Mások ezeket rendelték



Parajdi só
Parajdi só Asztali -1 kg Ez a kézzel bányászott és aprított só mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen a természetben előforduló természetes sók. Ezek közül a parajdi a világon az egyik legjobb minőségű, 84 -féle ásványi anyagot tartalmaz. Ajánljuk sütéshez főzéshez, inhaláláshoz, bőrbetegségekre, anyagcserezavarokra, mozgásszervi betegségekre, stressz csökkentésére, légúti betegségekre, allergiára, fog és szájápolásra, öblögetésre, alvászavarok megszüntetésére, salaktalanításra, méregtelenítésre és sok egyéb más kínra bajra. Parajdi Fürdő só Miért is fürdőzzön gyakran parajdi sóval? Gyógyiszap tartalma miatt kiváló reumatikus panaszok enyhítésére. Egy ilyen fürdőzés felér 3-4 napos méregtelenítő kúrával. Ízületekbe beépülve a parajdi só regenerál. Bőrünk feszességének visszanyerésében is segít, jó hatással van a cellulitiszre. Bőrnyugtató hatása van. Feszültség és stresszoldó hatású. A vegyület pozitív hatásaként csökkenti az ízületekben és az izmokban felgyülemlő salakanyagok mennyiségét, ezzel enyhítve a gyulladásos folyamatokat. Felhasználása esetén egy kád vízhez kb. negyed-fél kg parajdi fürdősó adagolása ajánlott . Méregtelenítő hatása miatt egyéb kozmetikumot, szappant, tusfürdőt, sampont hanyagoljuk, a só úgyis megtisztíja bőrünket. A parajdi fürdősó naponta alkalmazható, tapasztalataink szerint 36-39 celsius fokos vízben a leghatásosabb. Érdemes legalább egy 20 perces fürdőt venni, hogy a parajdi fürdősó kifejthesse páratlan jótékony tulajdonságait. A Parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemében is látszik) nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz. Ez az igen értékes szürkés iszap, mely a nyomelemeket tartalmazza, de megtapasztalhatjuk a Parajdi fürdősó használata után is, hogy egy finom iszapréteg marad a víz leengedése után a kádban. Ezt az iszapot használják a gyógyászatban is. Származási hely: Románia






Szendvicskrém 370 g
Bio cukkini, bio paradicsom és bio paprika felhasználásával készült, kézzel passzírozott, héj és magmentes krém. Összetevők: Bio cukkini Bio paradicsom Bio paprika Bio fokhagyma Bio borsikafű kukoricakeményítő, oolívaolaj, parajdi só Felhasználható kenyérfeltétnek, melegszendvicshez, tésztafeltétnek, húsoknak, zöldségeknek készített mártásokhoz. A termék hőkezelt, tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó!




Akácméz 500g
Az akácméz az egyik legkedveltebb és legízletesebbnek tatott mézünk. Magas fruktóztartalma miatt a legtovább marad folyékony. Az akácméz színe szinte teljesen áttetsző, halványsárga, enyhe borostyán árnyalattal. Magas fruktóztartalma miatt a legtovább marad folyékony. Az íze kellemes, enyhén aromás, nem karakteres, ezért fogyasztása a mézzel ismerkedők számára ajánlható. Bár lassabban szívódik fel, de jól édesít, kiváló alternatíva a cukor helyett. Az akácméz nemcsak élvezeti céllal fogyasztható, hanem a legtöbb mézhez hasonlóan, miközben a nyálkahártyánkon lassan szabadul fel belőle a hidrogén-peroxid, elpusztítja a kórokozókat. Az immunrendszerre stimuláló hatással van. Gyulladáscsökkentő, nyugtatja az idegrendszert, ezért elalvás előtt jó választás. A természetgyógyászatban asztmás tünetekre, gyomor-, bél- máj- és vesepanaszokra is javasolják. Kis mennyiségben a 2-es típusú diabéteszesek édesítőszere lehet. (Fogyasztása előtt diabéteszesek mindenképp konzultáljanak orvosukkal.) A Magyarországon termelt akácméz különleges minősége miatt hungarikumnak számít. Fogyasztása minden formában lehetséges, önmagában, kenyérrel-vajjal, teában, sütés-főzéshez, müzli alkotórészként, stb. Magas fruktóz tartalma miatt a legtovább marad folyékony.