Egészséges édességek gyártása gyógynövények felhasználásával, bio minőségben! Hogyan tudjuk a gyógynövények hatóanyagait csokiban hasznosítani? Erre kerestük a választ, amikor szakemberek segítségével megkezdtük a fejlesztést. Orvos, dietetikus, élelmiszer mérnök segíti munkánkat a minőségi termékek elkészítésében. A növényekben megtalálható mindaz, amire egy egészséges embernek szüksége van. A kakaó természetes állapotában a legmagasabb antioxidáns-tartalmú táplálék a Földön. Olyan édességek gyártását kezdtük meg, amelyeket az ételallergiában szenvedő betegek is fogyaszthatnak. Sajnos ez a betegség rohamosan terjed, rájuk is gondolva folytatjuk a kutatást. Több termékünk különböző diéták (paleo, gluténmentes) során is alkalmazható. A magas minőség megtartása számunkra nagyon fontos, ezért a gyártás során ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszert használunk.