Hosszú érlelésű kovásszal készült kézműves pékáru. A kovász etetése miatt csak szerda 18 óráig tudom fogadni a rendeléseket. Kérek minenkit, hogy az ekkor megrendelt termékeket már ne vegye ki a kosarából! A kovászban található tejsavnak rengeteg pozitív élettani hatása van. Jóval lassabban kel, mint az élesztős változat. A hosszú érlelés során a tejsav elkezdi lebontani a tésztában található, normál esetben az emberi szervezet számára nehezen emészthető glutént. A glutént már módosított formában tartalmazza, könnyebben emészthető, magasabb tápértékű és alacsonyabb glikémiás indexű, összességében minden szempontból egészségesebb, mint az ipari pékáru.
ASKOLA (TERMŐ) Érési idő: középkorai érésű, augusztus végétől-szeptember közepéig Gyümölcs jellemzői: bogyója közepesen nagy, ovális, henger formájú, 0,5-1 cm, sötét narancssárga színű, magas C-vitamin és antioxidáns tartalma van, savanykás, kissé fanyar ízű, lekvár, szörp, ivólé készítésére kiváló Termőképesség: lombhullató cserje, kis fa, a 3. évtől fordul termőre, sarjképzésre hajlamos, fagytűrő, fényigényes, jó vízelvezetésű talajt kedvel, homoktalajon termeszthető
Kíméletes eljárással készült, hozzáadott cukor és adalékanyagmentes, kénnel kezelt aszaltgyümölcs.
Kíméletes eljárással készült, hozzáadott cukor és adalékanyagmentes, kénnel kezelt aszaltgyümölcs.
Kíméletes eljárással készült, hozzáadott cukor és adalékanyagmentes, kénnel kezelt aszaltgyümölcs.
Megbolondìthatjuk vele salàtànkat, tésztàinkat, de sajtkrémmel kikeverve tökéletes szendvicsfeltétként is. Nem tartalmaz adalékanyagokat, tartósítószert és cukrot. Vegán termék! Glutén és laktózmentes. Csípősségmentes Összetevők; aszalt paradicsom, paradicsomlé, fokhagyma, bazsalikom Felbontás után kb 7 napig hűtve tárolható
petra kenyér tésztába burkolt cheddar és aszalt paradicsom. Összetevők: Búzaliszt, víz, só, cheddar, aszalt paradicsom, kovász,
Kíméletes eljárással készült, hozzáadott cukor és adalékanyagmentes, természetes natúr aszaltgyümölcs.
Fogyasztható tejben, vízben, joghurtban elkeverve hidegen vagy főzve. Lédús gyümölcsökkel, zöldségekkel és olajos magokkal keverhető jó nedvszívó képessége miatt. Panírban, pankó morzsa helyett, könnyen felhasználható. Sós és édes sütemények pl.:kakaós csiga, sós rudak, pogácsa tésztájában vagy feltétjeként felhasználható. Kevertsütemények pl.: muffinok alkotóeleme. Fasírt alapanyagaként kiváló. Termékeink - a magyar vetőmag földbe juttatásától, saját termesztésen és a gyártási folyamaton keresztül a csomagolásig - szigorúan ellenőrzött körülmények között készülnek. A keresztszennyeződések megakadályozására speciális technológiát alkalmazunk. Az alapanyagot és a késztermékeket saját és külső akkreditált laboratóriumban folyamatosan vizsgáljuk és ellenőrizzük TÁPANYAGTARTALOM: Energia: 1393kJ / 331 kcal Zsír: 7,2 g - amelyből telített 1,4 g, Szénhidrát: 53,8g - amelyből cukor 0,7g, Fehérje: 13.1g, Rost? 10 g, Só 0,0,1g Tárolási útmutató: száraz, hűvös helyen tartandó. Minőség megőrzési idő: a gyártástól számított 12 hónap. Gyártó: GOF Hungary Kft. - Nyíregyháza GLUTÉNMENTES ZABFELDOLGOZÓ ÜZEM
Fogyasztható müzliként tejben és joghurtban elkeverve. Friss, illetve aszalt gyümölcsökkel és különféle magokkal keverve ízletes. Panírban felhasználva extra ropogós bundát készíthetünk. Kekszek sütésénél ropogós kérget képez, kevésbé morzsálódik. Sós és édes sütemények készítésénél is könnyedén alkalmazható. Zöldségekkel, húsokkal is jól variálható. Gluténmentes, hántolt és tisztított egész zabszemekből készül a natúr prémium zabpelyh. A prémium termék különlegesen ropogós, nagy szemű pelyhekből áll. 100%-ban Magyarországon termesztett. A termék hozzáadott adalék mentes. Termékeink - a vetőmag földbe juttatásától, saját termesztésen és a gyártási folyamaton keresztül a csomagolásig - szigorúan ellenőrzött körülmények között készülnek. A keresztszennyeződések megakadályozására speciális technológiát alkalmazunk. Az alapanyagot és a késztermékeket saját és külső akkreditált laboratóriumban folyamatosan vizsgáljuk és ellenőrizzük. TÁPANYAGTARTALOM: Energia : 1393 kJ / 331 kcal Zsír: 7,2 g - amelyből telített 1,4 g, Szénhidrát: 53,8g - amelyből cukor 0,7g, Fehérje? 13,1 g, Rost? 10 g, Só: 0,01g Tárolási útmutató: száraz, hűvös helyen tartandó. Minőség megőrzési idő: a gyártástól számított 12 hónap. Gyártó: GOF Hungary Kft. - Nyíregyháza GLUTÉNMENTES ZABFELDOLGOZÓ ÜZEM
Gluténmentes zabból készült, tisztított, hántolt, szeletelt zabmag. Kiváló köret étel, egyenrangú a rizzsel, bulgurral. Elkészítése: 1-1 arányú víz és zab főzése fűszerezve, fedő alatt 7-8 percig lassú tűzön, gyakori kevergetés mellett főzzük, a főzési idő letelte után 10 percig hagyjuk fedő alatt pihentetni, és a zabszemek ideális puhaságúvá válnak. Hántolt zabra jellemző, világos barna színű szemek. Kellemes, természetes gabona illatú. Minden idegen szagtól mentes. Gluténmentes diétát, valamint az egészségtudatos táplálkozást folytatóknak ajánljuk. Gluténmentes üzemben csomagolva, hozzáadott adalékanyagoktól mentes. Gyártó: GOF Hungary Kft. - Nyíregyháza GLUTÉNMENTES ZABFELDOLGOZÓ ÜZEM Átlagos tápérték 100g termékben: Energia 1501 kJ/357 kcal Zsír 6,7 g ,ebből telített zsírsavak 1,3 g Szénhidrát 51 g , ebből cukor 2,6 g Fehérje 16 g Rost 14 g Só