




Kistermelői, Hőkezelt batáta peszto OLASZ Nettó tömeg: 200g Élettani hatása: A kövér porcsin tele van vitaminnal. Megtalálható benne a B -vitamin, C-vitamin, E-vitamin. Rendkívül gazdag Omega-3 zsírsavakban, magnéziumban, ... Összetevők: főtt batáta,kővérporcsin, fokhagyma, bazsalikom, hagyma,só, bors,oregánó. Felbontás után hűtőből 10nap alatt elfogyasztandó! Ajánlom: Tészta feltétnek, chipshez, pizza-melegszendvics krémnek, sült húsokhoz, zöldségköretek színesítéséhez, nyers zöldségek mártogatósának.
Az erdélyi síkság gazdag talajáról származó zöldségek olyan aromás ízűek, mint a vidék gyümölcsei. Csak igazán érett zöldségeket szüretelünk be kézzel. Grillezett zöldségeinkhez padlizsándarabokat, paprikaszeleteket, hagymát sütünk, amit fűszernövényekkel, sóval, borssal ízesítünk. Összetevők: paprika, padlizsán, hagyma, olaj, balzsamecet, víz, bazsalikom, oregánó, bors, fokhagyma, só Súly: 290g
A legaromásabb és leghúsosabb paradicsomból készült finomság különleges ízt ad a leveseknek, pörkölteknek és szószoknak. A paradicsomot nyáron szedjük, amikor a legédesebb és legillatosabb. Meghámozzuk őket, így darabokra vágva és pépesítve is felhasználhatók különféle kulináris készítményekben. A paradicsompüré ideális levesekhez, pörköltekhez, de tökéletes tészta- és pizzaszószok készítésére is. A termék 100%-os paradicsom tartalmú, más összetevőket nem használunk, cukrot, sót, vizet, színezéket, tartósítószert nem tartalmaz. Összetevők: paradicsomdarabok, paradicsomlé Súly: 300g
Teljesen érett, félig szárított és ecetes paradicsom - igazi ízrobbanás. Bio, félig szárított paradicsom, olajban és ecetben pácolva. A bio Marzano paradicsomokat akkor szüreteljük, amikor a gyümölcs teljesen érett. Bioparadicsomot termesztünk saját földjeinken, Erdélyben, Szatmárnémetiben. A talaj nagyon termékeny, az éghajlat pedig kiváló a gyümölcsök és zöldségek termesztéséhez, valamint a legjobb termények kézzel történő betakarításához. Miután a teljesen érett paradicsomokat leszedték, gondosan megszárítják őket, de csak félig. A szárítási folyamat felénél a paradicsomokat olaj, ecet és víz keverékébe helyezik, és sóval ízesítik. Rendelj grillezett zöldségeket online most! Hozzávalók: szárított paradicsom* 44,7%, olaj* 44,1%, fehérborecet* 7,4%, víz 3,7%, só 0,01% * Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Súly: 285 g Nettó mennyiség lecsöpögtetés után: 160 g Tápérték (100 g-onként): Energiaérték 256 kcal/1058 kJ zsírok 19,4 g - ebből telített zsírsavak 1,8 g Szénhidrátok 13,1 g - ebből cukor 12,7 g FEHÉRJE 3,77 g Só 0,12 g



Fermentált savanyúkáposzta Terézia kertjében termelt vegyszermentes káposztából, hagyományos fermentálással elkészítve. Nincs benne se adalék, sem tartósítószer. Összetétel: káposzta, adalék mentes parajdi só, egész szemes bors, babérlevél, szemes köménymag. Kiszerelése: 1 kg savanyúkáposzta van egy pattintós tetejű kis műanyag vödörkében.





A magyar konyha elengedhetetlen kelléke. Igazi magyaros fűszerezésű pörköltalap. Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, tartósítószert és cukrot. Glutén és laktóz mentes. Vegán termék. Csípősségmentes Összetevők: paradicsom, kàpia paprika, hagyma, fokhagyma, zeller levél, kömény, babérlevél, só, bors, napraforgóolaj Allergén: zeller Felbontás után kb 7 napig hűtve tárolható
Házi Padlizsánkrém – füstös, gazdag ízek a tányérodon A Házi Padlizsánkrém a friss, érett padlizsán természetes ízét emeli ki, füstös és krémes állagban. Gondosan készített recept alapján, friss alapanyagokból, házilag, az eredeti mediterrán ízekhez hűen készül. Lágyan kenhető, enyhén fűszeres, aromás és mégis friss, ideális friss kenyérre, pirítósra, zöldségekhez vagy előételként egy sajttál mellett. Minden kanálja természetes, karakteres ízt kínál, amely a hagyományos házi készítés szeretetét tükrözi. Ez a krém egyszerre könnyed és gazdag, tökéletes választás azoknak, akik szeretik a zöldséges, füstös ízeket.
Kistermelői Hőkezelt batáta saláta Inka lecsó Nettó tömeg: 250g Összetevők:batáta, vöröshagyma,szárazbab,kukorica,bors, paradicsom, kápiapaprika, vörös borecet, pirostört paprika, jalapeno chili, fokhagyma,só. Nem tartalmaz olajat, semmilyen zsíradékot. Hidegen, melegen fogyasztható! Ajánlom: köretként sült húshoz vagy magában is. Finom egy szelet sajttal, kölessel, esetleg pirítóssal.





