




Kistermelői Hőkezelt batáta-Fügés lekvár Nettó tömeg: 200g Összetevők: batáta (lila), füge.alma, fahéj,szőlőlé. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Felbontás után hűtőből 10nap alatt elfogyasztandó! Ajánlom: pirítóshoz, palacsintába, kekszekhez,müzlibe.





Hőkezelt batáta-rebarbarás szamócás lekvár Nettó tömeg:200g Összetevők: főtt batáta (lila), rebarbara, szamóca, szőlőlé. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Felbontás után hűtőből 10nap alatt elfogyasztandó! Ajánlom: pirítóshoz, desszertnek, kekszekhez,palacsintába. Annak aki szereti az édes-savanykás ízeket akár sült, párolt hús mellé is jó választás. A rebarbara kicsit fanyarkás íze kiérződik.
Ízletes és egészséges snack, amely kielégíti édesszájúságát. Tökéletes egy finom palacsintához vagy süteményhez Kizárólag minősített bioalmából készül Egészséges desszert, mert nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat vagy tartósítószereket Bio almahabunk a legfrissebb és legfinomabb bioalmából, a természettel összhangban termesztett almából készül, vegyszerek, növényvédő szerek és mesterséges adalékanyagok nélkül. Tökéletes könnyű desszertnek vagy finom falatnak a gyerekeknek. Kiváló rost- és vitaminforrás, ha egészséges desszertet szeretne. Összetevők: 79,7% alma, 18,3% cukor, 2% citromlé Súly: 305g
A sokak által kedvelt desszert, amelyet nagy szeretettel készítenek a legjobb eperből Eperlekvárunk intenzív, érett gyümölcs illatú, krémes állaggal. Termékeink elkészítésekor a helyi kulináris hagyományokra helyezzük a hangsúlyt, az eperlekvár ideális reggelire egy szelet pirítósra vagy éppen a serpenyőből kivett gőzölgő palacsintára. Magától értetődik, hogy a gyümölcsöket szigorúan az ökológiai gazdálkodás szabályai szerint termesztik, és kézzel szüretelik, amikor valóban érettek. Rendeljen eperlekvárt most online! Összetevők: eper, cukor, alma pektin, citromlé Súly: 300g





100% szilva, réz üstben készült a hagyományoknak megfelelően. Hozzáadott cukrot, vizet, zselésítő anyagot, tartósítószert nem tartalmaz. Hagyományoknak megfelelően addig főzzük, „míg a kanálon meg nem áll a lekvár”. Húsok és sajtok mellett, de palacsintába tekerve, vagy joghurtba keverve is megállja a helyét. Önmagában is fogyasztható 1 kg lekvár körülbelül 4 kg szilvából készül.





A birsalmát megfőzzük, majd részleges pürésítés után sparhelten besűrítjük. Családunkban, és a hozzánk látógató vendégeknek a birsalma lekvárral töltött kovászolt croissant a kedvence!





A bodza bogyókat préseljük, a levet sprahelten kevergetve sűrítjük, félidőben hozzátesszük a reszelt birsalmát, majd készre főzzük.Darabos állagú. A bodza már a superfoodok közé sorolt alapanyag,nagyon magas flavonoid, vas és C vitamin tartalommal rendelkezink. A mai kutatások alapján nagyon erős virusölő hatóanyag található benne. Az általunk termelt bodza tanúsított bio! Kisérletező kedvőeknek javaslom Zserbóba tölteni, 1 réteg meggy lekvár 1 réteg bodza szilva-rendkivül különleges ízvilág, de hagyományosan fonott kaláccsal is kiváló!





A bodza bogyókat préseljük, a levet sprahelten kevergetve sűrítjük, félidőben hozzátesszük a darabolt szilvát, majd készre főzzük.Darabos állagú. A bodza már a superfoodok közé sorolt alapanyag,nagyon magas flavonoid, vas és C vitamin tartalommal rendelkezink. A mai kutatások alapján nagyon erős virusölő hatóanyag található benne. Az általunk termelt bodza tanúsított bio! Kisérletező kedvőeknek javaslom Zserbóba tölteni, 1 réteg meggy lekvár 1 réteg bodza szilva-rendkivül különleges ízvilág, de hagyományosan fonott kaláccsal is kiváló!




Minőségi étcsokoládé (52%-os) felhasználásával és Stroh 40 Rum hozzáadásával készült ez a szederlekvár; készítése során az alkohol teljesen el lett forralva belőle, csak az íze maradt a háttérben. Összetevők: szeder, cukor, 52%-os étcsokoládé (szóját, földimogyorót, glutént, tejet és dióféléket tartalmazhat), rum





A lekvár Elena szilvából készül, ez egy besztercei szilva típus, magas cukortartalommal, szeptember végén szedjük és kemencében sütjük.