Mások ezeket rendelték
Kivi - UTÓÉRŐ
A szedést követően még utóérik a gyümölcs! Azonnal nem ajánlott a fogyasztása. Hideg helyen tárolva akár hónapokig eláll, aki pedig egy kicsit siettetni akarja az érési folyamatot, zárt helyen, alma mellett tárolja, ugyanis az ezekből felszabaduló etilén hatására néhány nap alatt beérik a gyümölcs. Jellemzően akkor fogyasztható, ha állaga az érett őszibarackéhoz lesz hasonló. A kivi napjaink egyre népszerűbb terméke, nem véletlenül, hiszen rengeteg C-vitamint tartalmaz. A szőlőhöz hasonló kúszó cserje, mindenütt termelhető, ahol a szőlő is megél. Fagyérzékenysége a csemegeszőlőkével egyezik meg. Robosztus, erőteljes növekedésű, ujjnyi vastag hajtásokkal, tengernyi, kerek szőrös levelekkel, nagy, 3 cm átmérőjű hófehér virágokkal. Metszeni, permetezni nem kell, (nálam az ültetvény semmi féle vegyszert nem kap!) kapálni tilos. (Sekélyen lehet! én is kapálom!, ragyogóan növekszik! ) Nálunk is tökéletesen beérik, mivel utóérő gyümölcs. Terméseit az erősebb fagyok előtt szedjük le és utóérés után - amikor megpuhul (december elejétől, április végéig)- fogyaszthatjuk. Egy tő 800-1000 db-ot is képes teremni. A saját termésű kivink sokkal édesebb és kellemesebb ízű, mint a boltban vásárolt, mivel érettebben szedjük le. Az ültetést követő harmadik évben fordul termőre.
Patisszon savanyúság 720ml
Mini-patisszonok savanyítva - különleges, roppanós, addiktív :-) Többféle színű és formájú kis patisszonból készül; sajnos hőkezelés során elvesztik színüket, a végeredmény egységes. Összetevők: patisszon, víz, babérlevél, fokhagyma, csili, kapor, torma, cukor, ecet, bors, mustármag, só
Bodzavirág szörp 750 ml
Mindenki legnagyobb kedvence, bio alapanyagból készül, hideg erjesztéses technikával. A hevítés során 80C maximális hőmérsékletig melegítjük, majd üvegbe kerül, így minden fontos hatóanyag, beltartalom benne marad. Minden szörpnél a legjobb ízhatás akor érhető el, ha fele-fele arányban hígitjuk, szódával és vízzel, frisen darabolt citrom karikával.