A sertés legszaftosabb része a tarja, a hús jól viseli a fűszereket, a legegyszerűbb és legfinomabb elkészítési módja, ha sütőbe tolva pirosra sütöd. Természetesen készítheted grillen, tárcsán is. Egy csomag körülbelül 0,5 kg Súlymérés után lesz pontos az ár.
Aki szereti a különleges ízeket és bátran kiséletezik az indiai izek világában, ez teli találat. Ajánlom kacsához, szűzpecsenyéhez,sertés húsból készült ételekhez, de érdemes nyers zöldségmártogatónak is kiprobálni. 14 féle fűszer van benne édes-csipős és savanyú is egyben, fő fűszere a rozmaring és a chili
Szilvás Gyümi nasi szelet amely szilvát, almát, mézet tartalmaz.
Parenyica sajt, ordakrémmel és aszalt szilvával töltve.
A doboz tartalmazhat: bolgár rózsaszín, csúcsos piros és sárga, san marzano, , óriás piros,sárga banánparadicsom, sárga körtealakú koktél, lila koktél, piros koktél,zöldhúsú koktél, rózsaszín koktél, melyek ökológiai gazdálkodásban nevelkedtek.
Füstölt szívsonka hosszában felezve, kb 1,1-1,4kg/db! Nitrites pácsót nem tartalmaz.
Kapirgálós csirkék egészben, a zúza, máj, szív, lábak tisztítva járnak hozzá. A csirkék 1.8-2.2kg súlyúak, a végleges ár súlymérés után lesz valós.
"Szeretnénk megidézni a falusi konyhát. Tésztánk tiszta, gazdag, telt ízű, csak "kapirgálós" friss tyúk tojásból és lisztből készül. Fontosnak érezzük, hogy hagyományainkat kövessük: szabadban tartjuk tyúkjainkat, odafigyeléssel, törődéssel, szeretettel." Tésztáinkról: A szabadtartású tyúkjaink tojásából nyolctojásos száraz tészta is készül, olyan falusi tészta üzemekben, ahol még kis adagokban kézműves jelleggel állítják elő a tésztákat. Tésztáinkat rövid főzési idő jellemzi. Több mint 20 formában elérhető, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Milyen tojást használunk a tésztáinkhoz? A Heppenheimer tojásokat a természetes szín és a gazdag íz teszik egyedivé. A tyúkok tartási körülménye és az etetett takarmány alapvetően befolyásolja a tojás minőségét. Az állatok jóléte kulcsfontosságú, amihez olyan stressz mentes környezetet biztosítanak, ahol egész nap jól érzik magukat: így nyugodtak és emberi kézhez szokottak. A természetes környezet zöld növényeket és rovarokat is biztosít, gyümölcsfáink pedig májustól novemberig teremnek, a lehulló gyümölcsöket a tyúkok szívesen fogyasztják. Takarmányukban a kukorica, búza és napraforgó a meghatározó, de emellett található benne len és kendermag is - 100 % növényi eredetű, szója-,GMO- és színezék mentes.