Új termékek

Átvétel: 2025-08-29
Rendelhető 2025-08-27-ig

Átvétel: 2025-08-29
Rendelhető 2025-08-27-ig

Átvétel: 2025-08-29
Rendelhető 2025-08-27-ig

Gerezdes paradicsom
Erősen gerezdelt, nagyméretű paradicsom biodinamikus vetőmagból, vegyszermentesen termesztve.



Aszalt paradicsom (30g)
Vegyszermentes paradicsomból készült, aszaláskor sem volt semmivel kezelve. Felhasználható pékáruba, tészta ételekbe vagy csak úgy nassolni.


"Fekete" paradicsom
Sötét színű, "fekete", igen édes, savszegény, vegyszermentes paradicsom.

Átvétel: 2025-08-08

Átvétel: 2025-08-08

Átvétel: 2025-08-08

Befőttnek való kemény körte
Kemény, nyári körte, befőzésre alkalmas, friss evésre nem. Teljesen vegyszermentes.

Átvétel: 2025-09-12
Rendelhető 2025-09-10-ig




Világos királybúzaliszt 5 kg
80-as kiőrlésű Varga Frigyes királybúzája® világos királybúzaliszt A királybúza egy ősbúza keresztezés, mely mögött a nemesítői-fejlesztői cél nem volt más, mint a tönköly megszelídítése, fogyaszthatóbbá tétele ⇒ a tönköly kedvezőbb élettani hatásainak keresztezése a felhasználóbarátabb, jobb sütési tulajdonságokkal bíró más, szintén erős búzatípusokkal. általános minőségi jellemzők: fehérjetartalom 14 - 18%; nedves sikér 30 - 38%; terülés 1,5 - 3,5 mm/ó; esésszám 300 - 450 mp formatartó tulajdonságokat kapott, eltérő a fehérjeszerkezete színe sárgás (durumhoz hasonló) közelebb áll a hazai konyha kívánalmaihoz, ízléshez konkrétan egyedi, jellegzetes íze van a királybúzalisztnek önmagában is univerzális; más lisztek, vagy extra sikér stb hozzáadása nélkül is felhasználható mindenre (száraztésztára is) - esetleg kisebb tesztelés, próba szükséges míg az ember kitapasztalja, hogy adott recept egyes hozzávalóiból mi lesz az ideális mennyiség A nemesítő indikatív alapreceptje sima kenyérhez: 1000g királybúzaliszt 650ml víz 12g só 15g élesztő (igen, bármilyen meglepő is lehet, ha megfelelő az élesztő akkor ennyi is elég, szépen meg fog kelni vele a tészta)

Átvétel: 2025-09-12
Rendelhető 2025-09-10-ig




Világos királybúzaliszt 2 kg
80-as kiőrlésű Varga Frigyes királybúzája® világos királybúzaliszt A királybúza egy ősbúza keresztezés, mely mögött a nemesítői-fejlesztői cél nem volt más, mint a tönköly megszelídítése, fogyaszthatóbbá tétele ⇒ a tönköly kedvezőbb élettani hatásainak keresztezése a felhasználóbarátabb, jobb sütési tulajdonságokkal bíró más, szintén erős búzatípusokkal. általános minőségi jellemzők: fehérjetartalom 14 - 18%; nedves sikér 30 - 38%; terülés 1,5 - 3,5 mm/ó; esésszám 300 - 450 mp formatartó tulajdonságokat kapott, eltérő a fehérjeszerkezete színe sárgás (durumhoz hasonló) közelebb áll a hazai konyha kívánalmaihoz, ízléshez konkrétan egyedi, jellegzetes íze van a királybúzalisztnek önmagában is univerzális; más lisztek, vagy extra sikér stb hozzáadása nélkül is felhasználható mindenre (száraztésztára is) - esetleg kisebb tesztelés, próba szükséges míg az ember kitapasztalja, hogy adott recept egyes hozzávalóiból mi lesz az ideális mennyiség A nemesítő indikatív alapreceptje sima kenyérhez: 1000g királybúzaliszt 650ml víz 12g só 15g élesztő (igen, bármilyen meglepő is lehet, ha megfelelő az élesztő akkor ennyi is elég, szépen meg fog kelni vele a tészta)

