A kajszibarack pálinka illata intenzív, édes és zamatos, harmóniában van az ízével. Lágyan gyümölcsös, lekváros, gazdag, hosszan tartó aromája a legkiválóbb pálinka élménnyé teszi fogyasztását. Alacsonyabb alkoholtartalommal a gyümölcsössége jobban kiemelkedik. Virágos, mézes karakterét izgalmasan fűszeressé teheti a mandulás magzamat.





A legkülönlegesebb szörpünk, nem túl intenzív a kakukkfű, de érezhető. Kellemes frissitő



Meggy Natúrlé: A Homokhátság napsütötte buckái között terem a vitamokban és ásványi anyagokban gazdag meggy, melynek legjavából készülnek termékeink. A kizárólag saját termelésű, vegyszermentes gyümölcsökből előállított ízletes ivólé tartósítószert nem tartalmaz, így gyermekek és tartósítószer érzékenyek is fogyaszthatják. Kóstolja meg és fedezze fel benne a nagymama által készített feledhetetlen ízeket! Tartalom: 50% meggyvelő, 42 % víz, 8% cukor Hőkezeléssel tartósítva! Felbontás után hűtőben tárolandó!



Sárgabarck Natúrlé: A Homokhátság napsütötte buckái között terem a vitamokban és ásványi anyagokban gazdag sárgabarack, melynek legjavából készülnek termékeink. A kizárólag saját termelésű, vegyszermentes gyümölcsökből előállított ízletes ivólé tartósítószert nem tartalmaz, így gyermekek és tartósítószer érzékenyek is fogyaszthatják. Kóstolja meg és fedezze fel benne a nagymama által készített feledhetetlen ízeket! Tartalom: 50% sárgabarackvelő, 42 % víz, 8% cukor Hőkezeléssel tartósítva! Felbontás után hűtőben tárolandó!





A saját, vegyszermentes termesztésű levendulánkból készült szörp a nyár nagy kedvence! Próbáld ki te is! Jellegzetes, intenzív íze miatt bőven higítható szirup. Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket vagy tartósítószert. Glutén és laktózmentes, vegán termék. Felbontás után hűtőben tartandó!





Meggy szörpünk olyan mint a friss meggy, zamatos, savanykás. Tapasztalatom, hogy mindenki szereti. Javaslom rizsfelfújtra öntve is kipróbálni!
Saját, vegyszermentesen termesztett meggyből készült. Összetevők: meggy, cukor, citromsav





Mentás meggyszörpünk valahogy mindenki kedvence, a menta nem túl harsány, csak a frisseségét adja úgy, hogy a meggy íze is érezhető legyen! Érdemes elkészítéskor ezt egy kicsit több szódával készíteni és ha intenzívebben szereted a mentát, akár menta ágat is beletenni.
A "MÁSLÁS" egy borászati, sőrfőzési művelet. Nálam arról van szó, hogy a még le nem tisztult Moldova újbort visszaöntöm egy ki nem erjedt még sok cukrot es ízanyagot tartalmazó szintén Moldova törkölyre. azon áztatom majd préselem, hőkezelés majd tőltés bag-in-box.-ba- ez már magasabb /8-9 alk.%/ tartalmú. Ajánlott forralt borokhoz BÓLÉkhez




Frissen facsart 100%-os gyümölcslé, egyenesen a présből az üvegbe, hozzáadott tartósítószer, cukor és adalékanyagmentesen.




Frissen facsart 100%-os gyümölcslé, egyenesen a présből az üvegbe, hozzáadott tartósítószer, cukor és adalékanyagmentesen.




Frissen facsart 100%-os gyümölcslé, egyenesen a présből az üvegbe, hozzáadott tartósítószer, cukor és adalékanyagmentesen.