Kistermelői, Hőkezelt batáta pástétom lecsós-chilis Nettó tömeg: 200g Összetevők: főtt batáta,hagyma,só, cayenne red chili,bors, paradicsom,paprika,fokhagyma,törtpaprika Felbontás után hűtőből 10nap alatt elfogyasztandó! Ajánlom: chipshez, pizza-melegszendvics krémnek, sült húsokhoz, zöldségköretek színesítéséhez, nyers zöldségek mártogatósának.
Kistermelői, Hőkezelt batáta pástétom padlizsános Nettó tömeg: 200g Összetevők: főtt batáta,fehér padlizsán,só,bors,mustár,paprika, paradicsom, fokhagyma. Felbontás után hűtőből 10nap alatt elfogyasztandó! Ajánlom: chipshez, tésztára, piritósra, melegszendvics krémnek, sült húsokhoz, zöldségköretek színesítéséhez, nyers zöldségek mártogatósának.
Kistermelői, Hőkezelt batáta pástétom rozmaringos Nettó tömeg: 200g Összetevők: főtt batáta,só,bors, rozmaring, fokhagyma. Felbontás után hűtőből 10nap alatt elfogyasztandó! Ajánlom: chipshez, tésztára, piritósra, melegszendvics krémnek, sült húsokhoz, zöldségköretek színesítéséhez, nyers zöldségek mártogatósának.
Kistermelői, Hőkezelt batáta pástétom tökmagolajos Nettó tömeg: 200g Összetevők: főtt batáta,hagyma,só,bors, tökmagolaj. Felbontás után hűtőből 10nap alatt elfogyasztandó! Ajánlom: piritóshoz, zöldségköretek színesítéséhez, nyers zöldségek mártogatósának.
Kistermelői natur batáta szirom Nettó tömeg: 90g Készresütött, natur, kókuszzsírban készült. Igazi szeletelt lila, fehér, narancssárga édesburgonyából. Nem tartalmaz ízfokozót, nincs semmilyen adalék. Ajánlom fogyasztani magában vagy lecsós,lecsós-chilis,ajváros, padlizsános,rozmaringos, habanerós, carolina reaperes batáta pástétomjaimmal. Utólag sózni, ízesíteni lehet. Minőségét megőrzi (nap,hó,év): jelzéssel, minimum 30 nap szavatossággal szállítva. Szobahőmérsékleten visszazárt dobozban tartandó. Összetevők: batáta, kókuszzsír. Csomagolása szelektíven gyűjthető, otthon többször is használható.
Kistermelői natur batáta szirom Nettó tömeg: 90g Készresütött, natur, napraforgóolajban készült. Igazi szeletelt lila, fehér, narancssárga édesburgonyából. Nem tartalmaz ízfokozót, nincs semmilyen adalék. Ajánlom fogyasztani magában vagy lecsós,lecsós-chilis,ajváros, padlizsános,rozmaringos, habanerós, carolina reaperes batáta pástétomjaimmal. Utólag sózni, ízesíteni lehet. Minőségét megőrzi (nap,hó,év): jelzéssel, minimum 30 nap szavatossággal szállítva. Szobahőmérsékleten visszazárt dobozban tartandó. Összetevők: batáta, napraforgóolaj. Csomagolása szelektíven gyűjthető, otthon többször is használható.
Hőkezelt batáta-levendulás lekvár Nettó tömeg:200g Összetevők: főtt batáta (lila), szamóca, szőlőlé, levendulapárlat. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Felbontás után hűtőből 10nap alatt elfogyasztandó! Ajánlom: pirítóshoz, desszertnek, félkemény sajtokhoz.
Kistermelői Hőkezelt batáta-szilva lekvár Nettó tömeg: 200g Összetevők: batáta (lila), szilvalekvár, fahéj,szőlőlé. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Felbontás után hűtőből 10nap alatt elfogyasztandó! Ajánlom: pirítóshoz, palacsintába, vadhúsokhoz, sülthúshoz.
A bazsalikom, latin nevén Ocimum casilicum egy aromás dísz-, fűszer- és gyógynövény, népies nevén bazsalikusfű, királyfű vagy német bors. Az ajakosok családjába tartozik, egynyári növény, magassága elérheti a 30-60 centimétert, őshazája India, évezredek óta termesztik és kedvelik. Iillata jellegzetes, levelei lándzsás alakúak és sötét zöldek, virága pedig fehér színű. Pikáns ízű, visszafogottan édeskés, illóolajat tartalmaz, ami miatt a növény különleges, édes és enyhén fűszeres illatot áraszt.
Napérlelte zamatos San Marzano paradicsom adja az alapját ennek olaszos ízvilágú szósznak! Igazi Jolly Joker a konyhàban, mert nem csak tésztára, de pizzára is kivàló, sőt még krémleves is készülhet belőle. Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, tartósítószert és cukrot. Vegán termék! Glutén és laktóz mentes. Csípősségmentes Összetevők: paradicsom, hagyma, fokhagyma, bazsalikom, oregàno, kakukkfű, só, bors, olivaolaj Felbontás után kb 7 napig hűtve tárolható
Besztercei Nm.122 Érési idő: szeptember eleje-közepe Gyümölcs jellemzői: kicsi (15-20 g, 28 mm), sötétkék, egyes változatainál vöröses, hamvas, hosszúkás tojásdad, mindkét végén lekerekített, húsa sárgászöld-aranysárga, kemény, kissé rostos, lédús, kiváló ízű, harmonikus, finom zamatú, magvaváló. A konzerv-és hűtőipar kedvelt alapanyaga, felhasználják a szesziparban is, de aszalásra is alkalmas. Hűtőházban 4-6 hétig tárolható. Termőképesség: középerős növekedési erélyű, késői virágzású, rendszeresen és bőven terem Porzása: öntermékeny