A cseresznyéből készült pálinkánk könnyed, illatában visszafogott, üde, kellemes aperitif. Sokak nagy kedvence, pedig mind illatban, mind zamatjában vannak nála erőteljesebb, testesebb párlatot adó gyümölcsök. Játékosan könnyed, finom és nem erős. Fogyasztása szobahőmérséklet alatt, 18-20 Celsius fokon válik a legélvezetesebbé. Mivel nem testes a párlat, az alkoholtartalmára különösen figyelni kell.
A cseresznyéből készült pálinkánk könnyed, illatában visszafogott, üde, kellemes aperitif. Sokak nagy kedvence, pedig mind illatban, mind zamatjában vannak nála erőteljesebb, testesebb párlatot adó gyümölcsök. Játékosan könnyed, finom és nem erős. Fogyasztása szobahőmérséklet alatt, 18-20 Celsius fokon válik a legélvezetesebbé. Mivel nem testes a párlat, az alkoholtartalmára különösen figyelni kell.