembesültünk az új kihívásokkal, feladatokkal, melyek megoldása sok kreativitást és energiát fog igényelni. Talán néhány dologról most még azt hisszük megoldhatatlan, sokminden tűnik túl nagynak így reménytelennek, de együtt összefogva minden sikerülhet. Az eddigi eredmények önmagukért beszélnek.

 p1030860p1030863p1030866p1030867p1030865p1030862

 

Módosítás dátuma: 2013. május 31. péntek, 15:53  

Jelentkezz be ha hozzá akarsz szólni!

A Szatyor felületre belépve Ön elfogadja a Címlapon leírt használati feltételeket!
Következő szatyorosztás időpontja:
A rendelés szünetel! 17:00 (péntek)