Friss, biotermesztésű szilvából készült finomság. Egyszerű és egészséges desszert Fedezze fel az bio szilvabefőtt tiszta és autentikus ízét – egészséges és ízletes választás az egész család számára. Összetevők: Szilva, víz, cukor, szegfűszeg Súly: 590g
Királyi ízvilág a konyhádba! A tárkony, más néven „sárkányfű”, a francia királyi konyhára emlékeztet, ahol a bearnaise mártás elengedhetetlen összetevőjeként uralkodott. A bio tárkony nem csupán egy egyszerű fűszer, hanem egy gazdag történelemmel rendelkező gyógynövény, amelyet már az ókorban is nagyra értékeltek jótékony tulajdonságai miatt. Az antioxidánsokban gazdag tárkony segít erősíteni az immunrendszert, valamint gyulladáscsökkentő és emésztést segítő tulajdonságokkal is rendelkezik. Tanúsított biotermék Egészségügyi előnyökben gazdag fűszer Intenzív, enyhén mentás illat citrusos jegyekkel A bio tárkony a természet ajándéka az egészséges konyháért! Hozzávalók: Bio termesztésű tárkony levelek, szárítva és aprítva. Súly: 8g
100%-ban BIO termék MINŐSÉGÉT MEGŐRZI, GYÁRTÁSTÓL SZÁMÍTVA 30 NAP Vadászkolbászunkat azok számára készítettük, akik értékelik a minőségi húsok autentikus ízét. A prémium sertéshúsból és finom zsírból készült szalámi gondosan fűszerezett, és minden szeletén felfedezhető a bio zöldpaprika pelyhe – egy finom, de ízletes részlet, amely minden egyes falatot különleges kulináris élménnyé tesz. A bio vadászszalámi aperitifként vagy kifinomult uzsonnatálon, egy szelet friss kenyér mellett vagy sajtokkal és zöldségekkel kombinálva ideális, hiteles ízvilágot kínál. Fedezze fel a saját szemével ennek a kifejezetten Önnek készült terméknek az egyedülálló, kiegyensúlyozott és természetes ízét! Összetevők: Bio sertéshús, Bio sertészsír, Bio sertéshús paszta 16.98%, Bio Húspaszta 16,98%, Bio Sertésmáj 8,49% Víz, Bio Zöldpaprika pehely, Bio Hagyma, Bio Piros só (nitrit tartalmú), Bio Mustármag, Bio Cukor, Bio Citrom, Bio őrölt bio fehér bors, Bio Piros ételfesték, Bio Piros ételfesték, Bio cékla emulziós folyadék, Bio kardamom, Bio őrölt kömény, Bio őrölt koriander, Bio őrölt koriander, Bio szerecsendió virág, Bio starterkultúra Meisterclub RBE, Bio őrölt szerecsendió, Bio őrölt szerecsendió, Nátrium-citrát, Bio őrölt boróka, Bio granulált fokhagyma. Tárolási hőmérséklet: 0 – 4 fok között! Tápértékek 100 g termékre számítva: Energia Zsírok -amelyek közül a telített zsírsavak Szénhidrátok -melyek közül a cukrok Fehérje Só 989 KJ/ 237kcal 20,10 g 8.20 g 0,90 g 0,50 g 13,50 g 2,15 g
Könnyű, krémes, ízletes napsütötte zöldségekkel és finom babbal. Ezt az elragadó zacuscát régi és hagyományos kézműves mesterségek felhasználásával készítjük. Fogyaszthatjuk úgy, ahogy van, egy szelet friss, gőzölgő kenyérre kenve, de akár tésztához vagy rizshez szószként, húshoz pácként is. Az ötleteknek nincs határa... Összetevők: szárított bab, paprika, hagyma, sárgarépa, paradicsomlé, olaj, só, fűszerek Súly: 285g
Padlizsános zakuszka A hagyományos recept szerint elkészített növényi krém a napon érlelt zöldségek ínycsiklandozó ízével. A padlizsános zacusca sokoldalú és egyben egészséges, és a paprikáknak köszönhetően magas a C-vitamin-tartalma. Fogyasztható snakek mellé, egy finom pirítósra kenve vagy húsokkal, tésztákkal. Összetevők: sült padlizsán, paprika, hagyma, paradicsomlé, olaj, fűszerek (bors, babérlevél, só) Súly: 280g
A zellerlevél az az aromás adalék, amely gazdagítja a kulináris készítmények ízét bármely konyhában. A zeller Dél-Európából, Kis-Ázsiából és a Kaukázusból származik, és terápiás előnyei miatt ősidők óta termesztik. Hazánk területén minden régióban termesztik, mind háztartásokban, mind nagy zöldségeskertekben. A zellerlevél tökéletesen feldobja a hagyományos román ételeket, például a leveseket, húsleveseket vagy pörkölteket, a házi készítésű zöldségragu pedig ízletesebb lesz, ha zellerlevéllel ízesítjük. Hozzávalók: Bio zellerlevelek, szárítva és aprítva Súly: 8g
A birsalmát megfőzzük, majd részleges pürésítés után sparhelten besűrítjük. Családunkban, és a hozzánk látógató vendégeknek a birsalma lekvárral töltött kovászolt croissant a kedvence!
Speciális eljárással készült gyümölcssajt lapok, melyeket felgöngyöltünk, hogy egy izgalmas finomság válhasson belőle.
BLANKA Érési idő: kései, július második fele Gyümölcs jellemzői: fürtje hosszú, sok, közepes méretű bogyóból áll, sárgásfehér színű, teljes érésben nagyon kellemes ízű, fürtkocsánya hosszú, ezért kézzel könnyen szedhető, bogyója jó húsállományú, a szállítást jól bírja Termőképesség: nagyon erős kezdeti növekedésű, szétterülő alkatú, rendszeres metszésre van szükség, öntermékeny, nagyon bőtermő, termőképessége 5-10 kg/bokor
A bodza bogyókat préseljük, a levet sprahelten kevergetve sűrítjük, félidőben hozzátesszük a reszelt birsalmát, majd készre főzzük.Darabos állagú. A bodza már a superfoodok közé sorolt alapanyag,nagyon magas flavonoid, vas és C vitamin tartalommal rendelkezink. A mai kutatások alapján nagyon erős virusölő hatóanyag található benne. Az általunk termelt bodza tanúsított bio! Kisérletező kedvőeknek javaslom Zserbóba tölteni, 1 réteg meggy lekvár 1 réteg bodza szilva-rendkivül különleges ízvilág, de hagyományosan fonott kaláccsal is kiváló!