Fűszeres salàta öntet a grill szezonra. Joghurt, fokhagyma ès zöldfűszerek.
A szeparàlt tejszìn vaj kèszìtèse közben fűszerezzük. Kerül bele fokhagyma, kakukkfű, rozmaring, petrezselyem, sò pici bors. Tudjàtok pirìtòsra kenve vagy hùsok sütèsènèl is hasznàlni. Egy dobozban 200 gramm talàlhatò. Eltarthatòsàga kb. 2 hèt.
Gomolya-Ati kedvence (200g) Ati kedvence Fűszerek: Chili, bors, petrezselyem és pici kakukkfű Friss, fölözetlen tehén tejből készült gomolya sajt. Különböző fűszerekkel ìzesítjük a sajtokat. A borban érlelt diós gomolya sajtunk három napig fürdik száraz vörös borban, majd szikkasztás után csomagoljuk. Vákuum csomagolásban hetekig megőrzi frisseségét. 20 dkg-os kiszerelésben kapható. Az ára súlymérés után változhat! A sajtok elkészítéséhez és megfelelő textúra kialakulásához idő kell. Kérlek, ha lehet, szombat reggelig jellezétek a gomolya sajtok vásárlását, így finomabb, érettebb sajtot tudunk csomagolni nektek! Köszönjük!
Szezonális, grillezésre való sajt. 2db van egy csomagban. Kb 100g egy darab.
Az epres vagy karamellás krémdesszert is ordából készül. Pici vaníliás cukrot adunk hozzá, majd krémesre keverjük. A karamella savó és cukor keveréke, amit addig főzünk, míg szép barna de még folyós állagú lesz. A savóban és az ordában is rengeteg fehérje, vitamin és ásványi anyag található.
Parenyica sajt, ordakrémmel, metélőhagymával és kolbásszal töltve.
Sajtkrém A sajtkrémünk egy markánsabb ízű kultúrával készül. A kicsöpögtetett sajtkrémet sóval és különböző fűszerekkel ízesítjük és keverjük lágyra. Egy doboz sajtkrém 200gramm.
A teljes tejet pasztörizálás után laktáz enzimmel kezeljük, így 24 óra elteltével a laktóz érzékenyek is fogyaszthatják. Eltarthatóság 5 nap