Mások ezeket rendelték

Birsalma
A birsalma nyersen kellemesen édeskés, savanykás ízű. Fogyasztható azonban megsütve is, de készítenek belőle gyümölcslevet, gyümölcszselét, befőttet, kompótot, gyümölcslevest, kandírozzák vagy birsalmasajtnak készítik el. Megfőzött gyümölcshúsa alkalmas likőrök, lekvárok, húsételek ízesítésére. Savanyított káposzta eltevésénél aromaanyagként használható. Kellemes illata miatt falusi lakások hagyományos illatosítószere. Termése pektinben gazdag, nyákoldó hatású. Természetes pektinforrásnak is használják. A népi gyógyászat egész magvait köhögéscsillapítóként, enyhe hashajtóként alkalmazza. Kenőcsökben repedezett bőr, égési sérülések, felfekvések, aranyér kezelésére használatos, a kozmetikában kenőcsalapanyag. Nyálka- és cserzőanyagokban gazdag leve a száj és a garat enyhébb gyulladásos megbetegedéseinek, bélproblémáknak ellenszere. Műtrágyamentes, minimális növényvédelemmel kezelt (kíméletesen termelt) gyümölcs.


Alma nasi (40g)
Csak almát tartalmaz, hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül készül. A gyümölcsöt én magam szeletelem és csomagolom.





Batáta pástétom tökmagolajos
Kistermelői, Hőkezelt batáta pástétom tökmagolajos Nettó tömeg: 200g Összetevők: főtt batáta,hagyma,só,bors, tökmagolaj. Felbontás után hűtőből 10nap alatt elfogyasztandó! Ajánlom: piritóshoz, zöldségköretek színesítéséhez, nyers zöldségek mártogatósának.






