
A doboz tartalmazhat: bolgár rózsaszín, csúcsos piros és sárga, san marzano, , óriás piros,sárga banánparadicsom, sárga körtealakú koktél, lila koktél, piros koktél,zöldhúsú koktél, rózsaszín koktél, melyek ökológiai gazdálkodásban nevelkedtek.



Füstölt szívsonka hosszában felezve, kb 1,1-1,4kg/db! Nitrites pácsót nem tartalmaz.
100% Moldova szőlőből. Bogyózás után 6-7nap Héjon áztatás, induló erjedés így nyerhető ki a legtöbb szín és hasznos vegyület. Sutulás hidropréssel, stabilizálás hőkezeléssel melegen tőltés bag in box-ba magas antioxidáns tartalma miatt ajánlott a téli hónapokban. 3-5% alkohol tartalmú




Saját vegyszermentesen termesztett rosé szőlőnkből készítettük. Préselésel mustot nyertünk, ezt pasztőrizáltuk, majd 3 l-es bag in boxba töltöttük. A csomagolás előnye, hogy szinte bármeddig tárolható, illetve a felbontás után sincs időkorlát az elfogyasztására, hiszen vákuum képződik csapoláskor a tömlőbe, megakadályozva a levegővel való érintkezést.
100% Moldova szőlőből Bogyózás után 3-4nap héjon áztatás /igy nyerhető ki a legtöbb színanyag és hasznos összetevő/ sutulás hidropréssel, stabilizálás hőkezeléssel, melegen tőltés bag in box-ba Magas antioxidáns tartalma miatt javasoljuk a téli hónapokban 0% alk.

Kapirgálós csirkék egészben, a zúza, máj, szív, lábak tisztítva járnak hozzá. A csirkék 1.8-2.2kg súlyúak, a végleges ár súlymérés után lesz valós.
Natúr tanyasi turista szalámi. Ízfokozók,stabilzátorok nélkül. Kb 50-60dkg.




"Szeretnénk megidézni a falusi konyhát. Tésztánk tiszta, gazdag, telt ízű, csak "kapirgálós" friss tyúk tojásból és lisztből készül. Fontosnak érezzük, hogy hagyományainkat kövessük: szabadban tartjuk tyúkjainkat, odafigyeléssel, törődéssel, szeretettel." Tésztáinkról: A szabadtartású tyúkjaink tojásából nyolctojásos száraz tészta is készül, olyan falusi tészta üzemekben, ahol még kis adagokban kézműves jelleggel állítják elő a tésztákat. Tésztáinkat rövid főzési idő jellemzi. Több mint 20 formában elérhető, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Milyen tojást használunk a tésztáinkhoz? A Heppenheimer tojásokat a természetes szín és a gazdag íz teszik egyedivé. A tyúkok tartási körülménye és az etetett takarmány alapvetően befolyásolja a tojás minőségét. Az állatok jóléte kulcsfontosságú, amihez olyan stressz mentes környezetet biztosítanak, ahol egész nap jól érzik magukat: így nyugodtak és emberi kézhez szokottak. A természetes környezet zöld növényeket és rovarokat is biztosít, gyümölcsfáink pedig májustól novemberig teremnek, a lehulló gyümölcsöket a tyúkok szívesen fogyasztják. Takarmányukban a kukorica, búza és napraforgó a meghatározó, de emellett található benne len és kendermag is - 100 % növényi eredetű, szója-,GMO- és színezék mentes.