




A Shiitake gomba nem csak különleges gyógyhatásával tűnik ki a többi gomba közül, hanem rendkívüli aromájával is. Ez a pástétomunk karakteres, telt ízével az étkezések fénypontjává válik. Vega, Vegán, Gluténmentes. Magas fehérje és magas élelmi rost tartalma alkalmassá teszi diétás étrend beillesztésébe. Fontos kiemelni, hogy a termék pálmazsír hozzáadása nélkül készül. Naptól és fagytól védett száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtve tárolandó. Összetevők:Laskagomba 51%, napraforgó étolaj, vöröshagyma, víz. 2%-nál kisebb mennyiségű összetevők: kukorica keményítő, fűszerek, szárított shiitake gomba 1,3%, őrölt lenmag, metélő hagyma, aszkorbinsav
Friss, fölözetlen tehén tejből készült gomolya sajt. Különböző fűszerekkel ìzesítjük a sajtokat. A borban érlelt diós gomolya sajtunk három napig fürdik száraz vörös borban, majd szikkasztás után csomagoljuk. Vákuum csomagolásban hetekig megőrzi frisseségét. 25-30 dkg-os kiszerelésben kapható. Az ára súlymérés után változhat! A sajtok elkészítéséhez és megfelelő textúra kialakulásához idő kell. Kérlek, ha lehet, szombat reggelig jellezétek a gomolya sajtok vásárlását, így finomabb, érettebb sajtot tudunk csomagolni nektek! Köszönjük!
Házi füstölt, érett sonka szeletekkel ízesített parenyica rétes.



Házi sós szalonna 0,5-0,7 kg A darabár hozzévetőleges becslés, a pontos ár a súlymérés után kerül meghatározásra. A sós szalonna fehérjét, zsírokat (köztük arachidonsavat) és szelént tartalmaz, amelyek támogathatják az izomépítést, az immunrendszert és az antioxidáns védelmet. Különösen kis mennyiségben jótékony hatású lehet az idegrendszer működésére, az emésztésre, és a száj- és garatrák kockázatának csökkentésére a dohányosoknál a szeléntartalma miatt.




"Szeretnénk megidézni a falusi konyhát. Tésztánk tiszta, gazdag, telt ízű, csak "kapirgálós" friss tyúk tojásból és lisztből készül. Fontosnak érezzük, hogy hagyományainkat kövessük: szabadban tartjuk tyúkjainkat, odafigyeléssel, törődéssel, szeretettel." Tésztáinkról: A szabadtartású tyúkjaink tojásából nyolctojásos száraz tészta is készül, olyan falusi tészta üzemekben, ahol még kis adagokban kézműves jelleggel állítják elő a tésztákat. Tésztáinkat rövid főzési idő jellemzi. Több mint 20 formában elérhető, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Milyen tojást használunk a tésztáinkhoz? A Heppenheimer tojásokat a természetes szín és a gazdag íz teszik egyedivé. A tyúkok tartási körülménye és az etetett takarmány alapvetően befolyásolja a tojás minőségét. Az állatok jóléte kulcsfontosságú, amihez olyan stressz mentes környezetet biztosítanak, ahol egész nap jól érzik magukat: így nyugodtak és emberi kézhez szokottak. A természetes környezet zöld növényeket és rovarokat is biztosít, gyümölcsfáink pedig májustól novemberig teremnek, a lehulló gyümölcsöket a tyúkok szívesen fogyasztják. Takarmányukban a kukorica, búza és napraforgó a meghatározó, de emellett található benne len és kendermag is - 100 % növényi eredetű, szója-,GMO- és színezék mentes.
Darabolt, hámozott fehér spárgából készült savanyúság. Tartósítószer mentes.