Kecskeméti Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Keceli Aszalva Jó

Keceli Aszalva Jó

Csonka Miklósné Márti vagyok, én és családom a nyolcvanas évek második felétől foglalkozunk mezőgazdasággal. A termesztés során a műtrágyát teljes mértékben mellőzzük, egyéb szereket csak a gyümölcsök védelmét szolgáló szükséges mértékig alkamazunk. A kezdeti szőlőtermelésből és gyümölcstermesztésből nőtte ki magát a Keceli Aszalva Jó termékcsalád. Cukor- és tartósítószer nélküli aszalványokat, valamint szörpöket, gyümölcsleveket, lekvárokat és teákat is készítünk saját termesztésű gyümölcseinkből.

A saját termékek gyártásának ötletét a boltban vásárolt aszalványokban való csalódás adta. Az ötlet alapján hajtott a kíváncsiság, mi mit hozhatnánk ki saját gyümölcseinkből, milyen egészséges finomságokat tudnánk a családok asztalaira juttatni. Évek alatt fejlesztettük ki saját technológiánkat, melyek fókuszában a kezdetektől az egészségtudatos táplálkozás áll. Minden termékünk adalékanyag-mentes, természetes anyagokból, saját gyümölcsökből készülnek. Kísérletezéseink során értük el, hogy termékeink megőrzik a gyümölcsök eredeti ízét és aromáját, így egyszerre finomak és egészségesek.

Sokféle gyümölcsöt feldolgozunk: meggyet, magnélküli szőlőt, szilvát, körtét, sárgabarackot, birsalmát is, emellett a gyümölcstekercseknél használunk még epret, szedret, melyeket a konyhakertünkben nagyobb mennyiségben termelünk. A gyümölcstekercsek egyedi technológiával készülnek, így egy nagyon különleges finomságot vehetnek kézükbe a vásárlók. A lekvárjaink egyediségét pedig az adja, hogy sűrítőanyag nélkül, préseléssel készülnek, így csak a gyümölcshús kerül az üvegekbe.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
sls-mentes
cukormentes
állatkísérlet mentes
vegán
pálmaolajmentes
parabénmentes
vegyszermentes
kíméletes termesztésből származó
bio
Adalékanyagmentes
Környezetbarát csomagolás
Szójamentes
Tartósítószermentes
GMO-mentes takarmányozás
Előrendelhető
Ár szerint

Rostos Piruló Körte szörp 750 ml

Hagyományos eljárással, természetes alapanyagok felhasználásával készült gyümölcs, fűszernövény és virágszörpök, hozzáadott színezék és mesterséges aroma nélkül. Körte, meggy, fahéj

2100 Ft / üveg
2800 Ft/l

Rostos Sárgabarack szörp - 500ml

Hagyományos eljárással, természetes alapanyagok felhasználásával készült gyümölcs, fűszernövény és virágszörpök, hozzáadott színezék és mesterséges aroma nélkül.

1800 Ft / üveg
2400 Ft/l

Rostos Szeder szörp - 500ml

Hagyományos eljárással, természetes alapanyagok felhasználásával készült gyümölcs, fűszernövény és virágszörpök, hozzáadott színezék és mesterséges aroma nélkül.

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Rostos Szedres szörp 750 ml

Hagyományos eljárással, természetes alapanyagok felhasználásával készült gyümölcs, fűszernövény és virágszörpök, hozzáadott színezék és mesterséges aroma nélkül. Kiváló Bácskai Termék Díjas 2023-ban Szeder, illatos rózsa

2100 Ft / üveg
2800 Ft/l