Mások ezeket rendelték
![](uploads/2519-66152f80b014a.jpg)
Átvétel: 2024-07-12
Rendelhető 2024-07-09-ig
![](uploads/1234-62153814d7ee3.png)
![](uploads/1234-62016390431a5.png)
![](uploads/1234-6201635e801cd.png)
![](uploads/1234-6346cf6d6dbd4.png)
![](uploads/1234-620162ef37f63.png)
HÁNTOLT KENDERMAG 300g
A csúcstáplálék: hántolt kendermag (újrahasznosítható homogén csomagolásban) Az olajos magvak közül a kendermag rendelkezik a legnagyobb Linol- (Omega-6) és LNA (Omega-3) esszenciális zsírsavtartalommal, ráadásul az anyagcserénk számára ideálisan hasznosítható, 3:1 arányban (bővebben itt)*. Könnyen felszívódó nyers fehérjét tartalmaz, kiváló fehérjeforrás. Mind a 22 aminosavat tartalmazza, köztük azt a 9-et is, amelyeket az emberi szervezet nem képes előállítani. Gazdagon megtalálható benne** a foszfor, kálium, magnézium, cink, réz, mangán, vas, valamint B1- B6-, B9-vitaminok. 3 evőkanál hántolt mag tartalmazza az ajánlott napi bevitel oroszlán** részét! A vitaminok és ásványi anyagok hatásairól bővebben itt olvashat. A hántolt kendermagban található esszenciális zsírsavak és teljes értékű fehérjék elengedhetetlenek a gyermekek egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez. A kendermagban található fehérjék 65%-a biológiailag aktív globulin fehérje, az edesztin, de albumin is nagy mennyiségben található benne. Nagyjából hasonló ez az arány az emberi vérplazmában található globulinok arányához. Az edesztin képes növelni az antitestek termelődését, és szinte teljesen foszformentes, ami nagyon fontos a vesék működése szempontjából (Osburn, 1992). Felhasználási javaslatok: Diós, mogyorós ízvilág jellemzi. Ajánlott nyersen fogyasztani. Ehetjük magában, belekeverhetjük levesekbe, zabkásába, növényi joghurtba, de gazdagíthatjuk vele szendvicsünket, szendvicskrémünket is. Ízletes, tápláló szuperélelmiszer. *Forrás: Kralovanszky és Mathne-Shill (1994) **Lásd a részleteket a "Vitamin és ásványi anyag tartalom" táblázatban. Vitamin- és ásványianyagtartalom 100 g HEMPITY hántolt kendermagban RDA (EU) B1-vitamin (tiamin) mg 1,2 1,1 109% B6-vitamin (piridoxin) mg 1,1 1,4 79% B9-vitamin (folsav) (μg) 120 200 60% E-vitamin (α-tocopherol) mg 2,2 11 20% Vas mg 13 14 93% Magnézium mg 702 375 187% Foszfor mg 1563 700 223% Kálium mg 1102 2000 55% Cink mg 10 10 100% Réz mg 1,6 1 160% Mangán mg 7,6 2 380% Átlagos tápérték 100 g termékben RDA napi adag 30g* Energiatartalom 2501 kJ/ 604 kcal 2400kcal*** 8%* Zsírok 52 g 81g*** 10%* ·amiből telített zsírsavak 4 g ·amiből egyszeresen telítetlen zsírok 5 g ·amiből többszörösen telítetlen zsírok 41 g ·amiből Omega-3 10 g 5g** 47%* ALA 9,0 g 5g** 46%* ·amiből Omega-6 31 g LA 29 g 10g** 73%* GLA 2 g Szénhidrát 1 g ·amiből cukor 1 g Rostok 2 g Fehérje 32 g 91g*** 10%* Só 0 g * 30g napi adag fogyasztása esetén (3 evőkanál) ~290 Ft / nap ** Nincs RDA a napi esszenciális zsírsavbevitelre. Az American Heart Association jelenleg 500 mg EPA / DHA mennyiség napi bevitelét javasolja. 10 %-os hasznosulás (átalakulás) esetén 5 g ALA-bevitelt javasolnak a szív- és érrendszer, valamint az idegrendszer egészségének védelme érdekében. Forrás itt. *** 180 cm-es, 80 kg-os, 45 éves, szellemi foglalkozású, heti 1-2 alkalommal sportoló férfi napi kalóriaszükséglete alapján, amely egyénenként eltérő lehet. Forrás itt. Összetevők: 100% nyers hántolt kendermag Száraz, hűvös helyen tároljuk. Származási ország: Magyarország/EU Gluténmentes ALLERGÉNEK: Minden allergéntől és allergén keresztszennyeződéstől mentes (glutén és allergén mentes üzemben készült). GMO: A termék genetikailag nem módosított, és nem tartalmaz semmilyen genetikailag módosított anyagot.