KENDERMAGOS ZÖLDFŰSZERES PARADICSOMOS PÁSTÉTOM (VEGÁN) Összetevők: víz, hántolt kendermag fehér (26%), paradicsom, citromlé, vöröshagyma, aszalt paradicsom (3%), fokhagyma, só, fűszerek Többszörösen telítettlen zsírsavak Omega 6 Omega-3 tartalom: 8 g/100 g Teljes értékű fehérje tartalom: 8 g/100 g Magnéziumban, foszforban, rézben és mangánban gazdag élelmiszer., ezért hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál fogazat fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál izomműködéshez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál csontozat fenntartásában, szerepet játszik a sejtosztódásban. (*lásd. mikroelem - vitamin táblázat) Átlagos tápérték 100g termékben Energia 657kJ/157kcal Zsír 11 g -amelyből telített zsírsavak 1,3 g egyszeresen telítetlen zsírsavak 1,6 g többszörösen telítetlen zsírsavak 8,1 g Szénhidrát 0,3 g -amelyből cukor 0,3 g Rost 0,5 g Fehérje 8,3 g Só 1,0 g Mikroelemek 100 g termékben 100 g NRV NRV % / 100g Vas (mg) 3,7 14 27% Magnézium (mg) 188 375 50% Foszfor (mg) 417 700 60% Kálium (mg) 389 2000 19% Cink (mg) 2,7 10 27% Réz (mg) 0,5 1 50% Mangán (mg) 2,4 2 120%





NYERS, VEGÁN, HÁNTOLT KENDERMAGOS ASZALT PARADICSOMOS (KÉZMŰVES TERMÉK) Összetétel: HÁNTOLT KENDERMAG 41%, ASZALT PARADICSOM 24%, KENDERMAG OLAJ 20%, fokhagyma, fűszerek, só Felhasználási javaslat: tésztára, keverjük el vajjal, túróval továbbá joghurtos mártások, öntetek alapanyagaként is használhatjuk. (Hántolt kendermag és kendermag olaj hozzáadásával dupla adagot is készíthetünk belőle.) Többszörösen telítettlen zsírsavak Omega-6 és Omega-3 tartalom: 26 g/100 g Teljes értékű fehérje tartalom: 17 g/100 g A termék gazdag* vasban, magnéziumban, foszforban, káliumban, cinkben, rézben, mangánban, ezért hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál fogazat fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál izomműködéshez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál csontozat fenntartásában, szerepet játszik a sejtosztódásban. (*lásd. mikroelem - vitamin táblázat) Átlagos tápérték 100g termékben Energia 2044kJ/489kcal Zsír 35 g -amelyből telített zsírsavak 4,3 g egyszeresen telítetlen zsírsavak 5,3 g többszörösen telítetlen zsírsavak 26 g Szénhidrát 14 g -amelyből cukor 9,4 g Rost 3,8 g Fehérje 17 g Só mg 1,4 g Mikroelemek 100 g termékben 100g NRV/100g NRV%/100g Vas mg 7,6 14 55% Magnézium mg 334 375 89% Foszfor mg 726 700 104% Kálium mg 1275 2000 64% Cink mg 4,7 10 47% Réz mg 1,1 1 107% Mangán mg 3,8 2 189% Vitaminok 100 g termékben C-vitamin mg 9,4 80 12%





A zamatos Lilahagyma lekvár megkoronázhatja bármely hétköznapi vagy ünnepi ebédünket, vacsoránkat. Egyszerre sós és édes, savanyú és pikáns, így tökéletes kísérője lehet sülteknek vagy kínálhatod sajtok mellé egy laza borozós baráti összejövetelen. Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, tartósítószert és cukrot. Glutén és laktóz mentes. Vegán termék. Csípősségmentes Összetevők: lilahagyma, balzsamecet, barna nàdcukor, fahéj, gyömbér Felbontás után kb 7 napig hűtve tárolható