Mások ezeket rendelték

Átvétel: 2025-04-17
Akácvirág ecet (250 ml)
Az akácvirág szervezetre gyakorolt hatásai: Köhögéscsillapító, nyák- és hurutoldó Gyomorpanaszok enyhítése Nyugtató hatás Görcsoldó és gyulladáscsökkentő hatás 1. Salátaöntetként: Az akácvirág lágy, virágos íze ideális salátaöntetekhez, különösen tavaszi vagy nyári salátákhoz, amelyek tartalmaznak zöld leveleket és friss gyümölcsöket, mint az eper vagy körte. 2. Édességekhez: Desszertekhez, például fagylalthoz vagy gyümölcstortákhoz adhatunk pár csepp akácvirág ecetet, hogy pikáns, virágos frissességet vigyünk az édességekbe. 3. Szörpök és italok: Egy kis akácvirág ecet hozzáadása limonádéhoz vagy szénsavas vízhez izgalmasan virágos ízt adhat, kiváló frissítő italokhoz. 4. Páclevekhez: Halakhoz vagy szárnyasokhoz készült könnyű pácleveket is különlegessé tehetünk vele, különösen, ha citrommal és fűszernövényekkel kombináljuk. 5. Gyümölcsös mártásokhoz: Akácvirág ecetből készült mártás jól illik gyümölcsökhöz, például almához, szilvához vagy barackhoz, amit sültek mellé tálalhatunk.

Átvétel: 2025-04-17





Batáta pástétom padlizsános
Kistermelői, Hőkezelt batáta pástétom padlizsános Nettó tömeg: 200g Összetevők: főtt batáta,fehér padlizsán,só,bors,mustár,paprika, paradicsom, fokhagyma. Felbontás után hűtőből 10nap alatt elfogyasztandó! Ajánlom: chipshez, tésztára, piritósra, melegszendvics krémnek, sült húsokhoz, zöldségköretek színesítéséhez, nyers zöldségek mártogatósának.

Átvétel: 2025-04-17





Batáta pástétom tökmagolajos
Kistermelői, Hőkezelt batáta pástétom tökmagolajos Nettó tömeg: 200g Összetevők: főtt batáta,hagyma,só,bors, tökmagolaj. Felbontás után hűtőből 10nap alatt elfogyasztandó! Ajánlom: piritóshoz, zöldségköretek színesítéséhez, nyers zöldségek mártogatósának.