Szilvás Gyümi nasi szelet amely szilvát, almát, mézet tartalmaz.
Parenyica sajt, ordakrémmel és aszalt szilvával töltve.
Saját vegyszermentesen termesztett rosé szőlőnkből készítettük. Préselésel mustot nyertünk, ezt pasztőrizáltuk, majd 3 l-es bag in boxba töltöttük. A csomagolás előnye, hogy szinte bármeddig tárolható, illetve a felbontás után sincs időkorlát az elfogyasztására, hiszen vákuum képződik csapoláskor a tömlőbe, megakadályozva a levegővel való érintkezést.
Kapirgálós csirkék egészben, a zúza, máj, szív, lábak tisztítva járnak hozzá. A csirkék 1.8-2.2kg súlyúak, a végleges ár súlymérés után lesz valós.
"Szeretnénk megidézni a falusi konyhát. Tésztánk tiszta, gazdag, telt ízű, csak "kapirgálós" friss tyúk tojásból és lisztből készül. Fontosnak érezzük, hogy hagyományainkat kövessük: szabadban tartjuk tyúkjainkat, odafigyeléssel, törődéssel, szeretettel." Tésztáinkról: A szabadtartású tyúkjaink tojásából nyolctojásos száraz tészta is készül, olyan falusi tészta üzemekben, ahol még kis adagokban kézműves jelleggel állítják elő a tésztákat. Tésztáinkat rövid főzési idő jellemzi. Több mint 20 formában elérhető, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Milyen tojást használunk a tésztáinkhoz? A Heppenheimer tojásokat a természetes szín és a gazdag íz teszik egyedivé. A tyúkok tartási körülménye és az etetett takarmány alapvetően befolyásolja a tojás minőségét. Az állatok jóléte kulcsfontosságú, amihez olyan stressz mentes környezetet biztosítanak, ahol egész nap jól érzik magukat: így nyugodtak és emberi kézhez szokottak. A természetes környezet zöld növényeket és rovarokat is biztosít, gyümölcsfáink pedig májustól novemberig teremnek, a lehulló gyümölcsöket a tyúkok szívesen fogyasztják. Takarmányukban a kukorica, búza és napraforgó a meghatározó, de emellett található benne len és kendermag is - 100 % növényi eredetű, szója-,GMO- és színezék mentes.
A tejföl nálunk teljes tejből készül. Kultúrát adunk a tejhez, majd egy napig szobahőmérsékleten hagyjuk, hogy megaludjon. Egy éjszakát hűtőbe rakjuk, hogy karakteresebb ízt eléjük, ezután pedig hagyjuk egy pelenka anyagba a savót kicsöpögni. Ha ez is kész krémesre keverjük és már ehetjük is.
A tejföl nálunk teljes tejből készül. Kultúrát adunk a tejhez, majd egy napig szobahőmérsékleten hagyjuk, hogy megaludjon. Egy éjszakát hűtőbe rakjuk, hogy karakteresebb ízt eléjük, ezután pedig hagyjuk egy pelenka anyagba a savót kicsöpögni. Ha ez is kész krémesre keverjük és már ehetjük is.
A feltüntetett ár a termék ára. A csomagolás vagyis az üveg ajándék hozzá. Ha szükséged van rá megtartod ha nincs szükséged rá és visszahozod nekünk azt megköszönjük.
Prémium minőségű pasztörizalt teljes tehén tejböl készül a KRÉMSAJTUNK, egyedi recept alapján, kiváló krémes tejszines állagal rendelklezik ezaltál igazi ínyecségség, egy tápláló egészséges reggeli elképzelhetetlen nélküle.
Nem véletlen téli varázs az elnevezése, hiszen a birsalma szirupba beletettük a tél összes fűszerét (fahéj, kardamon, csillagánizs, narancs, gyömbér) Kiváló forralt borba, teába, de hidegen borral vegyítve martiniként is fogyasztható! 4l borhoz ajánlott egy egész üveg!