![](uploads/2522-66153392eb39c.jpg)
Átvétel: 2024-07-12
Rendelhető 2024-07-09-ig
KENDERMAG FEHÉRJEPOR NYERS 600
Az ideális fehérjeforrás: kendermagfehérje A kendermag könnyen felszívódó nyers fehérjét tartalmaz, gazdag fehérjeforrás. A kendermag fehérje mind a 22 aminosavat tartalmazza, köztük azt a 9-et is, amelyeket az emberi szervezet nem képes előállítani. A kendermagban található fehérjék 65 %-a biologiailag aktiv globulin fehérje; edesztin, de albumin is nagy mennyiségben található benne. Ez az arány az emberi vérplazmában található globulinok arányához hasonló. (Osburn, 1992). A kendermag fehérje különösen ajánlott erős fizikai igénybevétel, sportolás esetén, fejlődő szervezetek, valamint vegán vagy vegetariánus életmódot folytatók számára. Felhasználási javaslatok: A kendermagból kinyert nyers proteint fogyaszthatjuk folyadékban (növényi tejben, gyümölcs- vagy zöldséglében) elkeverve, adagolhatjuk turmixhoz, müzlihez, de kenyérbe vagy süteménybe is süthető. Átlagos tápérték 100g termékben NRV** NRV / % adag (40g*) Energiatartalom 1452 kJ/ 347 kcal 2400kcal*** 5,7%* Zsírok 11g 81g*** 5,4%* ·amiből telített zsírsavak 1g ·amiből egyszeresen telítetlen zsírok 1g ·amiből többszörösen telítetlen zsírok 9,1g Szénhidrát 4g 337g*** ·amiből cukor 4g Rostok 18g 30g 24%* Fehérje 49g 91g*** 21,5%* Só 0 g Mikroelem tartalom mg/100g NRV** NRV / % adag (40g*) Vas 28 14 mg 50 % Magnézium 928 375 mg 62 % Foszfor 2260 700 mg 80 % Kálium 1339 2000 mg 27 % Cink 15,4 10 mg 62 % Réz 2,4 1 mg 97 % Mangán 18,4 2 mg 370 % * 40 g napi adag fogyasztása esetén (4 evőkanál) ~330 Ft /nap *** 180 cm-es, 80 kg-os, 45 éves, szellemi foglalkozású, heti 1-2 alkalommal sportoló férfi napi kalóriaszükséglete alapján, amely egyénenként eltérő lehet. Forrás itt. Összetevők: NYERS KENDERMAG FEHÉRJE 50% (Bio kendermagból gyártott, finomra őrölt kendermag préselvény, 50% teljes értékű, nyers fehérjetartalomú por) Napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó. Származási ország: Magyarország/EU Gluténmentes ALLERGÉNEK: Minden allergéntől és allergén keresztszennyeződéstől mentes. GMO: A termék genetikailag nem módosított, és nem tartalmaz semmilyen genetikailag módosított anyagot.
![](uploads/1225-638d093e6bd0d.png)
![](uploads/1234-620162ef37f63.png)
![](uploads/1234-620163d600493.png)
![](uploads/1234-620163fb8d09f.png)
![](uploads/1234-620fe69b35af3.png)
![](uploads/1234-62153845b6ec2.png)
Áfonyás laskagomba pástétom 100g
ÁFONYÁS LASKAGOMBA PÁSTÉTOM. A kék áfonya és a gomba találkozása klasszikus sütemény fűszerekkel egy különleges kombináció. Az áfonya gyümölcsös és enyhén savanykás íze remekül kiegészíti a laskagomba ízét. Ez a két összetevő kellemesen harmonizál egymással. Vega, Vegán, Gluténmentes. Magas fehérje és magas élelmi rost tartalma alkalmassá teszi diétás étrend beillesztésébe. Fontos kiemelni, hogy a termék pálmazsír hozzáadása nélkül készül. Naptól és fagytól védett száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtve tárolandó. Összetevők:Laskagomba, hidegen sajtolt napraforgó étolaj, vöröshagyma, fekete áfonya, cukor 2%-nál kisebb mennyiségű összetevők: kukorica keményítő, víz, só, őrölt lenmag, fűszerek, aszkorbinsav.