 
                 
                                         
                                         
                                         
                                         
                                        INDIGO GEM Érési idő: június közepe-vége Gyümölcs jellemzői: termései megnyúlt, hosszúkás alakúak (kb. 2 cm), kék színűek, héjuk hamvas, átlagos tömegük 1,3 g. Éretten nagyon édes, kis kesernyés aromával, C-vitaminban és antioxidánsokban gazdag, főként friss fogyasztásra ajánlott Termőképesség: 1,5 m magas, felfelé törő habitusú cserje, áprilisban nyílnak sárga virágai, termőképessége 4-5 kg/bokor, félárnyékos helyet kedvel, a talajra nem igényes, de öntözést kíván, fagytűrő, pollenadói az ’Aurora’ és ’Honeybee’ fajták
 
 Kistermelői Hőkezelt batáta saláta Inka lecsó Nettó tömeg: 250g Összetevők:batáta, vöröshagyma,szárazbab,kukorica,bors, paradicsom, kápiapaprika, vörös borecet, pirostört paprika, jalapeno chili, fokhagyma,só. Nem tartalmaz olajat, semmilyen zsíradékot. Hidegen, melegen fogyasztható! Ajánlom: köretként sült húshoz vagy magában is. Finom egy szelet sajttal, kölessel, esetleg pirítóssal.
INVICTA (bokor) Érési idő: közepes érési idejű június vége-július eleje Gyümölcs jellemzői: megnyúlt gömb alakú, nagyméretű, serteszőreinek száma közepes, éretten zöldes-fehér színű, kocsánya hosszú, íz-és zamatanyagokban közepesen gazdag Termőképesség: erős növekedésű, magas, félig szétterülő vesszőjű bokor, kevés alapi hajtást nevel, vesszője közepesen tüskés, rendszeresen és bőven terem, öntermékeny, lisztharmat-rezisztens, tavaszi ritkító metszés ajánlott
 
 Korai érésű szőlőfajta (augusztus közepétől szüretelik), mely nagyon jellegzetes illatú és aromájú, muskotályos jellege miatt egyaránt kedvelt gyümölcsként, bornak kierjesztve és pálinka formájában. Itt fontos megjegyeznünk, hogy a legteljesebb zamatú, parfümösen illatos pálinka akkor készíthető belőle, ha egészséges, jó minőségű szőlőt használunk alapanyagként, amit gyümölcsként cefrézünk és nem a törkölyét használjuk. Kihozatala nagyon jó, mint a szőlő fajtáké a legtöbb esetben. Nem testes, de kivételesen intenzív illatú párlat készíthető belőle, amelynek értékeit alacsonyabb alkohol fokon értékelhetjük igazán. A rá jellemző tulajdonságok bizonyos termőterületeken kivételes minőséget eredményezhetnek. Ilyen a Zsoldos Irsai Olivér szőlőpálinka. Illata és íze egészen komplex, virágos-gyümölcsös muskotályossága mellett gyógynövényes, fűszeres, mézes-virágos, telt, egészen intenzív illat. Pálinkáink közül a legnagyszerűbbek egyike. A pohárból kilógó, parfümösen intenzív illatával tökéletesen harmonizáló ízvilága könnyen rabul ejt, újra és újra visszakóstolásra csábít. Fogyasztását leginkább önmagában ajánljuk, érdemes több, apró kortyban fogyasztani.



Tehèn tejből kèszült èlőflòràt tartalmazò ivòjoghurt. Összetevők: tej, pasztörizàlt savò, barack, szamóca, erdei gxümölcs, áfonya, almás fahéjas lekvàr. Eltarthatòsàga kb. 1 hèt
 
 Jersey tehéntejből készített joghurt. Kézműves termék, tartósítószert nem tartalmaz. Összetétel: jersey tehéntej, kultúra, türelem és egy nagy adag szeretet. :-)
Barack vagy erdei gyümölcs , szamóca vagy amfahéjas alma lekvàrral ìzesìtett joghurt. Tehèn tejből kèszült kultùra hozzàadàsàval ès barackvagy erdei gyümölcs lekvàrral ìzesìtve. Kiszerelès 150 gramm Eltarthatòsàga 2 hèt
Barack vagy erdei gyümölcs lekvàrral ìzesìtett joghurt. Tehèn tejből kèszült kultùra hozzàadàsàval ès barack vagy erdei gyümölcs lekvàrral ìzesìtve. Kiszerelès 150 gramm Eltarthatòsàga 2 hèt
JONAGORED (téli alma) Érési idő: szeptember vége-október eleje Gyümölcs jellemzői: sárgászöld alapszín 85-90%-ban élénkpiros fedőszínnel, alakja gömbölyded, kiegyenlített, alig bordázott, húsa világossárga, bőlevű, édeskés, fűszeres Jonathan-szerű illattal, középvastag héját erős viaszréteg fedi, az egyik legjobb ízű fajta Termőképesség: kezdetben erős növekedésű, később mérsékeltebb, koronája szétterülő és szellős, korán termőre fordul, rendszeresen és bőven terem Porzása: más fajtákkal → Gala, Granny Smith, Jonathan, Gloster, Idared