Mások ezeket rendelték






Zöldséges laskagomba pástétom 100 g
A bazsalikom, a pertrezselyem, a pritaminpaprika és a laskagomba megbolondítva kis citrusos ízvilággal. Illata és íze is rendkívül intenzív és tavaszias. Vega, Vegán, Gluténmentes. Magas fehérje és magas élelmi rost tartalma alkalmassá teszi diétás étrend beillesztésébe. Fontos kiemelni, hogy a termék pálmazsír hozzáadása nélkül készül. Naptól és fagytól védett száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtve tárolandó. Összetevők:Laskagomba, hidegen préselt napraforgó étolaj, vöröshagyma, víz, pritamin paprika. 2%-nál kisebb mennyiségű összetevők: kukorica keményítő, őrölt lenmag, só, petrezselyem levél, bazsalikom levél, citromlé, fűszerek, aszkorbinsav.






Petra kenyér (750g) (kovászos)
Hosszú, vadkovászos eljárással készült fehér kenyér, amit egy kevés burgonya püré tesz még puhábbá a ropogós felszín alatt. Mivel semmilyen adalékanyagot nem használok, így zöldségekkel igyekszem elérni a legfinomabb kenyér szerkezetet, ami ez esetben a burgonya/ batáta, de ez ízében és textúrájában sem markánsan észrevehető. Összetevők: Búzaliszt, víz, só, édesburgonya püré, kovász






Fonott kalács (500g) (kovászos)
A szerda 6 óra után leadott rendeléseket sajnos nem biztos hogy maradéktalanul tudom teljesíteni mindig, mert ekkorra már adott a beetetett kovász mennyisége. Lassú, vadkovászolt, édes fonott kalács. Máglya rakás recept, avagy hogyan csináljak a finom kalácsból íz orgiát /Elnézést az elfogultságért, ez a kedvencem :) / Hozzávalók /Világbajnok Borbás Marcsi recept/: Az alaphoz: 6 db kifli (Kaláccsal klasszisokkal jobb) 6-8 ek vörösbarack-lekvár (sima is jó természetesen) 4 ek darált dió 4 tojássárgája 2 dkg porcukor Az öntözéshez: 2,5 dl zsíros tej 2,5 dl tejszín 1 citrom lereszelt héja 1 narancs lereszelt héja Az almához: 40 dkg kemény húsú alma 2 ek barna nádcukor 2 dkg vaj 1 kk őrölt fahéj A fehérjehabhoz: 4 tojásfehérje 4 ek kristálycukor plusz 2 ek baracklekvár Részletesebben itt olvasható: https://egy.hu/gasztro/klasszikus-maglyarakas-109303# Összetevők, allergének: cukor, tej, glutén, tojás és ezen túl még citromhéj, só, kovász és vanília paszta. /Tej és cukor mentesen is meg tudom csinálni a kalácsot, de ezt csak egy minimális rendelési mennyiség felett, külön egyeztetve tudom megcsinálni./