"Szeretnénk megidézni a falusi konyhát. Tésztánk tiszta, gazdag, telt ízű, csak "kapirgálós" friss tyúk tojásból és lisztből készül. Fontosnak érezzük, hogy hagyományainkat kövessük: szabadban tartjuk tyúkjainkat, odafigyeléssel, törődéssel, szeretettel." Tésztáinkról: A szabadtartású tyúkjaink tojásából nyolctojásos száraz tészta is készül, olyan falusi tészta üzemekben, ahol még kis adagokban kézműves jelleggel állítják elő a tésztákat. Tésztáinkat rövid főzési idő jellemzi. Több mint 20 formában elérhető, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Milyen tojást használunk a tésztáinkhoz? A Heppenheimer tojásokat a természetes szín és a gazdag íz teszik egyedivé. A tyúkok tartási körülménye és az etetett takarmány alapvetően befolyásolja a tojás minőségét. Az állatok jóléte kulcsfontosságú, amihez olyan stressz mentes környezetet biztosítanak, ahol egész nap jól érzik magukat: így nyugodtak és emberi kézhez szokottak. A természetes környezet zöld növényeket és rovarokat is biztosít, gyümölcsfáink pedig májustól novemberig teremnek, a lehulló gyümölcsöket a tyúkok szívesen fogyasztják. Takarmányukban a kukorica, búza és napraforgó a meghatározó, de emellett található benne len és kendermag is - 100 % növényi eredetű, szója-,GMO- és színezék mentes.
Darabolt, hámozott fehér spárgából készült savanyúság. Tartósítószer mentes.
Gazdaságunk prémium terméke. Hámozott fehér spárgából készült. Tartósítószer mentes.
Friss házi tojásból készült spenótos ravioli, mely kifőzés után azonnal fogyasztható. Fagyasztva tárolható 6 hónapig Összetevők: Búza finomliszt, búza rétesliszt, tojás, ivóvíz, margarin, spenót, fokhagyma, só Készítette: Révész Diána kistermelő 6050 Lajosmizse, Bene tanya 160/B Rsz: 02 T 2816 Tel: +36 70 941 0823
STARKING NM.251 Érési idő: szeptember vége-október eleje Gyümölcs jellemzői: középnagy (150-170 g), színe sötétbordóba átmenő vérpiros, alakja megnyúlt, kúpos, a kocsánynál vállas, a csészénél bordázott. Húsa krémfehér, puha, később lisztesedő, közepesen leves, édeskés, jellegzetes zamatú, fűszeres illatú, héja vastag, viaszos, dörzsölve fénylő. Termőképesség: kezdetben erős, termőkorban mérsékelt növekedési erélyű, ágrendszere mereven felfelé törő, nagy koronát nevel. Későn fordul termőre, de azt követően rendszeresen és bőven terem, alternanciára kis mértékben hajlamos. Porzása: részben öntermékeny, más fajtákkal→Jonathan, Golden Delicious
Sült göngyölt hasaszalonna: pácolt hasaszalonna ( foghagymapor, só, bors) főzve sütve , nektek márcsak enni kell . :) Súlymérés szükséges, minden db más súlyban van.
Fogyaszthatjátok melegszendvicsre, pirítósra kenve, húsok mellé, grillezéshez, tésztára vagy akár krémleves alapként is. Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, tartósítószert és cukrot. Vegán termék! Glutén és laktóz mentes. Összetevők: kàpia paprika, hagyma, fokhagyma, só, bors Csípősségmentes Felbontás után kb 7 napig hűtve tárolható
Természetes hozzávalókból készült, teljes mértékben adalékanyag mentes rizses-májas hurka mangalica húsból. A szálak hozzávetőleg 25 dkg-osak, a végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.
Természetes hozzávalókból készült, teljes mértékben adalékanyag mentes zsemlés-véres hurka mangalica húsból. A szálak hozzávetőleg 25 dkg-osak, a végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.