Átvétel: 2025-09-12
Rendelhető 2025-09-10-ig




Teljes kiőrlésű királybúzaliszt 5kg
200-as kiőrlésű Varga Frigyes királybúzája® teljes kiőrlésű királybúzaliszt A királybúza egy ősbúza keresztezés, mely mögött a nemesítői-fejlesztői cél nem volt más, mint a tönköly megszelídítése, fogyaszthatóbbá tétele ⇒ a tönköly kedvezőbb élettani hatásainak keresztezése a felhasználóbarátabb, jobb sütési tulajdonságokkal bíró más, szintén erős búzatípusokkal. általános minőségi jellemzők: fehérjetartalom 14 - 18%; nedves sikér 30 - 38%; terülés 1,5 - 3,5 mm/ó; esésszám 300 - 450 mp formatartó tulajdonságokat kapott, eltérő a fehérjeszerkezete színe sárgás (durumhoz hasonló) közelebb áll a hazai konyha kívánalmaihoz, ízléshez konkrétan egyedi, jellegzetes íze van a királybúzalisztnek önmagában is univerzális; más lisztek, vagy extra sikér stb hozzáadása nélkül is felhasználható mindenre (száraztésztára is) - esetleg kisebb tesztelés, próba szükséges míg az ember kitapasztalja, hogy adott recept egyes hozzávalóiból mi lesz az ideális mennyiség A nemesítő indikatív alapreceptje sima kenyérhez: 1000g királybúzaliszt 650ml víz 12g só 15g élesztő (igen, bármilyen meglepő is lehet, ha megfelelő az élesztő akkor ennyi is elég, szépen meg fog kelni vele a tészta)

Átvétel: 2025-09-12
Rendelhető 2025-09-10-ig




Teljes kiőrlésű királybúzaliszt 2kg
200-as kiőrlésű Varga Frigyes királybúzája® teljes kiőrlésű királybúzaliszt A királybúza egy ősbúza keresztezés, mely mögött a nemesítői-fejlesztői cél nem volt más, mint a tönköly megszelídítése, fogyaszthatóbbá tétele ⇒ a tönköly kedvezőbb élettani hatásainak keresztezése a felhasználóbarátabb, jobb sütési tulajdonságokkal bíró más, szintén erős búzatípusokkal. általános minőségi jellemzők: fehérjetartalom 14 - 18%; nedves sikér 30 - 38%; terülés 1,5 - 3,5 mm/ó; esésszám 300 - 450 mp formatartó tulajdonságokat kapott, eltérő a fehérjeszerkezete színe sárgás (durumhoz hasonló) közelebb áll a hazai konyha kívánalmaihoz, ízléshez konkrétan egyedi, jellegzetes íze van a királybúzalisztnek önmagában is univerzális; más lisztek, vagy extra sikér stb hozzáadása nélkül is felhasználható mindenre (száraztésztára is) - esetleg kisebb tesztelés, próba szükséges míg az ember kitapasztalja, hogy adott recept egyes hozzávalóiból mi lesz az ideális mennyiség A nemesítő indikatív alapreceptje sima kenyérhez: 1000g királybúzaliszt 650ml víz 12g só 15g élesztő (igen, bármilyen meglepő is lehet, ha megfelelő az élesztő akkor ennyi is elég, szépen meg fog kelni vele a tészta)


Koktélparadicsom
Vegyszermentes, fóliában nevelt, vegyes piros-sárga színű édes, roppanós koktéloaradicsom.

Sárgadinnye
Sárgadinnye vegyszermentes. 1200 ft / db Darabos termék Atlagos súly 1.3- 1.5 kg között mozognak.

Citromos gyömbéres krémméz 345 g
Üdítő, fanyar ízvilágú krémméz. Megfázások esetében a legkézenfekvőbb segítség: melegítő, élénkítő, energetizáló hatása van. Segíti a légutak tisztulását, illetve az emésztést. A citrom magas C-vitamin-tartalma mellett adaptív, azaz felerősíti a többi alapanyag hatását. Erős gyulladáscsökkentő, csillapítja a köhögést.
Rebarbara szirup
Édesen savanykàs igazi nyàri frissítő desszert öntet, fagyira, palacsintára, gofrira, koktélba, szörpnek! Bármihez:)
