A búzakorpa a búzaszemek őrlésekor keletkező melléktermék, tartalmazza a termés héját, a csírarészeket, fehérjeszemcséket. Mint élelmi rost, fel nem szívódó szénhidrát. Nemcsak cukorból áll, hanem cellulózból, pektinből, nyákanyagokból, ligninből. Ezek emészthetetlen összetevők, nem rakódnak le a szervezetben, sőt segítenek kitisztítani a bélrendszert a lerakódott salakanyagokból. Növényi rostként magnéziumtartalma is jelentős. A búzakorpa felhasználható kenyérfélékhez, süteményekhez, kekszekhez, fogyasztható gyümölcslevekben, tejben, joghurtban, levesben is.
Összetevők: homoktövis héja, magja Tartalmazza a héj- és magolajat Felhasználás: müzlire, salátára szórva, teába, kásákba, levesbe, főzelékbe, joghurtba keverve Nettó tömeg: 100 g ill. 200 g
Bio paradicsomlevünk, nem finomra szürt, található benne kevés mag, husi és kifejezetten lé állagú (nem sűrített), teljesen natur A különlegessége, hogy nagyon sok fajtából készül.
A bio rozskorpa értékes élelmi rostforrás, és teltségérzetet biztosít, ezért ajánlott a diétázóknak. Jól illik a tejhez, és hozzáadható a kenyértésztához, süteményekhez és kenyérhez.A rozskorpa fogyasztásakor fontos, hogy növeljük a folyadékbevitelt.
100% szilva, réz üstben készült a hagyományoknak megfelelően. Hozzáadott cukrot, vizet, zselésítő anyagot, tartósítószert nem tartalmaz. Hagyományoknak megfelelően addig főzzük, „míg a kanálon meg nem áll a lekvár”. Húsok és sajtok mellett, de palacsintába tekerve, vagy joghurtba keverve is megállja a helyét. Önmagában is fogyasztható 1 kg lekvár körülbelül 4 kg szilvából készül.