



Marha virsli - NPK Beef
Az íz világ amit össze állítottunk élmény lesz, az egészen kicsiktől a nagyokig mindenkinek. Ne lepődj meg, a színe kicsit sötétebb, mint amihez esetleg hozzá szoktál, hiszen kihagytuk a nitrites pácsót, ami a
rozsaszínes, pirosas színt eredményezi.
Egy fajtát készítünk:
100 % marha
Körülbelül 40-50 dkg-os kiszerelésben kerül forgalomba.
Összetevők:
1. marhahús, víz-jég, só, foszfát, fűszerek.
Mint tudjátok, a termékek készítésekor az egészség számunkra ugyan olyan fontos szerepet játszik, mint a minőség! Éppen ezért leírunk egy rövid betekintőt a gyártási folyamatról.
A virsli és párizsi összefoglaló néven vörös árú kategoriába tartozik. Ezen termékek gyártásakor a rájuk jellemző állagot víz-jég hozzáadásával érjük el. A hús a vizet akkor tudja megkötni, ha meleg (vágás után közvetlen kb 30-40 percig), vagy ha foszfátot adunk hozzá, ami megköti. Mi nem tudunk meleg hússal dolgozni ezért kell használnunk a foszfátot, ami jelen tudásunk szerint teljesen ártalmatlan az egészség szempontjából.
Termékeink gyártásásnál ez az egyetlen adalék, amit használunk és ezt is csak ebben a két vörösárú készítményben!