Kecskeméti Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Méhviasz henger gyertya

100 % Natur henger alakú méhviasz gyertya. 

Kézzel készült gyertyáink természetes egészséges levegőt biztosítanak a lakás bármely helyiségének. Az egyetlen gyertya, amely tisztítja és javítja otthona levegőjének minőségét. Égésekor olyan negatív ionokat bocsájt ki, amely képes megkötni a levegő por, pollen és baktérium tartalmát.
Egy természetes ionizátor, ami nyugtató hatással van az emberi testre. Hypo-allergén, használata előnyős az asztmás, érzékeny, allergiás betegek számára is.
Égetésük nem jár környezetterhelő hatással, a füst kibocsájtása minimális. Természetes illatát a méznek és a növényi nektároknak köszönheti. Az összes ismert viasz közül a méhviasz rendelkezik a legmagasabb olvadásponttal, így égése kétszer tovább tart bármilyen más gyertyánál.

Használati tanácsok:
Soha ne hagyj égő gyertyát felügyelet nélkül.
A gyertyákat tartsa távol a gyermekektől és a háziállatoktól.
Gyúlékony tárgyak közelében soha ne gyújton gyertyát. Meggyújtás előtt a csomagolást távolítsa el.
Amíg a viasz folyékony és forró, ne mozdítsa el a gyertyát.
Használjon a gyertya méretéhez megfelelő gyertyatartót, és helyezze stabil és hőálló felületre.
Győződjön meg arról, hogy a gyertya felett van legalább 1 méter szabad hely, annak érdekében, hogy a láng és a hő biztonságosan fel tudjon emelkedni.
Az egyenetlen égés, csöpögés és a korom elkerülése érdekében tartson távol minden olyan eszközt, amely huzatot hozhat létre, pl.: mennyezeti ventilátort vagy légkondicionálót.
Mindig várja meg míg teljesen elalszik, kihűl, mielőtt megérintené, vagy mozgatná, vagy ha felügyelet nélkül hagyná a gyertyát.
A meleg hőmérséklet hatására a viasz megolvad. Tárolja a gyertyákat száraz, hűvös helyen, amíg nem veszi újra használatba.

1390 Ft / db
1390 Ft/dbNincs még hozzászólás a termékhez!

Nincs még értékelés a termékhez!

Mások ezeket rendelték